Ürün Kodu: 88070

Cepli Dosya - Kendi Tasarımını Yükle

233,04 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Dosyalar Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • Kendi tasarımını yükle ürünü
  • Kaliteli baskılar için 300 Dpi yüklenmelidir

Baskı Seçeneklerini Belirle

Kağıt Gramajı
Adet

Ürün Hakkında

Cepli Dosya

Cepli dosyalar, çalışma hayatının vazgeçilmez gereçlerinden biridir. Hatta evlerinde fatura, sözleşme ve önemli belgelerini saklamak isteyen kişiler için de büyük kolaylık ve düzen sağlar. Bir cepli dosya işinizi o kadar kolaylaştırır ve size zaman kazandırır ki aradığınız belgeyi kısa sürede bulmanıza yardımcı olur. Özellikle ofis çalışanları için basılı evrakların belli bir dizi içerisinde saklanması ve muhafaza edilmesi olanağını sağlar.

Dünya ne kadar dijitalleşmiş olursa olsun; cepli dosyalar, modası asla geçmeyecek gereçler olarak yaşantımızdaki varlığını daima sürdürecektir. Bu gereçler, yazışmalarına, sözleşmelerine ve faturalarına basılı ortamda ulaşmak isteyenlerin en büyük yardımcısıdır.

Cepli dosyalar, kurumsal ofislerde, işlerin hızlı yürümesi, zamandan ve iş gücünden tasarruf sağlanması gibi avantajlar sağlar. İşyerlerinde, okullarda, resmi kurumlarda, özel kurumlarda, şirketlerde ve hatta evlerde kullanılan basılı belgelerin düzenli şekilde saklanması için kullanılan gereçlerdir.

Cepli Dosya Çeşitleri Nelerdir?

Avansas’ta gereksinimlerinizi karşılayabilecek çeşitte cepli dosya çeşitleri bulunmaktadır. A4 Cepli dosya, boyutundadır. Tüm dosya çeşitlerine en uygun fiyatlarla, tüm gereksinimlerinize uygun çeşitleri Avansas’da bulabilirsiniz.

Cepli Karton Dosya

Cepli karton dosyalar, genellikle kurumsal ofisler ve işyerlerinde kullanım kolaylığı sağlayan ofis malzemelerindendir.İç kısmında bulunan cebi sayesinde sunumlarınız ya da teklif,katalog,broşür ve kartvizitleriniz düşmeden taşıyabilirsiniz. 350 gr. ağırlığındadır ve parlak ya da kuşe olarak basılan çeşitlerinden dilediğinizi seçebilirsiniz.

Cepli Dosya Fiyatları Nasıldır?

Yarım kapak karton dosyalar ve tam kapaklı telli karton dosyalar, çoklu paketler halinde satılmakta olup, Avansas’ta her zaman uygun fiyatlarla satılmaktadır. Aradığınız tüm dosya çeşitlerini, uygun fiyatlarla Avansas’ta bulabilirsiniz. Üstelik adresiniz hızlı teslimat bölgemizde yer alıyorsa, ürünlerinizi 1 iş gününde teslim alabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde değilseniz bile, satın aldığınız ürünler kargo ile ortalama 3 iş gününde teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.