Ürün Kodu: 83347
Ürün Barkodu: 2000000130378

Marka : Procare

Product State: A7

Procare Konfort 2-4 Yaş Yıkanabilir Maske Mavi

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2-4 yaş için
  • Yıkanabilir bez maske
  • Bakteri filtrasyon etkinliği %99,9
  • Antiviral etki %99,6
  • Koku yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Procare Konfort 2-4 Yaş Yıkanabilir Maske Mavi Özellikleri
Kullanım Yaşı2 yaş -4 yaş
Antiviral etki99,60%
Bakteri filtrasyon etkinliği99,90%
Yıkanabilme özelliğiVar
RenkMavi
Gözenek yapısı2 micronmetre
Katman sayısıTek kat
Ürün materyaliÖzel örgülü kumaş
Sıvı geçirgenliğiGeçirmez

Procare Konfort 2-4 yaş yıkanabilir maske özellikleri günlük kullanıma uygundur. Tek katlıdır. 2 ve 4 yaş arası çocuklarda konforlu bir şekilde kullanılabilir. Özel örgülü kumaştan imal edilmiştir. Maske rengi mavi olup sıvı geçirmez özelliğe sahiptir. Bu sayede yağmurlu hava koşullarından da olumsuz etkilenmez. Yıkanabilme özelliği sayesinde tekrar tekrar güvenle kullanılabilir. Çamaşır makinesinde ve elde kolayca yıkayarak temizlemek mümkündür. Standart cerrahi maske seviyesinde 2 micronmetre gözenek yapısına sahiptir. %99,9 bakteri filtrasyon etkinliğine ve %99,6 antiviral etkiye sahip oldukça kullanışlı bir maskedir.

Procare Konfort 2-4 Yaş Yıkanabilir Maske Kullanışlı mıdır?

Procare Konfort 2-4 yaş yıkanabilir maske kullanımı, sahip olduğu birçok özellik sayesinde oldukça pratiktir. Tek katmandan ve özel örgülü kumaştan imal edilmiştir. Yaz aylarında maruz kalınan sıcak ve nemli hava koşullarında kullanıma kolayca uyum sağlar. Terlemeyi en aza indirir. Sıvı geçirgenliği yoktur. Bu sayede herhangi bir sıvının yüze temasını kolay ve güvenli bir biçimde engellemeye yardımcı olur. Yağmurlu hava koşullarında bile kullanıma uygundur. Her bedene özel üretilmiştir. Rahat ve esnektir. Kulaklarda herhangi bir rahatsızlığa ve acıya neden olmaz. Konfor seviyesi yüksek ve hafif materyalden üretilmiş bu maskeyi; yaz aylarında, fazla kalabalık olmayan mekanlarda ve açık alanlarda 2-4 yaş çocuklarınızda güvenle kullanabilirsiniz.

Procare Konfort 2-4 Yaş Yıkanabilir Maske Güvenli midir?

Procare Konfort 2-4 yaş yıkanabilir maske, antibakteriyel koruma teknolojisi sayesinde kumaş üzerine tutunmuş bakterilerin yaşamasına fırsat vermez. Bakteri ve virüs dışındaki diğer organizmaların da nüfuz etmesini engeller. Sıvı geçirmeyen özelliği sayesinde bakteri, virüs ve çeşitli organizmaları içinde barındıran sıvıların maskenin yüzeyinden içeri nüfuz etmesi engellenmiş olur. Yıkanabilir kumaştan  üretilmiş olması sayesinde çamaşır makinesinde ve elde yıkanarak temizlenebilir. Bu sayede maskenizi hijyenik şekilde kullanabilirsiniz. Tüm bu özellikleri sayesinde Procare Konfort 2-4 yaş yıkanabilir maske oldukça güvenlidir.

Procare Konfort 2-4 Yaş Yıkanabilir Maske Hijyenik midir?

Procare Konfort 2-4 yaş yıkanabilir maske yıkanabilir özel kumaştan imal edildiği için ister çamaşır makinesinde ister elde defalarca yıkanarak kullanılabilir. Temizlenmesi oldukça kolay olan bu maske hijyenik bir kullanım sağlar. Maskenin kullanımı sırasında da antibakteriyel ve antiviral koruma sağlanmış olur. Nem teknolojisi sayesinde maske içerisinde nefes alıp vermeyle oluşan nemi kolayca tahliye edebilir. Bu sayede çocukların ağzında nemsiz kuru ve hijyenik bir maske kullanımı sağlanır. Nefes alabilir kumaş yapısı sayesinde ağızdaki bakterilerin neden olduğu kokuyu da engeller. Tüm bu  özellikleri sayesinde Procare Konfort 2-4 yaş yıkanabilir maske çocuklara oldukça hijyenik bir kullanım sağlar.

Procare Konfort 2-4 Yaş Yıkanabilir Maske Dayanıklı mıdır?

Procare Konfort 2-4 yaş yıkanabilir maske, standart cerrahi maske seviyesinde gözenek yapısına sahip özel örgülü kumaştan imal edilmiştir. Defalarca yıkanarak kullanılabilir. Aşınmaya karşı dayanıklıdır. Kulaklarda herhangi bir acıya sebep olmayan lastikleri de kopmalara karşı dayanıklıdır. Procare Konfort 2-4 yaş yıkanabilir maske fiyatı da tüm bu özellikleri ve dayanıklı bir ürün olup uzun zaman kullanılabilecek olması sayesinde uygun sınıfındadır. Ayrıca hızlı teslimat bölgesinde iseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Procare Konfort 2-4 Yaş Yıkanabilir Maske Mavi
33,63 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.