Ürün Kodu: 66641
Ürün Barkodu: 4014519416173

Marka : Lamy

Product State: A0

Lamy Dolma Kalem Kartuşu Siyah 5'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Tüm Lamy dolma kalemlere uyumlu
  • Uygun fiyat avantajı
  • 5'li siyah kutu

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Kalem TürüDolma Kalem
RenkSiyah
Paket Şekli5'li
Uyumlu Olduğu KalemlerTüm Lamy Dolma Kalemleri

Dolma kalemler, yazı şekilleri ve kullanımlarının estetiklerinden dolayı sık kullanılan ve sevilen kalem türlerindendir. Özellikle belgelerde ve imza atılırken sık kullanılır. Lamy, kaliteli ve orijinal yazı gereçleri üreten bir markadır ve dolma kalem kartuşları da oldukça kalitelidir. Tam bir fiyat performans ürünü olan bu dolma kalem kartuşlarının kullanımı oldukça temiz ve pratiktir. Akma yapmaz, ele bulaşmaz, yumuşak ve net şekilde yazabilmenizi sağlar. Üstelik bu dolma kalem ve kartuşları şık görünüşlü gereçlerdir.

Lamy Dolma Kalem Kartuşu Kullanışlı Mıdır?

Lamy dolma kalem kartuşu, oldukça kullanışlı, pratik ve temiz bir üründür. Akma, damlama yapmaz ve yazan kişinin eline bulaşmaz. Aynı zamanda bu dolma kalem kartuşlarını dolma kalemlere takma işlemi de oldukça pratik ve temiz bir işlemdir. Lamy dolma ve kalemi ve dolma kalem kartuşu ile yumuşak ve net yazılar yazabilirsiniz. Mürekkebi ne az ne de fazla, tam gerekli olan şekilde vermektedir. Aynı zamanda şık bir tasarımı olan bu dolma kalem elinize yakışacaktır. Ele tam olarak oturan bu dolma kalemin kullanımı oldukça basittir.

Lamy Dolma Kalem Kartuşu Fiyatları Uygun Mudur?

Lamy dolma kalem kartuşunun fiyatı oldukça uygundur. Tam bir fiyat performans ürünüdür ve kullanıcısını memnun edecektir. Akma, damlama gibi sorunlar çıkarmayacak olan bu ürün mürekkebi tam olarak olması gereken miktarda verir. Bu sayede net ve yumuşak yazılar kolayca, hiçbir mürekkep dağılması ve kirlenme olmadan yazılabilir. Üstelik bu dolma kalem kartuşları dolma kaleme kolayca yerleştirilir. Bu açılardan performansı düşünüldüğünde Lamy dolma kalem kartuş fiyatları oldukça uygun ve bütçe dostudur.

Lamy Dolma Kalem Kartuşu Nasıl Kullanılır?

Lamy dolma kalem kartuşu, Lamy dolma kalemlerle kullanılmak için uygundur. Dolma kalemlerin kullandıkça mürekkebi bitmektedir. Mürekkebi bittiğinde yeni ve dolu bir dolma kalem kartuşu takılarak yazmaya devam edilmektedir. Lamy dolma kalem kartuşunun dolma kalemlere takılması oldukça pratik ve temiz bir işlemdir. Yerleştirildikten sonra yazmaya hazır hale gelen bu dolma kalem ile akma, damlama ve dağılma olmadan yumuşak yazılar yazılabilir. Aynı zamanda Lamy dolma kalemler, ergonomik tasarımı ile elinize tam oturur. Yazı yazarken bir rahatsızlık hissetmezsiniz. Bu dolma kalemleri tamamlayan kartuşlar ise uzun süreli yazı deneyiminizi benzersiz hale getirecek özellikler taşır. Bulaşma olmadan yazılarınızı güveni bir şekilde yazabilir, imzalarınızı keyifle atabilirsiniz. 

Lamy Dolma Kalem Kartuşu Kaliteli midir?

Lamy dolma kalem kartuşu yüksek kalitede bir dolma kalem kartuşudur. Lamy markası genel olarak yazı gereçlerinin kalitesi ile bilinmektedir. Kartuşları da aynı şekilde kalitelidir. Lamy dolma kalemleri, şık tasarıma sahip olmanın yanı sıra aynı zamanda sağlam ve kullanışlıdır. Bu dolma kalemlerin uçları kolayca kırılmaz. Yazı yazarken az ya da fazla mürekkep vermez. Tam gerekli miktarda mürekkep vererek hem kalem kartuşunun ömrünü uzatır hem de net ve yumuşak yazılar yazılabilmesini sağlar. Ucu ve kalınlığı tam olarak uygun ölçülerde olan bu dolma kalem ergonomik ve şık bir tasarıma sahiptir, ele tam otururken aynı zamanda hoş gözükür. Siyah rengi ile en net ve yumuşak yazıların yazılmasını sağlayan Lamy dolma kalem kartuşlarının kullanımı oldukça pratiktir. Lamy dolma kalemleri ve kartuşları için avansas.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesindeyseniz, siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Lamy Dolma Kalem Kartuşu Siyah 5'li Paket
Birim Fiyat = 31,26 TL
156,29 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.