Işıldak ve Fenerler

Toplam 3 sonuç

Aradığınız ürünü bulamadınız mı?

Formu doldurarak aradığınız ürünü bize iletin, sizin için ürünü bulalım.

Teşekkürler, ürün talebiniz alınmıştır.

Işıldak Çeşitleri Nelerdir?

İş yerlerinde ve evlerde elektriğin olmadığı zamanlarda kullanılan ışıldaklar, farklı özelliklere sahip çeşitleri ile kullanıcıların hayatını kolaylaştıran ürünlerdir. Kullanıcı ihtiyacı göz önünde bulundurularak üretilen ışıldak çeşitleri, tüketici konforu düşünülerek üretilirler.

Elektriğin olmadığı zamanlarda, bir güç kaynağına ihtiyaç duymadan kullanılabilmeleri, ürünlerin temel işlevidir. Hırdavat malzemeleri kategorisinde bulunan bu ürünler,masa lambası ve ampul kadar kolay bir kullanıma sahiptir.

Işıldaklar, her ne kadar elektrik kesildiğinde yaygın olarak kullanıyor olsa da kullanım alanları daha geniştir. Doğa sporları ile ilgilenen kişilerin en önemli yardımcıları arasında bu ürünler yer alır. Özellikle sık sık kampa giden kişiler için hayati bir önemi vardır.

Işıldaklar oldukça basit bir çalışma prensibine sahip ürünlerdir. Tüketici ihtiyaçlarına yönelik üretilen bu ürünlerin fazla çeşidinin olması, kullanıcıların satın alım yapmadan önce kısa bir araştırma yapma mecburiyetini beraberinde getirmiştir.

En kaliteli ürün çeşitlerini uygun fiyat avantajı ile satın alabileceğiniz bir platform olan Avansas, bu ürün kategorisinde de oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir.

Şarjlı Işıldak

Şarjlı ışıldaklar, bu ürün kategorisinin en fazla öne çıkan çeşitleridir. Şarj edilebilir yapıya sahip olan bu ürünler, ergonomik ve kolay taşınabilir yapıları nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Bir elektrik kesintisinin yaşanması durumunda bu ürünler devreye girerek bulunulan alanın aydınlatılmasına katkı sağlarlar.

Ancak esas kullanım alanı, ev veya iş yerleridir. Her ne kadar uzun süre dayanan şarj süresine sahip olsalar da doğada kullanıma elverişli olmayabilirler. Bu kategoride bulunan ürünlerin büyük bir çoğunluğu, 48 saate kadar süren şarj süresine sahiptir. Eğer doğada kalınacak olan süre, bu zaman diliminden uzunsa diğer çeşitlerin incelenmesi ve bu inceleme doğrultusunda satın alınması gerekir.

Led Işıldak

Led ışıldaklar, gelişen teknolojinin insanlara sunduğu önemli bir kolaylık olarak ön plana çıkmaktadırlar. Şarjlı led ışıldaklar ve diğer ürün çeşitleri, işlevsel yapıları nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedirler.

Gelişen batarya teknolojileri, bu ürünlerin şarj olma sürelerinin kısalmasına katkı sağlamıştır. Şarj sürelerinin kısa olmasının yanı sıra, iç ve dış mekanların tamamında aynı ışık gücüne sahip olmaları ürünlerin işlevselliğinin artmasında ana etken olmuştur.

Kaliteli ürünlerin uygun fiyatlarla satın alındığı bir platform olan Avansas’tan kolaylıkla satın alabileceğiniz bu ürünler, sizleri her anlamda memnun etmeyi başaracaklardır.

Radyolu Işıldak

Radyolu ışıldaklar, bu ürün kategorisinin en sevilen çeşitleridir. Şarjlı veya pilli bir sistemle üretilen bu ürünler, elektrik kesintileri sırasında bir eğlence kaynağı olmayı başarırken, dış mekanlarda kullanıldığı zaman dilimlerinde bulunulan ortamın atmosferinin renklenmesini sağlarlar.

Bu ürünlerin büyük bir çoğunluğu şarjlı olarak üretilmektedirler. Uzun süre dayanan pil ömürleri, ürünlerin tercih edilmesindeki ana etkendir. Dış mekanlarda yapılan etkinlikler için şarj süresi oldukça önemlidir.

Güneş Enerjili Işıldak

Sürdürülebilir bir dünya hedefini benimseyen firmalar, doğaya az zararı olan ürünleri üretmeye başlamışlardır. Bu ürünlerden biri olan güneş enerjili ışıldaklar, enerji tasarrufu sağlaması açısından oldukça önemli bir yere sahiptir.

Doğa sporları yapan kişiler, şarjlı ürünleri tercih ettiklerinde birden fazla ışıldağa aynı anda ihtiyaç duyarlar. Çoğu ürünün şarj süreleri kısa olsa da sayıca fazla ışıldağın şarj edilmesi, doğaya ve bütçelere zarar verir.

Bu zararı en aza indirgemek amacıyla üretilen güneş enerjili ışıldak çeşitleri, doğanın insanlara sunduğu doğal enerji kaynaklarını kullanırlar. Özellikle yazın yapılan doğa sporu faaliyetleri sırasında bu ürünleri kullanmak hem doğa hem de kişinin bütçesi için oldukça yararlıdır.

En İyi Işıldak Markaları Hangileridir?

İş yerinizdeki ve evinizdeki tüm ihtiyaçları kolaylıkla satın alabileceğiniz Avansas, yalnızca kaliteli markaları ve onların ürünlerini sizlerle buluşturur. Her ürün kategorisinde aynı kalite prensibini hedefleyen firmamız, en iyi ışıldak markaları ve en iyi ışıldak çeşitlerini sizlere sunmaktadır.

S- Link

Avansas’ın satışını üstlendiği S Link ışıldakları, uzun yıllardır tüketiciler tarafından tercih edilen ve kullanılan ürünlerdir. S Link, Türkiye’de yıllardır faaliyet gösteren bir firmadır. Bu firma, şarj aletleri de dahil olmak üzere birçok teknolojik aletin üretimini gerçekleştirmektedir. Ürünlerinin kalitesi ile ön plana çıkan marka, sunduğu bu aydınlatma ürünlerinin kalitesi ve işlevselliği nedeniyle de sıklıkla tercih edilmektedir.

Lambamia

Üretimlerine masa lambaları ile başlayan Lambamia markası, kullanıcılar tarafından sıklıkla tercih edilen ışıldakları üretmektedir. Farklı özelliklere sahip ürünlerinin her biri, yüksek müşteri memnuniyeti sağlar. Cihazlar, kaliteli yapılarının yanı sıra uygun fiyatları ile de tüketicileri memnun etmeyi başarmaktadır.

Tek - İş

Birçok kaliteli hırdavat malzemesi üreten Tek- İş markası, led şeritleri ile de bulunulan ortamların aydınlatılmasını sağlamaktadır. Avansas’ın bu ürün kategorisinde yer alan çeşitler, iç mekanların aydınlatılmasında önemli bir yere sahiptir.

Kalitesi nedeniyle sıklıkla tercih edilen bu markaların ürün çeşitlerine ve daha fazlasına Avansas sayesinde hızla ulaşabilirsiniz. Daima müşteri odaklı bir yaklaşım belirleyen firmamız, ürün çeşitliliği ile tüm ihtiyaçlarınızı hızlıca karşılamanızı sağlar.

Avansas’ta Satılan Işıldak Modelleri Uzun Ömürlü müdür?

Müşterilerini daima kaliteli ve dayanıklı ürünlerle buluşturmayı kendisine misyon edinen Avansas, bu ürün kategorisinde de en uzun ömürlü çeşitleri tüketicilere sunmaktadır. Kullanıcı deneyimini üst seviyeye çıkaracak tüm ürün çeşitlerine sayfamız üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Her ürün kategorisinde ihtiyaca yönelik çeşitlilik sunan firma, kaliteli şarjlı ışıldaklardan fenerlere kadar her ürünü özenle seçmiştir. Kullanıcı, site üzerinden satın alım yaptıktan sonra kendisine uzun yıllar boyunca eşlik edecek bir ürüne sahip olmuş olur.

Özellikle ışıldak aküsü ile çalışan ürünlerin kolaylıkla bozulması, tüketicilerin online platformlar üzerinden satın alım yapmaya karşı güvensizleşmesine neden olmuştur. Kalite standartları düşük markalar tarafından üretilen her ürün, esasında tüketiciye aynı sorunu yaşatır.

TOBB tarafından sayılı siteye verilen Güven Damgası’nı almaya hak kazanan Avansas, uzun ömürlü ışıldakları ve aydınlatma ürünlerini tüketicilerine sunmaktadır. Bu platform üzerinden satın alacağınız her ürün; uygun fiyatı, kaliteli yapısı ve uzun kullanım ömrü ile sizleri memnun etmeyi başaracaktır.

Uygun Fiyatlı Işıldak Çeşitleri Nereden Satın Alınır?

Satın alım gerçekleştirirken, kullanıcıların en fazla göz önünde bulundurduğu kriter uygun fiyattır. Pilli ışıldaklardan ışıldak fenerlere kadar uzanan geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Avansas, bu kategoride bulabileceğiniz en uygun fiyatlı ürünleri sizlere sunmaktadır.

Işıldak Fiyatları Ne Kadardır?

Led ışıldak ve şarjlı ışıldaklar, özelliklerine göre birbirinden farklılık gösterir. Şarjlı ışıldaklar, led ışıldaklara göre daha fazla kullanışlıdır. Sadece bir kere şarj ettikten sonra uzun bir süre dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Pil sorunu olmadığından, enerji ile ilgili sıkıntılar yaşama ihtimaliniz daha düşüktür.

Günümüzde ışıldak fiyatları, sahip olduğu özelliklere ve kullanım şartlarına göre belirlenir. Şarjlı ışıldak fiyatları, led ışıldak fiyatlarına nazaran daha pahalı bir şekilde piyasada bulunmaktadır.

Şarjlı ışıldakların taşıması ve kullanımı çok daha pratiktir. Bundan dolayı fiyat aralıkları da değişiklik göstermektedir. İhtiyaç duyduğunuz led ışıldak ve şarjlı ışıldaklar, her bütçeye uygun fiyatlarla piyasaya sürülmektedir. Fiyat değişkenliğinin sebebi, ürün özellikleri ve kullanım alanlarının çeşitlenmesidir.