Ürün Kodu: 83345
Ürün Barkodu: 8682767000497

Marka : Procare

Product State: A7

Procare Konfort 5-14 Yaş Yıkanabilir Maske Mavi

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 5-14 yaş için
  • Yıkanabilir bez maske
  • Bakteri filtrasyon etkinliği %99,9
  • Antiviral etki %99,6
  • Koku yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Procare Konfort 5-14 Yaş Yıkanabilir Maske Mavi Özellikleri
Kullanım yaşı5 yaş - 14 yaş
Anti viral etki99,60%
Bakteri filtrasyon etkinliği99,90%
RenkMavi
Yıkanabilme özelliğiVar
Gözenek yapısı2 micronmetre
Kullanım sayısıTekrar kullanım mümkün
Katman sayısıTek katman
Ürün materyaliÖzel örgülü kumaş
Sıvı geçirgenliğiSıvı geçirmez

Procare Konfort 5-14 yaş yıkanabilir maske özellikleri  5 yaş ile 14 yaş arasındaki çocukların günlük kullanımına uygun şekilde geliştirilmiştir. Özellikle solunum yoluyla bulaşabilen salgın hastalıklara karşı çocuklarınızı güvenle koruyabilmek için edinebileceğiniz bu ürün özel örgülü kumaştan üretilmiştir. Tek katmandan oluşmaktadır. %99,6 oranında antiviral etkiye;  %99,9 oranında bakteri filtrasyon etkinliğine sahiptir. Rengi mavidir. Sıvı ile temas ettiği takdirde geçirgenlik sağlamaz. Böylece içerisinde zararlı mikroorganizmalar bulunduran sıvılara ve yağmurlu hava koşullarına karşı güvenle koruma sağlar. Procare Konfort 5-14 yaş yıkanabilir maskeyi çamaşır makinesinde veya elinizde yıkayarak tekrar tekrar kullanabilirsiniz.

Procare Konfort 5-14 Yaş Yıkanabilir Maske Kullanışlı mıdır?

Procare Konfort 5-14 yaş yıkanabilir maske kullanımı ile birçok salgın hastalıktan, virüsten, bakteriden ve zararlı bazı mikroorganizmalardan kolay ve etkili bir şekilde izole olabilirsiniz. Özel örgülü kumaşı sayesinde çocukların hassas cildine kolay uyum sağlar. Lastikli kısımları sayesinde basit ve konforlu biçimde maskeyi çocuğunuzun yüzüne sabitleyebilirsiniz. Konforlu bir üründür, maskeyi yüze sabitleyen lastikler kulaklarda herhangi bir hassasiyete sebep olmaz. Ürünün kumaşının sıvı geçirgenliği olmaması sayesinde de yağışlı hava koşullarından ve içerisinde zararlı mikroorganizmaların bulunduğu çeşitli sıvılardan çocukları güvenle korur. Ürünün yıkanarak tekrar tekrar kullanılabiliyor olması da Procare Konfort 5-14 yaş yıkanabilir maskeyi oldukça kullanışlı bir ürün kılmaktadır.

Procare Konfort 5-14 Yaş Yıkanabilir Maske Güvenli midir?

Procare Konfort 5-14 yaş yıkanabilir maske, üretiminde kullanılan antibakteriyel kumaş sayesinde üzerinde herhangi bir bakterinin yaşamasına izin vermez.  Zararlı organizmaların, virüs ve bakterilerin maske üzerinden kısa sürede yok olmasını sağlar. Aynı zamanda sıvı geçirgenliği olmaması sayesinde içerisinde zararlı mikroorganizmalar barındıran sıvılar ile temas edilmesi durumunda mikroorganizmaların nüfuz etmesine engel olur. İster çamaşır makinesinde ister elde kolayca yıkayarak tekrar tekrar kullanabileceğiniz Procare Konfort 5-14 yaş yıkanabilir maske, güvenle kullanabileceğiniz bir üründür.

Procare Konfort 5-14 Yaş Yıkanabilir Maske Hijyenik midir?

Procare Konfort 5-14 yaş yıkanabilir maske özel örgülü kumaştan üretilmiş olup yıkanarak tekrardan kullanılabilme özelliğine sahiptir. İster çamaşır makinesinde ister elde kolayca yıkayabileceğiniz maske sık sık kolay bir şekilde temizlenebilmesi özelliğiyle hijyenik bir üründür. Nem teknolojisi sayesinde, maske içerisinde nefes alış verişi sonucu meydana gelen nemin maske içinden tahliye edilmesi sağlanır. Böylece maskenin nemlenmesi ve içerisinde bakteri üretmesi engellenmiş olur. Özel üretilmiş kumaşı sayesinde ağızdaki bakterilerin neden olduğu kokuyu da engeller. Sahip olduğu tüm bu özellikler sayesinde Procare Konfort 5-14 yaş yıkanabilir maske oldukça hijyenik bir kullanım sağlar.

Procare Konfort 5-14 Yaş Yıkanabilir Maske Dayanıklı mıdır?

Procare Konfort 5-14 yaş yıkanabilir maske, standart cerrahi maske seviyesinde ortalama 2 micronmetre gözenek yapısına sahip kumaştan imal edilmiştir. Kullanım sonrasında yıkanarak tekrardan kullanılabilir. Defalarca yıkanarak tekrardan kullanılmaya uygun dayanıklı kumaştan imal edilmiştir. Maskenin yüze sabitlenmesi için kulağın arkasına geçirilen lastikler kopmalara karşı dayanıklıdır.  Uzun süre kullanılabilir. Procare Konfort 5-14 yaş yıkanabilir maske fiyatı, tüm bu özelliklere sahip bir ürün için oldukça uygundur. Ayrıca hızlı teslimat bölgesindeyseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Procare Konfort 5-14 Yaş Yıkanabilir Maske Mavi
33,63 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.