Ürün Kodu: 52322
Ürün Barkodu: 4965957301852

Marka : Epson

Product State: A0

Epson Erc-27 Siyah Şerit

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Renk: Black (Siyah)
  • Model No: Erc-27
  • Garanti:  24 ay 

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Epson Erc-27 Siyah Şerit
MarkaEpson
RenkSiyah
Model NoErc-27
Uyumlu Olduğu YazıcılarEpson TM290 / TM295 / TMU290 / TMU295
Garanti24 Ay

Gelişen teknoloji ile birlikte yazıcılar iş yerlerinde en çok kullanılan araçlardan biri haline gelmiştir. Farklı özelliklere sahip yazıcı çeşitleri bulunur. Her yazıcı türünün yazdırma işlemini gerçekleştirmek için farklı ekipmanlara ihtiyacı vardır. Şeritler nokta vuruşlu yazıcı türlerinde kullanılmaktadır. Mürekkepli yapıya sahip olan şeritlerin birçok farklı renk seçeneği bulunur. Yüksek kaliteli şerit markalarından biri olan Epson dayanıklı şerit kumaşı ile uzun ömürlü kullanım imkanı sunar. Orijinal ve yazıcınız ile uyumlu olmayan şeritler kullanmanız halinde akıtma sorunları ile karşılaşırsınız. Akıtma sonucunda mürekkep kalıntıları oluşur. Bu kalıntılar kağıdın üzerinde lekelenmelere sebep olur ve yazıcınızın donanımına zarar verir. Üstün kaliteye sahip olan Epson Erc-27 Siyah Şerit ile bu ve bunun gibi sorunlar ile karşılaşmazsınız. Epson Erc-27 Siyah Şerit son derece net baskılar elde etmenize yardımcı olur. Kaliteli bir yazdırma işlemi gerçekleşmesini sağladığı için sayfanızın tamamında eşit görüntüler oluşur, yazıların birbirine girmesi gibi sorunlar yaşanmaz.

Epson Erc-27 Siyah Şerit Ne işe Yarar?

Nokta vuruşlu yazıcılar iş ve okul hayatında bilgisayar ortamında hazırladığımız belgeleri kolay bir biçimde kağıtlara aktarmamızı sağlar. Şeritler, nokta vuruşlu yazıcıların en temel ekipmanlarından biridir. Yazıcı içerisinde bulunan iğneler şeride temas ederek baskı işleminin gerçekleşmesini sağlar. Epson Erc-27 Siyah Şerit yazıcınızda elde edeceğiniz performansı artırır. Uyumlu olduğu yazıcı ile doğru bir biçimde kullanıldığı takdirde herhangi bir tıkanma, kalitesiz baskı gibi sorunlar yaşanmaz.

Epson Erc-27 Siyah Şerit Nerelerde Kullanılır?

Epson Erc-27 Siyah Şerit birçok nokta vuruşlu yazıcı modelinde kullanılabilmektedir. Yazıcılarda bulunan iğnelerin şeride vurması sonucunda mürekkep kağıt üzerine aktarılır ve yazılar oluşur. Nokta vuruşlu yazıcıların kullanım alanı kısıtlı olmasına karşın şeritlerin maliyetinin düşük ve uzun ömürlü olması bakımından daha tasarrufludur. İş yerinizden evinize kadar birçok alanda tercih edebileceğiniz nokta vuruşlu yazıcılar üstün kaliteye sahip olan Epson Erc-27 Siyah Şerit ile yüksek performans ile tasarruflu bir şekilde çalışır. Epson markası, çevresel sürdürülebilirliği sağlamaya oldukça önem verir. Üretim süreçlerini bu doğrultuda gerçekleştirir. Çevreye duyarlı üretim anlayışına sahip Epson, kullanıldığı ortamın hava kalitesine zarar vermez. Bu nedenle banka, muhasebe ofisi, kargo şirketleri gibi sık sık yazıcı kullanılan yerlerde güvenle tercih edilir.

Epson Erc-27 Siyah Şerit Ne Kadar Süre Kullanılabilir?

Orijinal ve yazıcınız ile uyumlu bir şerit tercih etmeniz uzun ömürlü ve düşük maliyetli kullanım için sizlere büyük avantaj sağlar. Epson ERC-27 Siyah Şerit yazıcınızın donanımlarını koruyacak kalitede üretilmiştir. Dayanıklı şerit kumaşıyla uzun ömürlü kullanım sağlar. Refil, şeritlerde kullanım ömrünü belirler. Refil uzunluğu kullanım süresi ile doğru orantılı bir yapıya sahiptir. Epson yüksek kalitede ve dayanıklı refile sahip olduğu için uzun ömürlü kullanım imkanı sağlar. Kullanım süresi sona eren şeritlerin değiştirilmesi oldukça basit bir işlemdir. Epson Erc-27 Siyah Şerit fiyatı baskı kapasitesine ve rengi doğrultusunda belirlenir. Yazıcı şeriti ihtiyacınızı avantajlı fiyatlar ile karşılamak için Avansas üzerinden kolaylıkla sipariş oluşturabilirsiniz. Avansas ile hızlı teslimat bölgesindeyseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Epson Erc-27 Siyah Şerit
162,13 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.