Ürün Kodu: 101221

Sunum Dosyası - Kendi Tasarımını Yükle

130,92 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Dosyalar Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • Kendi tasarımını yükle ürünü
  • Kaliteli baskılar için 300 Dpi yüklenmelidir

Baskı Seçeneklerini Belirle

Kağıt Gramajı
Adet

Ürün Hakkında

 Sunum Dosyası

Sunum dosyası, çalışma hayatının vazgeçilmez gereçlerinden biridir. Hatta evlerinde fatura, sözleşme ve önemli belgelerini saklamak isteyen kişiler için de büyük kolaylık ve düzen sağlar. Bir karton dosya işinizi o kadar kolaylaştırır ve size zaman kazandırır ki aradığınız belgeyi kısa sürede bulmanıza yardımcı olur. Özellikle ofis çalışanları için basılı evrakların belli bir dizi içerisinde saklanması ve muhafaza edilmesi olanağını sağlar.

Dünya ne kadar dijitalleşmiş olursa olsun; sunum dosyası, modası asla geçmeyecek gereçler olarak yaşantımızdaki varlığını daima sürdürecektir. Bu gereçler, yazışmalarına, sözleşmelerine ve faturalarına basılı ortamda ulaşmak isteyenlerin en büyük yardımcısıdır.

Sunum dosyaları, kurumsal ofislerde, işlerin hızlı yürümesi, zamandan ve iş gücünden tasarruf sağlanması gibi avantajlar sağlar. İşyerlerinde, okullarda, resmi kurumlarda, özel kurumlarda, şirketlerde ve hatta evlerde kullanılan basılı belgelerin düzenli şekilde saklanması için kullanılan

Cepsiz Karton Dosya

Sunum dosyaları, Cepsiz karton dosya olarak da adlandırılmaktadır. A4 ve A5 ebadındaki sunumlarınız, teklifleriniz, katalog ve broşürleriniz için uygundur. Sunumlarınızda kolaylık sağlar. Broşür, teklif ve katalog gibi kurumsal evraklarınızı daha şık bir biçimde müşterilerinize sunmanıza imkan verir. Hem pratik hem de şık tasarımları ile 350 gr. ağırlığında parlak veya kuşe çeşitleri bulunmaktadır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.