Ürün Kodu: 60992
Ürün Barkodu: 8690105001105

Marka : Çaykur

Product State: A0

Çaykur 42 No'lu Tirebolu Çayı 500 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 500 gr
  • Benzersiz lezzet
  • Çaykur Tirebolu Çayı

Ürün Hakkında

Genel Bilgiler  
Marka Çaykur
Model Çaykur 42 No'lu Tirebolu Çayı 500 gr
Üretim Yeri Doğu Karadeniz Bölgesi
Paket Bilgileri  
Paket Gramajı 22*8*11 cm
Ambalaj Türü PET Film, Kuşe Kağıt ve Polietilen Film
Paket Ağırlığı 500 gr
Uygun Saklama Ortamı Nem ve harici kokulardan etkilenmeyecek şekilde muhafaza ediniz.
Ürün İçerik Bilgileri  
Çeşidi Dökme Çay
Aroma Siyah Çay
İçimi Yumuşak
Hazırlanışı Karışım, Demleme
Yaprak Çeşidi Filiz
Yaprak Formu Toz
Kalori Miktarı 1 Kalori
Kafein Miktarı 0
İçerdiği Karbonhidrat Değeri 0,20 gr
İçerdiği Şeker Miktarı 0,13 gr
Çıkan Ortalama Demlik Sayısı 2-4 Adet
Ortalama Demlenme Süresi 13-15 Dakika
İçerdiği Alerjen Madde Var mı? Hayır
Ek Özellikler Doğal bir antioksidandır.
Önerilen Hazırlanış Aşamaları Çaykur çayının geleneksel aromasını ve kokusunu bozmamak için mutlaka kireçsiz su kullanılmalı. Çaykur çayını her bardakta, rengi ve kokusuyla tam kıvamında demlemek için bir çay bardağına karşılık iki çay kaşığı Çaykur çayı konulmalı. Demlik çaydanlık üstüne yerleştirilerek ocağın ateşi kısılmalı ve 13-15 dk. demlenleye bırakılmalı. Çaykur çayının tadını almak için yarım saatte tüketilmeli ve isteğe bağlı tekrar demlenmeli.
Geçtiği Testler bikrobiyolojik analiz testleri,seliloz testleri ,TF-TL analiz testleri,kül analizi,mikro-makro element testleri,renk testler,posa testleri,koku testleri,demleme testleri, bulanıklık testleri
Belge / Sertifika / Ödüller  
Sahip Olduğu Belgeler TSE, TS EN ISO 9001,TS EN ISO 22000, İŞLETME KAYIT BELGESİ
Sahip Olduğu Sertfikalar Helal Sertifikası,Türk Malı Sertifikası,Organik Sertifikası

 

Bazı çaylar rengiyle, kokusuyla ve tadıyla diğerlerinden ayrılır. İçimindeki yumuşaklık ve kendine has tadı ile özel olarak sınıflandırılırlar. 

 
İşte Çaykur Tirebolu Çayı da bu özel çaylardan biridir. En özel yapraklardan üretilen Çaykur Tirebolu Çayı, benzersiz tadı ve cezbedici kokusuyla oldukça iddialı.

Doğu Karadeniz Bölgesi'nin batısında farklı iklim özelliğine sahip yüksek kesimlerdeki kaliteli çay yapraklarından özenle üretilmiş, adını yöreden alan nefis demi ve aroması ile farklı bir tiryaki kitlesi olan Çaykur Tirebolu Çay için hemen siparişinizi verin!

 

Çaykur 42 No'lu Tirebolu Çayı 500 gr

 

Çaykur 42 No'lu Tirebolu Dökme Çayı, keyifli çay içimlerinize yeni bir tat katmak için özel olarak üretilmiştir. Türkiye'nin önde gelen çaylarını sofralarınıza sunan Çaykur'un özel bir ürünü olan Çaykur 42 No'lu Tirebolu Çayı, Doğu Karadeniz Bölgesi’nin barısında üretilmekte olup 500 gr'lık paketleriyle geleneksel Türk çayının eşsiz aromasını ve lezzetini taşımaktadır. Doğu Karadeniz Bölgesi'nin zengin çay geleneğinden ilham alan bu çay, özenle seçilen çay yapraklarından sizler için üretilmektedir.
 

Çaykur 42 No'lu Tirebolu Dökme Çayın Aroması ve Tadı Nasıl?

 

Çaykur 42 No'lu Tirebolu Dökme Çayı, siyah çayın yumuşak içimini ve doğal antioksidan özelliklerini sunar. Bu özel çay, Doğu Karadeniz Bölgesi’nde yer alan filiz yapraklardan elde edilmektedir. 500 gramlık paketlerde toz halinde sunulan bu çay, düşük kalorili bir içecek olarak ön plana çıkar. İçerisinde bulunan 0,20 gr karbonhidrat ve 0,13 gr şeker miktarıyla sağlıklı bir seçenek sunan Çaykur 42 No'lu Tirebolu Çayı, tatlı ve lezzetli bir alternatif olarak tercih edilebilir. Üstelik kafein içermemesi sayesinde günün her saatinde keyifle tüketebilirsiniz.
 
Çaykur 42 No'lu Tirebolu Çayı, filiz yaprakları kullanılarak özenle üretilir. Bu sayede, daha yumuşak bir içim deneyimi sunarken aynı zamanda içerdiği doğal antioksidanlarla vücut dengesini korur. Toz formu sayesinde, çayın aromasını ve lezzetini daha iyi hissetmenizi sağlar.
 

Çaykur 42 No'lu Tirebolu Dökme Çayın Özellikleri ve Tüketim Önerileri Nelerdir?

 

Çaykur’un öne çıkan ürünlerinden biri olan dökme çayın özellikleri ve tüketim önerileri şu şekilde sıralanabilir: 
 
 
Tirebolu çayını doğru demleme süresine dikkat ederek demlediğiniz takdirde tadının daha da güzel olduğunu gözlemleyebilirsiniz. Çaykur çayının tadını en iyi şekilde almak için yarım saat içinde tüketilmesi ve isteğe bağlı olarak tekrar demlenmesi öneriliyor. Bu şekilde, çayın doğal ve taze aromasını her demde hissedebilirsiniz.
Tirebolu çayı, geleneksel Türk çayının en güzel örnekleri arasında yer alır. Yumuşak içimi, doğal antioksidan özellikleri ve eşsiz aromasıyla sofralarınıza misafir olmaya hazırdır. Siz de Tirebolu çayını deneyerek lezzet farkını hissedebilirsiniz.
Tirebolu çayı, sahip olduğu Helal, Türk Malı ve Organik Sertifikaları ile gönül rahatlığıyla tüketebileceğiniz, aynı zamanda keyifli sohbetlerinizin ve huzurlu anlarınızın vazgeçilmez içeceği olmaya adaydır.
Üretim sürecinde kalite ve sağlık açısından uygulanan bikrobiyolojik, TF-TL, kül analiz testlerinin yanı sıra renk, posa, koku, demleme ve bulanıklık testleri ile çay içimlerinizde lezzeti ön plana çıkaran Tirebolu çayının kalitesi ve güvenilirliği garanti altına alınmaktadır.
 

Çaykur 42 No'lu Tirebolu Dökme Çay Demleme Teknikleri

 

Çaykur 42 No'lu Tirebolu Dökme Çayının doğru demleme süresine dikkat ederseniz tadının daha da güzelleştiğini keşfedeceksiniz. Çaykur 42 No'lu Tirebolu Dökme Çayın en iyi şekilde demlenmesi için önerilen süre 13-15 dakikadır. Bu süre zarfında çayın tüm aroması ve lezzeti ortaya çıkar. 
Ayrıca kireçsiz su kullanarak çayın aromasını ve kokusunu koruyabilirsiniz. Sofralarınız için  çay demlerken sizlere içilecek her  çay bardağına karşılık iki çay kaşığı Çaykur 42 No'lu Tirebolu çayı kullanmanız önerilir. Bu sayede çayınızı gerek rengi gerekse kokusuyla tam kıvamında demleyebilirsiniz. Siz de Çaykur 42 No'lu Tirebolu Dökme Çayın damakta hoş bir tat bırakan lezzetini doğru ölçüler kullanarak sofranızda yer alan herkese sunabilirsiniz. Önerilen demleme sürelerine uyarak istediğiniz yoğunlukta çay demleyebilirsiniz.
Kaliteli çay yapraklarından özenle üretilen bu çay, eşsiz aroması ve yumuşak içimiyle sizi memnun edecektir. Hemen denemek için ideal bir seçenek olan Çaykur 42 No'lu Tirebolu Çayı, çay keyfinizi artırmak için mükemmel bir tercih olabilir. Siz de sofranızın vazgeçilmez içeceği olmaya aday olan bu çayı deneyerek, gerçek bir çay deneyimine adım atabilirsiniz.
 

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Çaykur 42 No'lu Tirebolu Çayı 500 gr
139,84 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.