Ürün Kodu: 61840
Ürün Barkodu: 8690345312764

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Mektup Zarfı İ.Kraft 70 gr 11.4 cm x 16.2 cm 100'lü Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kusursuz fiyat / performans dengesi
  • Yüksek kalite
  • Pratik silikon yapıştırma
  • Metrekare ağırlığı 70 gram

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Avansas firması olarak 2009 yılından günümüze, uzman kadromuz ve kaliteli ürün ile hizmet anlayışı çerçevesinde kendimizi geliştirmekteyiz. Ofis ve kırtasiye ihtiyaçlarınızın ötesinde tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilmek için sistemlerimizi ve ürün skalamızı genişletiyoruz. Tüm alanlarda kullanılabilecek mektup zarfı, diplomat zarf, cd zarf ve torba zarf çeşitleri üretmekteyiz.

Avansas 70 gr 11.4 cm x 16.2 cm mektup zarfı, çeşitli dosya ve belge göderilerimleriniz için ofisleriniz içerisinde bulundurmanız gereken ürünler arasında yer alıyor. Büyük boyutları sayesinde A4 boyutundaki belgeler için rahatlıkla kullanılabilir. 100’lü mektup zarfı paketi şeklinde satılan ve ekonomik fiyatı ile öne çıkan ürünü hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.

Avansas mektup zarfı sağlam malzeme kalitesi, 70 g/m²’lik hamur ağırlığı ve silikon yapıştırma teknolojisi sayesinde, tüm belgelerinizin ve dökümanlarınızın zarar görmeden taşınmasını sağlar. Eskimeyen yapısı sayesinde uzun mesafeli gönderileri dahi rahatlıkla yapabilmenize imkan tanır.

MarkaAvansas
ÜrünMektup Zarfı
RenkBeyaz
Paket İçi Ürün Adedi100 Adet
Pencere Var mı?HAYIR
Kapanma ŞekliPratik Silikon Yapıştırma
Kağıt AğırlığıMetrekare Ağırlığı 70 Gram
Ürün Boyutları11.4 cm x 16.2 cm
Malzemeİ. Kraft

Özellikle ofis ve işyerlerinde kullanılan zarflar, içerisinde önemli belge ve dökümanlar barındırabilir. Bu noktada gönderilen belgelerin kullanıcıya sağlam ulaşması gerekir. Sağlam ve kaliteli yapısı ile Avansas 70 gr 11.4 cm x 16.2 cm mektup zarfı, içerisindeki belgelerin muhafaza edilmesini ve güvenli şekilde taşınmasını sağlar.

Avansas 70 gr 11.4 cm x 16.2 cm Mektup Zarfı Kaliteli midir?

Avansas 70 gr 11.4 cm x 16.2 cm mektup zarfı, İ. Kraft hamurdan imal edilerek kullanıma sunulmuştur. Üretildiği kağıt hamuru sayesinde kolay kolay yırtılmayan veya zarar görmeyen mektup zarfı oldukça kalitelidir. Yoğun bir yapıya sahip olan ürün darbelere ve sürtüşmelere karşı dayanıklıdır.

Avansas 70 gr 11.4 cm x 16.2 cm Mektup Zarfı Yapışkanı Kuvvetli midir?

Silikon yapıştırma özelliğine sahip olan Avansas mektup zarfı, bir kez kapatıldıktan sonra yırtılmadan açılamaz. Pratik şekilde kullanılabilen silikon yapıştırma özelliği, belge veya benzeri belge gönderimleri sırasında zaman tasarrufu yapmanızı sağlar. Güçlü silikon yapıştırıcı sayesinde, zarf içerisinde bulunan belgeler güvenli şekilde alıcıya ulaşır. Belgelerin gizliliği rahat bir şekilde korunur.

Avansas 70 gr 11.4 cm x 16.2 cm Mektup Zarfı Çabuk Deforme Olur mu?

İ. Kraft malzemeden imal edilen Avansas 70 gr 11.4 cm x 16.2 cm mektup zarfı, uzun süre deforme olmadan kullanılabilir. Özellikle uzun mesafeler giden gönderiler için dayanıklılık oldukça önemli hale gelir. Bu noktada müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamak isteyen Avansas çeşitli çözümler sunmaktadır.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli midir?

Avansas olarak sadece ofis ve kırtasiye malzemelerinizi değil, gıdadan teknolojiye, mobilyadan temizlik gereçlerine kadar her türlü ihtiyacınızı güvenli ve hızlı şekilde karşılamak için çalışıyoruz. TOBB Güven Damgamız sayesinde, onaylı bir güvenli alışveriş deneyimi yaşamanızı sağlıyoruz. Sürekli güncel şekilde geliştirdiğimiz güvenlik altyapımız, kullanıcı bilgilerinizi en yüksek seviye gizlilik ile korumaktadır.

Binlerce çeşit ürünü en uygun fiyatlarla, kendi dağıtım ağımızı kullanarak en hızlı şekilde kapınıza kadar teslim ediyoruz. Satış sonrası verdiğimiz destek hizmetimiz ile sizi yolda bırakmaz iken kolay iade seçeneklerimiz sayesinde size pratiklik sağlıyoruz. Tüm ihtiyaçlarınızı, geniş ürün skalamız içerisinden seçerek en güvenli ve hızlı şekilde avansas.com üzerinden satın alabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Mektup Zarfı İ.Kraft 70 gr 11.4 cm x 16.2 cm 100'lü Paket
Birim Fiyat = 0,89 TL
89,08 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.