Ürün Kodu: 92450

Renkli Çizgili V1 Diplomat Zarf

376,80 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Diplomat Zarf Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • Hazır şablon
  • Modern konsept

Baskı Seçeneklerini Belirle

Diplomat Zarf Kağıt Tipi
Adet

Ürün Hakkında

Diplomat Zarf Nedir? Hangi Amaçlarla Kullanılır?

Diplomat zarflar firmalar tarafından gerek şirket içinde gerekse şirket dışında kullanılmaktadır. Firmaların kendi aralarında veya şirket dışında yaptıkları yazışmaların belgelerini diplomat zarfların içerisinde teslim etmektedirler. Bu sayede hem belgenin gizliliğini korunmuş olur hem de yüzeyine bir zarar gelmesi engellenir. Departmanlar arasında da kullanımı son derece yaygındır. Sadece belge değil para taşımak için de bu zarflar tercih edilebilir. 

Diplomat zarfın bir diğer adı da para zarfı olarak geçer. Firmanın kendi bilgilerinin yer aldığı özelleştirilebilir tasarımlara sahip modelleri bulunmaktadır. Bu bilgiler firma logosu, iletişim bilgileri, slogan gibi detaylardan meydana gelir. Firmalar kendilerine özel olarak hazırlanan diplomat zarfları kullandıklarında hem prestijlerine hem de marka bilinirlikleri katkı sağlanmış olur. Diplomat zarflar her departmana göre basılabilir. Bu sayede şirket içerisindeki kullanımı çok daha kolay hale gelir. 

Özelleştirilmiş diplomat zarf kullanımının firmalara pek çok faydası bulunur. Bunların başında prestij ve marka bilinirliği yer alır. Aynı zamanda muhatap olunan diğer firmaların gözünde resmi, saygın ve ciddi bir imaj uyanır. Zarfın iletildiği taraf kendini değerli hisseder. Firmaya olan bakışın tamamen değişebilir. Kurumsallığın bir sembolü olarak da görülen diplomat zarflar şirketlerin reklam yapmalarına da olanak sağlar. İş gereği kullanılan diplomat zarflar siz orada olamasanız bile sizin reklamınızı yapabilirler. Kurumunuzu iyi yansıtan bir tasarımla bütünleşen diplomat zarflar düşündüğünüzden çok daha büyük etkiler yaratabilir. 

Diplomat Zarf Ölçüleri

Diplomat zarf ölçüleri genellikle standart boyutlara sahiptir. İçlerine yerleştirilen kağıtlar uygun ölçülerde katlandığından standart bir diplomat zarfın boyutu yeterli gelmektedir. Zarfın içerisine yerleştirilecek çok fazla evrak zarfın kapanmamasına neden olur. Böyle durumlarda birkaç adet zarf kullanabilir veya daha büyük bir diplomat zarf modelini tercih edebilirsiniz. 

Diplomat zarfların en yaygın kullanıma sahip boyutu 10,5 x 24 cm ölçülerindedir. Avansas’ın sunduğu diplomat zarflar 110 gram hamur kağıda basılan ve penceresiz olarak tasarlanmış ürünlerdir. Penceresiz olması tasarımın daha bütün kalmasını sağlayarak şık bir görünüm elde etme imkanı sunar. Aynı zamanda belgenin içeriğinin gizli kalması için de ek bir güvenlik önemli olarak görülebilir. 

Avansas Özelleştirilebilir Diplomat Zarf Satıyor Mu?

Avansas firmaların kurumsal imajlarını daha da güçlendirebilmek için özelleştirilebilir çözümler sunmaktadır. Marka bilinirliği ve prestijin artmasına yardımcı olan diplomat zarf gibi özelleştirilebilir ürünleri Avansas üzerinden sipariş edebilirsiniz. Firmanız için hazırladığınız diplomat zarf tasarımını siparişinizi verirken Avansas’ın web sitesine yükleyebilirsiniz. Tasarımınız onaylandıktan sonra özelleştirilebilir diplomat zarf siparişinizin üretim aşamasına geçilir ve en hızlı şekilde tarafınıza kargolanır. Türkiye’nin tüm şehirlerine kargolama imkanı bulunan Avansas, birçok il ve ilçeye 1 iş gününde teslimat yapmaktadır. Eğer adresiniz hızlı teslimat bölgelerimizdeyse 1 iş gününde siparişinizi teslim alabilirsiniz. Eğer adresiniz hızlı teslimat bölgelerinde yer almıyorsa, anlaşmalı kargo firmalarıyla ortalama 3 iş günü içerisinde ürünleriniz adresinize teslim edilir.

Avansas’dan Toplu Şekilde Diplomat Zarf Siparişi Verebilir Miyim?

Kurumsal firmaların ihtiyaçları genellikle büyük çaplı olduğu için toplu sipariş vermek firmaların yararına olan bir durumdur. Avansas her daim kurumsal firmalar için özel çözümler üretmeye çalışır. Bu nedenle Avansas üzerinden toplu  bir şekilde diplomat zarf siparişi oluşturabilirsiniz. 

Diplomat zarf baskı fiyatları, birim fiyat bazında satın alma adediniz arttıkça düşmektedir. Her zaman uygun fiyatlar sunan Avasas aracılığıyla her türlü ihtiyacınızı avantajlı bir şekilde karşılayabilirsiniz. Diplomat zarf 1000 adet veya daha azına ihtiyaç duyulması halinde 500 adetlik paketlerde satın alınabilir. Firmanızın büyüklüğü ve ihtiyacı doğrultusunda dilediğiniz adette sipariş oluşturabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.