Ürün Kodu: 109126
Ürün Barkodu: 700000008040
Product State: A0

Eco Termal Hotmelt Barkod Etiketi 80 mm x 40 mm 4 Rulo (2.000 Adet)

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1 ruloda 500 adet x 4 = 2.000 etiket
  • Masura çapı 40 mm
  • Ürün etiketleme uygulamalarına uygundur
  • Polar olmayan yüzeylere iyi yapışır
  • Çizilme ve lekeye karşı dirençlidir

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler

Etiket Ebadı

80 mm x 40 mm

Masura Çapı

40 mm 

Barkod Etiket Sayısı

2.000 adet

Raf ömrü

2 yıl

1 Rulosundaki Adet

500

Renk

Beyaz

Şekil

Rulo

Çizilme ve Lekelere Karşı Dayanıklılık

Uygun

Etiket Çeşidi

Termal

Gıda Ürünü Etiketlemesi

Uygun

Lojistik Etiketleme Uygulamaları

Uygun

Polar Olmayan Yüzeylerde Yapışma

Uygun

Yapışkanlık özelliği

Hotmelt

 Eco termal barkod terazi etiketi 80 mm x 40 mm 4 Rulo ebatlarına sahip, 2.000 adet etiket sayısına sahip bir üründür. Hastanelerde, kırtasiyelerde, gıda ürünü üretimi yapılan yerlerde ve daha birçok işletmeye ait yerde kullanıma uygundur. Ürünün kullanım amacı öncelikle fiyatı öğrenilmek istenen ürünlerin belirginleştirilmesidir. Belirlenmiş ürünlerin üzerine baskı yapılarak ürün hakkında bilgi edinilmesi sağlanır. Rulo halindeki ürün, alışveriş merkezlerinde, gıda sektörlerinde fiyatları gösterme ve sunma amacıyla kullanılmaktadır. Barkod yazıcısı üzerine barkod kodları eklenir. Ürün beyaz renge sahip termal yapıdadır, yani ısıya duyarlıdır. Bir rulosunda 500 adet etiket vardır. Barkod etiket sayısı 2.000 adettir. Çizilme ve lekelere karşı uygun bir üretime sahip olan ürün, yapıştığı yüzeyde sabit kalır. Masura çapı 40 mm’dir. 

 Eco Termal Barkod Etiketi Kaliteli midir?

 Eco termal barkod etiketi birçok sektörde kullanılmaktadır. Etiket barkodları, ürünlerin kolaylıkla ait olduğu yerlerin bulunmasını sağlamaktadır.Barkod etiketi, kaliteli yapısından dolayı yapıştığı yüzeylerden ayrılmaz ve ihtiyacınız olan sürede kullanmanızı sağlar. Kaliteli ve termal bir yapıya sahip olan rulo etiketler, kullanım olarak ısıya duyarlı yapıdadır.  Sıklıkla barkod tüketimi gerçekleştirmek zorunda kalan bir defalık kullanılan alanlarda daha fazla tercih edilmektedir. Bu kullanım sıklığı ise onun dayanıklı olmasını zorunlu kılar. Aksi halde yapıştığı yerden kolay çıkmadığı zaman, üretici için zorluk çıkartabilir. 

Kırtasiyeler barkod kullanımı ile ürünlerin fiyatlarını belirleyebilir ve kolaylıkla satışa sunabilir. Kısa süreli kullanım gerektirir bunun sebebi ise termal yapısının ısıyla temasından uzak tutulması gerektiği ve sudan nemden kolay etkilenmesidir. Bu ortamlarda barkodlar kullanılıp yapıştırılabilir. Daha sonrasında kolaylıkla çıkartılıp yerine yeni bir barkod koyulabilir.

 Eco Termal Barkod Etiketi Baskı Maliyeti Fazla mıdır?

 Eco termal barkod etiketi orijinal bir yapıya sahiptir. Bunun sebebi ürünün baskısının ısı ile gerçekleşmesidir. Baskı maliyeti ribon kullanımı olmadığı için diğer barkod etiketi çeşitlerine göre düşüktür. Bu üretimlerinizde durağanlığı engeller. İhtiyacınız olan barkodu en çabuk zamanda ve en düşük maliyetle üretmenizi sağlar.

Kargo şirketleri bilgileri girerken ve sistemden görmek için barkod etiketi kullanırken bunun sürekli ve hızlı yapılmasını amaçlarlar. Bunun maliyet açısından yük getirmemesi için  Eco termal kullanılmalıdır. Taner Exo markası kaliteli ve dayanıklı ürünler üreten bir markadır. 

 Eco Termal Barkod Etiketi Termal Olmasının Avantajları Nelerdir?

Ürün satın alındıktan sonra, doğrudan rulosu yazıcıya yerleştirilir. Daha sonra üzerine istenilen etiket baskısı basılmaya başlanır. Termal yapıdaki etiketler fiyat açısından bütçenizi sarsmaz. Kazancınızı arttırmanıza yardımcı olur. Baskı maliyeti emsallerinden daha düşüktür. Ürün akıtma yapmaz, uzun bir raf ömrü sağlanması için dikkat edilmesi gerekenler vardır. Bunlar yapay ışıktan uzak tutmak ve diğer hava ve suya bağlı faktörlerden etiketi korumaktır.

 Eco Termal Barkod Etiketi Fiyatları Uygun mudur?

Ribon kullanımı barkod etiketlerinin maliyetini arttırmaktadır. Ribon kullanımı olmayan barkod etiketleri, maliyette azalma sağlar. Kazancınızı arttırmak istiyorsanız, uygun fiyatlı barkod etiketleri tercih edebilirsiniz. İçerisinde barındırdığı 2.000 adet etiket ile hızlı kullanım alanı yaratır.  Eco termal barkod etiketi fiyatı emsallerine oranla oldukça uygundur ve marka güvenilirliği sayesinde hiçbir tereddüte yer vermeden satın alınabilir.

Ürünü uygun fiyata satın alabilmek ve aynı zamanda zaman kaybı, satıcı baskısı yaşamamak adına sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Eco Termal Hotmelt Barkod Etiketi 80 mm x 40 mm 4 Rulo (2.000 Adet)
Birim Fiyat = 64,37 TL
257,48 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.