Ürün Kodu: 60862
Ürün Barkodu: 8691475001054

Marka : Javel

Product State: A0

Javel Kireç Ve Pas Sökücü 5 KG

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kireç Ve Pas Sökücü
  • İnatçı Lekeleri Çıkarır
  • 5 KG

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Javel Kireç ve Pas Sökücü Özellikleri
MarkaJavel
İnatçı lekelerde kullanımaUygun
AmbalajPlastik şişe
Ağırlık5 KG
RenkMavi

Javel markası, temizlik alanında ürettiği ürünler ile bilinen ve sevilen bir markadır. 5 KG plastik bir şişe içerisinde sıvı olarak bulunan bu kireç ve pas sökücü, pek çok yüzey ve alanda temizlik için kullanılmaktadır. Kireç, pas gibi zorlu ve inatçı lekelerin çıkarılmasında güçlü bir etkiye sahiptir. Ürünün üzerindeki etiket kısmında, kullanım alanı ve talimatları yazılı olarak yer almaktadır. Kullanmadan önce bu kısım dikkatle okunmalıdır. Endüstriyel kullanılan bir temizlik malzemesi olan Javel kireç ve pas sökücünün kullanımından önce görünmeyen bir yüzeyde denenmesi tavsiye edilir.

Javel Kireç ve Pas Sökücü Kaliteli midir?

Kireç sökücülerin kalitesi inatçı lekeleri çıkarırken sergilediği performansına göre değerlendirilir. Javel kireç ve pas sökücü özellikleri ve içerisindeki kimyasallar sayesinde kullanıldığı ilk andan itibaren fark gözle görülür derecededir. Yüzeyleri ilk günkü haline getiren ve yeni gibi tertemiz yapan kireç ve pas sökücüler, hayat kolaylaştırıcı bir özelliğe sahiptir. Uzun süreli ve düzenli kullanımlarda kireç oluşumunu önemli ölçüde azaltmaktadır. Sağlığa zararlı olan metal pasının akması farklı yüzeylerde giderilmesi güç lekeler haline gelir. Özellikle fayanslara yapışan pas lekelerini Javel pas sökücü anında temizler ve yüzeyden söker atar.

Javel Kireç ve Pas Sökücü Nasıl Kullanılır?

Sıvı halde bulunan ürün kullanılacak yüzeye dökülerek 2-3 dakika bekletilmelidir. Bir bez veya fırça yardımıyla ürün iyice yayılarak bekletilmesi daha iyi sonuçlar alınması açısından önemlidir. Ardından bol su ile durulanmalıdır. Javel kireç ve pas sökücü ekstra güç uygulamaya gerek kalmadan kireci ve pası kolayca çıkarır. İçerisinde bulunan asit maddelerden dolayı su ile seyreltilerek de kullanılabilmektedir. Örneğin çaydanlığın içerisindeki kireçli yüzeyi temizlerken su ile seyreltilen kireç sökücü, çaydanlığın yarısına kadar doldurulup 10-15 dakika bekletilmelidir. Daha sonra bol su ile durulanmalıdır. Böylece yüzeyler tertemiz ve yeni gibi parlak ve kireçten kurtulmuş olur.

Javel Kireç ve Pas Sökücü Nerelerde Kullanılır?

Javel kireç ve pas sökücü, banyolarda; lavabo, duş kabini, küvet, klozet, duş başlığı ve fayanslarda, mutfakta; musluk, lavabo, çaydanlık ve ısıtıcılar gibi birçok yerde kullanılmaktadır. Kireç, su ve sıradan deterjanlar ile çıkarılamadığı için kireç sökücü tercih etmek enerjiden de tasarruf sağlar. Pas ve kirecin sıklıkla görüldüğü ve oluşumunun sürekli olabileceği yerlerde kullanıma uygundur. Evlerde, çalışma alanlarında, inşaat sektöründe ve daha pek çok alanda ihtiyaç duyulan bir temizlik malzemesidir. Bu kadar çok alanda ihtiyaç duyulmasından dolayı 5 kilogramlık bir şişede almak ekonomik olarak daha avantajlıdır. Demirin oksitlenmesiyle oluşan paslı yüzeyin oluşumu gözle görülmeyen yavaş bir süreçtir fakat temizlenmesi Javel ile oldukça hızlı ve kolaydır.

Javel Kireç ve Pas Sökücü Sağlığa Zararlı mıdır?

Yoğun bir etkiye sahip olan kireç ve pas sökücülerin cilde ve yüzeye temasından kaçınılmalıdır. Gereğinden fazla kullanılması, yoğun kimyasallar ile karıştırılarak kullanılması ve temizlik sırasında veya sonrasında ortamın havalandırılmaması sağlığa zararlıdır. Bu nedenle kullanıldığında bol su ile yıkanmasının yanı sıra ortamın havalandırılması da önemlidir. Küçük çocukların göremeyeceği ve ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilmesi gerekmektedir..

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, yaşam alanlarınızı daha temiz bir hale getirebilmek adına kireci ve pası önlemek için Javel kireç ve pas sökücü ile tanışabilirsiniz. Zor gibi görülen pek çok alanda mükemmel sonuçlar elde etmek artık çok kolay! Ayrıca hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Javel Kireç Ve Pas Sökücü 5 KG
Birim Fiyat = 43,24 TL
216,21 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.