Ürün Kodu: 52771
Ürün Barkodu: 8680731413069

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Clean Çamaşır Suyu 5 KG

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Avansas kalitesi
  • Ev ve işyeri İçin ideal
  • 5 Kg çamaşır suyu
  • Hijyenik
  • Hafif koku

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Kilo 5 KG
Litre 4,70 LT
pH Değeri Ara.14
Ambalaj Materyali Plastik
Ev Kullanımı  Uygun
Ofis Kullanımı Uygun

Avansas çamaşır suyu hem yüzeylerdeki hem de derinlerdeki mikropların yok olmasına yardımcı olur hatta kökten yok olmasını sağlar. Çamaşır suyu her temizlikte kullanılan bir üründür. Sağlığımızı risk eden bu hastalıktan korunmak için mikroplardan kurtulmalıyız. Özellikle iş yerlerimiz de gün içinde birçok insanla bir araya geliriz. Bu alanları sağlığımızı riske atmamak için gün içinde devamlı temizlememiz gerekir. Avansas çamaşır suyu sayesinde iş yerlerimiz ve evlerimiz daha hijyenik olmaya başlamaktadır ve hafif kokusu sayesinde kullananları ve kullanıldığı alandaki insanları rahatsız etmemektedir. Avansas güvencesi ve kalitesi ile artık iş yerleriniz ve evleriniz daha da hijyenik olacaktır. Ayrıca Avansas çamaşır suyunu sadece yüzeyler için düşünmemek gerekir çünkü bulaşık makinelerinizde de kullanılabilir ve makinelerinize ya da eşyalarınıza zarar vermez. 

Avansas Çamaşır Suyu Kaliteli ve Uygun Fiyatlı mıdır?

Avansas  çamaşır suyu hem mikropları yok eder hem de rahatsız olduğunuz lekelerden kurtulmanıza olanak sağlar. Çamaşır suyunun çok sık kullanılmasının en büyük sebeplerinden biri dezenfekte görevi görmesidir. Ayrıca Avansas çamaşır suyu kokusuyla rahatsızlık vermediği için sağlık sorunu yaşanmasına sebebiyet vermez. Yüzeylerdeki kirleri sorunsuz gidererek kaliteli bir ürün olduğunu kanıtlamaktadır. Birçok çamaşır suyundan kaliteli olmasına rağmen Avansas çamaşır suyu fiyat olarak en uygun ürünler arasındadır. Ayrıca bu çamaşır suyu 5 KG olduğu için iş yerlerinde ve evlerinizde temizlik malzemesi giderlerinden tasarruf yapmanıza yardımcı olur. Hem kaliteli hem de uygun olan nadir ürünlerden biri olan Avansas çamaşır suyuna avansas.com sayesinde kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Avansas Çamaşır Suyu Temizlikte Etkili midir?

Çamaşır suyu bilindiği üzere temizlik için kullanılan bir kimyasaldır ve gündelik hayatımızda kullandığımız alanları sık sık dezenfekte ederek daha hijyenik olmasına özen gösteririz. Çünkü insanlar dezenfekte aracı olarak çamaşır suyunu daha etkin bir temizlik aracı olarak görmektedir. Özellikle Avansas çamaşır suyu içerisinde bulundurduğu çeşitli ve zararsız kimyasallar sayesinde temizlikleriniz de diğer markalara göre daha etkilidir. Sık sık kullandığımız yüzeylerdeki mikroplar artık Avansas  çamaşır suyu sayesinde barınamamaktadır ve bu ürünü düzenli kullandığınız süre zarfında sağlığınız risk altında olmamaktadır. 

Avansas Çamaşır Suyu Kullanıcının Elleri İçin Zararlı mıdır?

Avansas çamaşır suyunu elle yıkayacağınız eşyalarınızda da kullanabilirsiniz ve elleriniz zarar görmez. Bunun sebebi içerisinde bulundurduğu pH derecesinin insan eline zarar vermeyecek ve tahriş etmeyecek derecede üretilmesidir.  

Avansas Çamaşır Suyu İnsan Sağlığı İçin Zararlı mıdır?

Çamaşır suları içeriği gereği genellikle insan sağlığı için zararlı olabilmektedir çünkü kokusunun ağırlığı ve neticede kimyasaldan üretildiği için kullanırken nefes darlığına yol açabilir. Ayrıca çok kullanım sonucunca çeşitli zehirlenme vakalarına da sebebiyet verebilir. Fakat Avansas çamaşır suyu insan sağlığına zarar vermemek için örneğin zehirlenmelere yol açmamak için özenle üretilmiştir. Diğer çamaşır suyu markalarına göre pH derecesi düşük tutulmuştur. Avansas çamaşır suyu ağır bir kokudan ziyade insanı rahatsız etmeyecek bir kokuya sahiptir ve o alanda temizlik yapıldı hissini en çok da kokusu sayesinde verir. Uygun fiyatlı, kaliteli ve insan sağlığına zararı yok denilebilecek kadar az olan bir çamaşır suyu satın almak istiyorsanız bunu avansas.com sitesi üzerinden kolaylıkla yapabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesi içerisindeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Clean Çamaşır Suyu 5 KG
Birim Fiyat = 13,31 TL
66,55 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.