Ürün Kodu: 64360
Ürün Barkodu: 8697713229471

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Personel Özlük Dosyası

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Çalışanların özlük bilgileri için ideal
  • Uzun süreli kullanım
  • 16 sayfa kapasiteli
  • Klasörleme için 2 delikli kenar

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Kapasite 16 sayfa
En 24 cm
Boy 32cm
Malzeme kraft
Ofis Kullanımı Uygun

İş yerlerinde işverenler işe yeni başlayan adaylar için bazı bilgi ve belgeler ister. Bu bilgi ve belgelerin içinde barındığı, saklandığı ve arşivlendiği dosyalara özlük dosyası denir. İş kanununa göre tutulmasının zorunlu olmasının yanında çok gerekli bir uygulama olmasıyla da iş hayatında önemli bir yere sahiptir. Özlük dosyası personellerin bilgilerinin ayrıştırılmasında, depolanmasında ve gerekli bilgilerine daha kolay ulaşılmasına elverişli bir yöntemdir. Yetkili kişiler tarafından incelenmesi yapılan personel özlük dosyaları işletmeler tarafından tutulmadığı takdirde cezai yaptırımlarla işvereni karşı karşıya getirebilir. Bu sebeple özlük dosyalarının güncel ve eksiksiz olması gerekir. Avansas personel özlük dosyaları 16 sayfa kapasiteye sahip olup 24 cm en ve 32 cm boya sahip olmasının yanında kraf denilen sağlam bir malzemeden üretilmiştir.

Avansas Personel Özlük Dosyası Ne İşe Yarar?

Personel özlük dosyaları, iş niteliğine göre değişkenlik gösteren işe alım şartlarını sağlamak için personel adaylarının gerekli bilgi ve belgelerinin tutulmasına, düzenlenmesine yarar. Sadece işe başvuru yapan adayların değil bütün çalışan personelin bilgi ve belgelerinin kayıtlı tutulması zorunludur. Bu süreçte özlük dosyaları işe giriş ve çıkışların yanında personellerin çalışma hayatı boyunca her türlü kurumlarla ya da işverenle ilişkisi hakkında da bilgileri içeren belgelerdir. Bunun içine izin belgeleri, disiplin cezaları ve ihtiyaç duyulan formlarda girer. Görüldüğü üzere bir işçinin bütün çalışma hayatının yer aldığı, düzenlendiği, zaman zaman yetkili kişilerce denetlendiği personel özlük dosyaları hayati öneme sahip korunması gereken bilgilerdir.

Avansas Personel Özlük Dosyası Nerelerde Kullanılır?

Personel özlük dosyaları bilgi ve belgenin gerekli olduğu her yerde kullanılır. Alan kısıtlaması olmaksızın personel çalıştıran ve çalışma hayatının olduğu bütün iş yerlerinde gereklidir. Sadece iş yerinde değil home office çalışan insanlar içinde evde belgeleri depolamak ayrıştırmak için çok gerekli bir araçtır. Çalışma gereksinimi olmaksızın da kullanılabilen özlük dosyaları evde yaşayan kişilerin eğitim durumu, sağlık raporları veya da faturalar, taksitler gibi belgelerinin de ayrıştırılması ve kolay ulaşılabilir olması açısından oldukça gereklidir. İşe girişte gerekli olduğu kadar işten çıkarken de personel özlük dosyası ihtiyaç duyulan bir araçtır. Çıkış verilirken de eklenecek bazı belgelerin özlük dosyasında yer alması zorunludur. Bu belgeler; işten çıkış belgesi, istifa dilekçesi, fesih bildirimi, kıdem ve ihbar tazminatına dair bordro gibi belgelerdir ve dosyada yer alması zorunludur. Personellerin çalışma hayatı devam ettiği sürece devamlı yenilenecek ve içeriği değişecek, güncel evraklarla zenginleşecek olan personel dosyaları her kurum ve işyerinde farklılık gösterecek dosyalardır.

Avansas Personel Özlük Dosyası Evrakları Nelerdir?

Özlük dosyasında yer alması gereken belgeler; işe başvuru belgesi, vesikalık fotoğraf, adli sicil kaydı, diploma fotokopisi, sağlık raporu, kan grubu, nüfus cüzdanı fotokopisi, erkek personel için askerlik durumu belgesi, sabıka kaydı, çalışana ait ikametgah belgesi gibi çeşitli belgeler dosyada yer almak zorundadır.

Avansas Personel Özlük Dosyası Evrakları Dayanıklı mıdır?

Büyük bir iş yerinde, ofis ortamlarında veya evde nerede olursa olsun avansas personel özlük dosyası gerekli bir araçtır ve sağlamlığı da bir o kadar önemlidir. Personel bilgi ve belgelerinin sağlıklı bir şekilde depolanması ve korunması gerekir. Gerekli olduğu takdirde çıkarılıp ayrıştırılması, ek belgelerin tekrarlanması için özlük dosyaların uzun süre dayanıklı olması gerekir ve özlük dosyası alırken sağlamlığı dikkat edilecek en önemli hususlardan biridir. Avansas da bulunan özlük dosyaları kalitesi ve fiyatları ile piyasadaki diğer özlük dosyalarından bir adım öndedir. Birçok farklı seçenek için avansas.com’u ziyaret edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişleriniz 1 iş gününde teslim edilir. Avansas ile hızlı ve güvenli alışverişin keyfini çıkarın.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Personel Özlük Dosyası
47,10 TL
KDV
DAHİL

Bu ürünü Çok Al Az Öde kampanyası ile alırsanız 235,50 TL tasarruf edebilirsiniz.

Avansas Personel Özlük Dosyası 50 Adet - Çok Al Az Öde

Birim Fiyat: 42,39 TL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.