Ürün Kodu: 69174
Ürün Barkodu: 8694642003356

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Mantar Pano Ahşap Çerçeveli 45 cm x 60 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Dayanıklı ahşap malzeme
  • 45 cm x 60 cm ölçülerinde
  • Kolay asılabilir
  • Üzerinde harita çivisi ya da raptiye kullanabilirsiniz
  • Modern ve şık tasarım

Ürün Hakkında

Yıldızlar 006 Geometrik Şablonlu Cetvel

 

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

 

Genel Bilgiler
Ölçü 45×60 cm
Malzeme Ahşap
Durum Asılabilir

 

Avansas mantar panobirçok alanda kullanılabilen bir üründür. Kolay bir şekilde duvara monte edilen bu ürün kullanıcılar için birçok kolaylık sağlar. Mantar panolar genel olarak iş yerlerinde, evlerde ya da okullarda kullanılan bir üründür. Dayanıklı ahşap malzeme ile üretilen mantar pano, ekstra ahşap bir de çerçeveye sahiptir. 45×60 cm ölçülerinde olan ürün çok fazla yer de kaplamaz. Ürün, sahip olduğu tasarımı ile de bulunduğu ortama modern bir hava katar. Raptiye, harita çizgisi ya da iğne ile kullanabileceğiniz mantar pano oldukça kullanışlıdır.

 Avansas Mantar Pano İşleri Kolaylaştırır mı? 

Mantar pano günlük hayatımızda sık sık gördüğümüz bir üründür. Gerek iş yerlerinde gerekse okullarda karşımıza çıkan bu ürün çalışanların, öğrencilerin ya da çocukların hayatına kolaylık katar. Duyurulmak istenen notlar, ilanlar ya da hatırlatma amaçlı yazılan yazılar iğne ya da raptiye ile bu panoya asılır. Okullarda da öğrencilere duyurulmak istenen bilgiler ya da öğrencilerin yaptığı çalışmalar bu panolara asılır. İşlerinin aksamasını önlemek isteyenler ve yapması gerekenleri unutmak istemeyenler için mantar pano kullanmak oldukça pratik bir yöntemdir. Hafif olan ve birçok amaca yönelik kullanılan mantar panoların kullanım alanı oldukça geniştir. Evlerde de kullanılan bu ürün hatırlamak istediğiniz bilgileri unutmamanızı sağlar. İş yerlerinde, okullarda ya da evlerde yapmanız gereken işlerinizi takip edebileceğiniz mantar pano, sahip olduğu ölçüleri ile de her ortama uygun olabilecek şekilde tasarlanmıştır. Birçok insan telefon hatırlatıcısı kullanmayı tercih etse de, mantar pano kullanımı hala çok yaygındır.

 Avansas Mantar Pano Kolay Bir Şekilde Asılabilir mi? 

Ahşap mantar pano birçok şekilde asılabilir. İlk olarak mantar panonun asılmasını istediğiniz duvara çivi çakarak duvara monte edebilirsiniz. Bir başka yöntem ise duvarına zarar vermek istemeyen ya da çivi çakmak istemeyen kişilerin tercih ettiği çift taraflı bant kullanmaktır. Ürün kullanıcılar için her türlü kolaylığı sağlamaktadır. Ahşap mantar pano oldukça hafif bir malzemeden üretildiği için çift taraflı bantlar panoyu taşıyabilmektedir.

 Avansas Mantar Pano Kaliteli ve Dayanıklı mıdır? 

Avansas mantar panonun üretiminde kullanılan ekstra dayanıklı ahşap malzeme, sizler için güvenilir bir ürün olmasını sağlamaktadır. Sağlam bir ahşap çerçeveye de sahiptir. Ürün güçlü bir darbe almadığı takdirde uzun yıllar kullanılabilmektedir. Sahip olduğu kaliteli ve sağlam çerçevesi ile de kolay kolay dağılmaz. Mantar pano kullanmayan kişiler genellikle hatırlamak istedikleri şeyleri post-itlere yazarak duvarlara yapıştırırlardı. Bu durumda devamlı yapıştırılan post-itler ile duvarlar zarar görebilmektedir. Ancak Avansas mantar pano, dayanıklı olması nedeniyle ne kadar iğne ya da raptiyeye maruz kalsa da ilk gün olduğu gibi işlevini sürdürür.

 Avansas Mantar Pano Uygun Fiyatlı mıdır? 

Avansas mantar pano fazlası ile uygun fiyatlıdır. Ürün sağladığı işlevsellik sayesinde her türlü kullanıcı için ideal bir üründür. İhtiyaç duyulan her ortamda kullanılabilen mantar panolar, profesyonel iş hayatında da kolaylık sağlar.  Cazip fiyatları ile her bütçeye uygundur. Ürünün ne çok büyük ne de çok küçük bir boyuta sahip olması her ortamda rahat bir şekilde kullanılabilmesini sağlıyor. Ahşap çerçeveli olması ile de bulunduğu ortama uyum sağlayan mantar pano sayesinde işlerinizi kolay şekilde yola koyabilirsiniz. Her bütçeden kullanıcının rahat bir şekilde ulaşabileceği bu ürüne sizler de Avansas güvencesiyle hızla ve güvenle sahip olabilirsiniz. Üstelik hızlı teslimat bölgesinde bulunuyorsanız ürününüz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilmektedir.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Mantar Pano Ahşap Çerçeveli 45 cm x 60 cm
237,70 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.