Ürün Kodu: 109121
Ürün Barkodu: 700000010070
Product State: A0

Eco Termal Hotmelt Barkod Etiketi 100 mm x 70 mm 2 Rulo (1.000 Adet)

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 ruloda 500 adet x 2 = 1.000 etiket
  • Masura çapı 40 mm
  • Ürün etiketleme uygulamalarına uygundur
  • Polar olmayan yüzeylere iyi yapışır
  • Çizilme ve lekeye karşı dirençlidir

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler

Masura çapı

40 milimetre

Etiket sayısı

1 ruloda 500 etiket 

Etiket boyutu

100 mm x 70 mm

Paket içeriği 

2 adet rulo

Yapışkanlık özelliği

Hotmelt

 

Eco Termal Barkod Etiketi Orijinal mi?

Termal barkod etiket sistemleri arasında en trend markalardan olan  Eco Termal Barkod Etiketi seçenekleri ile Avansas’ta. Farklı uzunluk ve etiket seçenekleriyle işiniz için en uygun etikete sahip olabileceğiniz gibi orijinal ve kaliteli ürünler çok kısa süre içerisinde Avansas güvencesiyle adresinizde olacak.  Eco Termal Barkod Etiketi 100 mm x 70 mm ölçülerinde 2 Rulo olarak gönderilecek. Böylece 1000 etiketlik bir kullanım sağlayacak. En iyi fiyata sahip etiketler, sunacağı yüksek verimlilik ile işinize büyük katkı sağlayacak, sürekli etiket tedarik etmenizi de gerektirmeyecek. 

 Eco Termal Barkod Etiketi Dayanıklı mı?

İş dışında da kullanım alanı bulunan ve böylece son derece esnekliğe sahip olan  Eco Termal Barkod Etiketi, gıda ürünleri etiketleri için dahi kullanılabilir. Lojistik etiket gibi farklı iş alanlarında da kullanılabilir durumda olan etiketler için dikkat edilmesi gereken tek detay plastikleştirilen PVC etiketleri için uygun olmaması.  Eco Barkod Etiketi, bunun dışındaki farklı iç alan kullanımlarında da tercih edilebilir.  sağladığı avantajlar sayesinde farklı iş alanlarında en çok tercih edilen ürünlerden olmayı da başarıyor. avansas.com üzerinden ihtiyaç duyduğunuz her anda satın alabileceğiniz etiketlerde fiyatlar da çok uygun ve bütçeleri zorlamayarak işletmeler için maliyetleri düşürüyor.

Termal barkod etiketler, çizilme, darbe ya da lekelere karşı da korunaklı olduğundan dolayı kullanılacak alanlar için ideal. Ancak yüksek sıcaklık ve nem gibi dış etkenlere karşı korunması gerekiyor. Aynı zamanda sertliği yüksek olan kimyasalların üzerinde kullanılmasına da uygun yapısı olmadığından dolayı ürünü dikkatli bir şekilde kullanmak gerekmektedir. Bu şartların sağlanması halinde etiketler için en uzun kullanım ömrü elde edilebilir.

 Eco Termal Barkod Etiketi Fiyatı Uygun mu?

 Eco Termal Barkod Etiketi fiyatı kullanılacak 1000 barkod etikete göre oldukça cazip ve ekonomik. Tek ruloda bulunan 500 etiket ile sürekli rulo değiştirilmesini de gerektirmeyen etiketler, işler için performansı arttırıyor. Üstelik sağladığı avantajlar sayesinde kişisel işlerde de rahatlıkla kullanılabilen etiketler, tüm alanlarda profesyonel çözümler sunuyor. ’in uluslararası pazarda elde etmiş olduğu saygınlık, ürünler için önerilen şartlar dahilindeki 1 yıl garantisi de ürünün tercih edilmesini kolaylaştırıyor. 

 Eco Termal Barkod Etiketi Kaliteli mi?

 Eco Termal Barkod Etiketi, etiket alanında uzmanlaşan  uzmanları tarafından üretilirken, kullanım alanları gözetilerek hazırlanıyor. Böylece kullanılacağı alanda en iyi verimliliği sunan etiketlerle ihtiyaçlar karşılanırken pratik etiket sistemleri sayesinde de kolayca istenilen alana uygulanabiliyor. Avansas ayrıcalığı ile satışa sunulan  Eco Barkod Etiketi, güvenilir satıcı arayanlara hitap ederken orijinal ve uygun fiyatlarla ürünlere sahip olmanızı sağlıyor. Özellikle e-ticaret alanında sahte ürün ya da uygun depolama şartlarına uyulmaması nedeniyle etiketlerde akma, silinme gibi problemler yaşanırken Avansas tüm bu sorunların üstesinden gelerek en iyi ürünlere sahip olmanızı ve işletmeniz için ekonomik çözümler bulmanızı sağlıyor. 

1000 etikete sahip olan 2 ruloyu farklı ortamlarda dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz gibi siparişinizi hemen verebilirsiniz. Üstelik acil ihtiyaçlarınız olduğunda da hızlı teslimat bölgesindeyseniz, sipariş ettiğiniz ürününüz 1 iş günü içerisinde kapınızda.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Eco Termal Hotmelt Barkod Etiketi 100 mm x 70 mm 2 Rulo (1.000 Adet)
Birim Fiyat = 100,63 TL
201,25 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.