Ürün Kodu: 67799
Ürün Barkodu: 8698534203046

Marka : Sarff

Product State: A0

Sarff Yuvarlak Kancalı Beyaz Eko Yoyo 25'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Yuvarlak yoyo
  • 25'li paket
  • Sert plastik malzeme
  • Sağlam ve dayanıklı
  • Modern ve şık tasarım

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Sarff Yuvarlak Kancalı Eko Yoyo Özellikleri
MarkaSarff
ŞekilYuvarlak
MateryalSert Plastik
RenkBeyaz
Paket25'li
Makaradaki ipin uzunluğu60 cm

Sarff yuvarlak kancalı yoyo her an her yerde ihtiyaç duyacağınız bir ürün. Beyaz rengin sadeliği ve her alana uyum sağlaması sayesinde uygun ve konforlu bir kullanım sunar. Bir paket içerisinde 25 adet bulunmaktadır. Her biri fabrikalarda özenle hazırlanmış ve dayanıklı malzemeler kullanılmıştır. Küçük ve hafif olması sayesinde cepte rahatlıkla taşınabildiği gibi çanta ve anahtarlık gibi eşyalara da takılabilmektedir. Yumuşak bir görüntü ve tasarıma sahip olan yuvarlak şekli, estetik bir görünüm oluşturmaktadır.

Sarff Yuvarlak Kancalı Eko Yoyo Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Ürün modern ve şık tasarımıyla her zevke hitap edecek şekilde hazırlanmıştır. Sert ve dayanıklı bir plastik malzemenin kullanıldığı bu kancalı yoyo, özellikleri sayesinde güvenlik açısından avantajlar sunmaktadır. Sağlam yapısı sayesinde sunduğu rahat kullanımı uzun yıllar deneyimlemenizi sağlar. Sarff yuvarlak kancalı eko yoyo fiyatları, toplu alım avantajı ile birlikte oldukça uygun bir hale gelmektedir. Bu nedenle hem kişisel olarak hem de yoğun çalışılan kalabalık alanlarda güvenlik ve önlem amaçlı tercih edilebilir.

Plastik olmasından dolayı daha esnek ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Yoyonun dışındaki parlak yüzey ile beyaz rengin sararması ve solması gibi sıkıntıların önüne geçilmiştir. Böylece uzun yıllar ilk kullanıldığı kalitesinde ve renginde kalabilmektedir.

Sarff Yuvarlak Kancalı Eko Yoyo İpi Kopmaya Karşı Dirençli midir?

Klasik yoyolardaki gibi yuvarlak bir iç hazneye sahiptir. Dışarıdan bakıldığında ipi bulunduğu kısım görünmez. İp kanca ile bağlanmış yuvarlak plastik bir mekanizmanın içinde sarılı bir şekilde bulunmaktadır. Ürünün kendisi gibi ipi de beyaz renklidir. İp sert darbelere karşı dayanıklı bir materyalden üretilmiştir. Fazla bir güç uygulamadan ip kendiliğinden uzar ve kısalır. İçerisindeki makara sayesinde bu ip kolayca sarılabilmektedir. Ayrıca hızlı bir şekilde uzamasına rağmen mekanizmada takılma veya ipin dolaşması gibi problemler yaşanmaz. Plastik bir materyal kullanılarak üretilmesinden dolayı yüksek ısıdan uzakta tutulması tavsiye edilir. Küçük çocukların ulaşamayacağı yerlerde bulundurulmalıdır.

Sarff Yuvarlak Kancalı Eko Yoyo Nerelerde Kullanılır?

Sarff markası ürettiği tüm ürünlerle kullanıcıların memnuniyetini sağlamaya çalışmıştır. Önemli ve gerekli kartların korunması için ve kaybolmasını önlemek adına ürettiği bu kancalı yoyo hayatın pek çok alanında kolaylık sağlar. Kartların, anahtarların, unutulması ve kaybolması durumlarına karşı bir önlem niteliğinde üretilmiştir. Sarff yuvarlak kancalı eko yoyo kullanımı oldukça basittir. Bir paketin içerisinde bulunan 25 adet aynı anda birden fazla alanda ve yerde kullanabilirsiniz. Gittiğiniz her yere sizinle gelen ve sunduğu kolaylıklar sayesinde yanınızdan ayıramayacağınız bir ürün haline gelecek.

Sarff Yuvarlak Kancalı Eko Yoyo Anahtarlık Olarak Kullanılır mı?

Bir kancanın ucunda yer alan yoyo, mekanizmaya sıkıca bağlıdır. Plastik bir daire şeklinde olan kısmı kemer ve benzeri aksesuarlara kolayca takılabilmesini sağlamaktadır. Şeffaf ve yarı saydam olan bu kısma anahtarlık takılarak da kullanılabilmektedir. Böylece el altında olması gereken ve kaybolma ihtimali olan anahtarları daha güvenli muhafaza etme olanağı sağlar.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, yanınızdan ayıramayacağınız ve mutlaka elinizin altında olmasını istediğiniz bu küçük yuvarlak kancalı yoyoların sahibi olabilirsiniz. Sarff markasının kalitesi ve yüksek kalitedeki bu kullanışlı ürünlerin renkleri ve çeşitleri için sitemizi ziyaret etmelisiniz. Ayrıca hızlı teslimat bölgemizdeyseniz vermiş olduğunuz sipariş 1 iş günü içerisinde adresinize güvenli bir şekilde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Sarff Yuvarlak Kancalı Beyaz Eko Yoyo 25'li Paket
Birim Fiyat = 18,97 TL
474,25 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.