Ürün Kodu: 93546
Ürün Barkodu: 2000000182698

Marka : Polente

Product State: A0

Polente Tahta Karıştırıcı 1000'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Hijyenik tahta karıştırıcı
  • Kaliteli ahşap malzeme
  • Su çekmez
  • 11 cm / 3 gr
  • 1000'li paket

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Tahta Karıştırıcı 1000'li Paket Ürün Özellikleri
Renk Tahta Rengi
Adet 1000 Adet
Boy 11 cm
Ağırlık 3 gr
Ofis Kullanımı Ofis Kullanımına Uygun

İster ev, ister ofis, ister okul kullanımında olsun, istediğiniz ortamda ve istediğiniz şekilde kullanabileceğiniz bu çok amaçlı tahta çubuklar kaliteli yapısı, dayanıklılığı ve iş görme kabiliyetiyle sayesinde kısa süre içinde vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini almayı başaracak. Kaliteli ve dayanıklı malzeme kullanılarak tasarlanan ürünü hiçbir şekilde su çekmeyen yapısı sayesinde kolaylıkla istediğiniz gibi kullanabilir ve size sunduğu pratik konforun tadını çıkarabilirsiniz. 1000 adetlik paket içeriğiyle sizi asla yarı yolda bırakmadan uzun süre yardımcı olmayı başarır. İstediğiniz ortamda gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz bu kaşıklar oldukça ekonomiktir. Sağladığı ekonomik avantajın yanında ergonomik ve kullanışlı yapısıyla da göz dolduran bu tahta çubuklar, pratik bir şekilde işlerinizi halletmenizi sağlarken zamandan da tasarruf etmenize olanak tanıyarak büyük bir avantaj sağlar.

%100 doğal huş ağacından imal edilen bu kaliteli tahta çubukları sıcak içeceklerinizi karıştırırken gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı yapısı sayesinde hiçbir ezilme, bükülme ya da deforme olma sorunu yaşamadan gönül rahatlığı kullanabilirsiniz. Temiz kaşık arama derdi olmadan, pratik ve konforlu bir kullanım olanağı sağlayan tahta kaşık, 11 santimetrelik boyutu ile ideal bir ürün özelliği gösterir. Butahta karıştırıcı çubuklar, karton bardaklarınız ve kupalarınız için mükemmel bir uyum göstererek size çok kolay bir kullanım olanağı tanır. Özellikle iş yerlerinde ya da çok fazla kaşık kullanma ihtiyacı duyulan yerlerde kullanılan tahta kaşıklar, sürekli bulaşık derdi çıkmasını önleyerek zamandan da tasarruf etmenizi sağlar.

Tahta Karıştırıcı 1000'li Paket Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Avansas güvencesi ve kalitesi ile size ulaşan bu tahta karıştırıcı çubuklar üretimi itibari ile son derece kaliteli ve dayanıklı bir yapı gösterir. Bu kaliteli yapısı sayesinde kullanıcılarına uzun süreli kullanım ömrü vadeden tahta karıştırıcı çubuk yorumlarınıincelendiğinizde göreceğiniz üzere, gönül rahatlığı ve güven içinde sıcak içeceklerinizi karıştırmak için kullanabilir ve size sunduğu pratik avantajların tadını çıkarırken içeceğinizi keyifle yudumlayabilirsiniz. Yüzde yüz huş ağacından imal edildiği için son derece sağlıklıdır ve sıcak içeceklerinizin içinde herhangi bir bozulma ya da deformasyon sorunu yaşamadan gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Kaliteli ve dayanıklı yapısı ile göz dolduran bu tahta karıştırıcılar sizi temiz kaşık arama derdinden ya da içecekleriniz için kaşık temizleme derdinden kurtararak büyük bir zaman ve enerji tasarrufu sağlayarak kısa sürede vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini almayı başarır. 1000 adetlik içeriği ile oldukça ekonomiktir ve sizi asla yarı yolda bırakmadan ekonomik olarak tasarruf yapmanıza uzun süre olanak sağlar. Ergonomik tasarımı sayesinde karton bardaklarınızın içinde gönül rahatlığı ile kullanabilir ve kısa süre içerisinde içerik servisi yapabilir ya da aldığınız içeceğinizi yanınızda götürebilirsiniz. 11 santimetre olduğu için de her çeşit karton ya da başka materyalden bardağa kolayca uyum sağlayarak size büyük bir kullanım avantajı sunar. Oldukça uygun fiyatı ile göz dolduran bu tahta karıştırıcı çubukları istediğiniz ortamda gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.

Tahta Karıştırıcı 1000'li Paket Teslimatı Nasıl Yapılır?

Avansas güvencesi ile tahta karıştırıcı çubuk fiyatları uygun olarak karşımıza çıkar. Eğer hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere ulaşır. Sağladığı ekonomik ve pratik konforla kullanıcılarının beğenisine sunulan bu tahta karıştırıcı çubuklara sahip olmak için tek yapmanız gereken Avansas.com üzerinden sipariş vermek!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Polente Tahta Karıştırıcı 1000'li Paket
119,82 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.