Ürün Kodu: 98972

Torba Zarf - Kendi Tasarımını Yükle

536,40 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Torba Zarf Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • Kendi tasarımını yükle ürünü
  • Kaliteli baskılar için 300 Dpi yüklenmelidir

Baskı Seçeneklerini Belirle

Torba Zarf Kağıt Tipi
Adet

Ürün Hakkında

Kurumsal tasarım ve kurumsal kimliğin gittikçe ön plana çıktığı iş dünyasında, firmalar da artık kurumsallıklarını ve kurumsal kimliklerini mümkün olan her alanda göstermeye çalışmaktadır. Bu çaba, hem firmaların akılda kalıcılıklarını artırmakta, hem de prestijlerini artırmalarına katkı sunmaktadır.

Günümüzde artık firmalar yalnızca kartvizitleriyle veya reklam çalışmalarıyla değil, aynı zamanda ve özellikle matbaa işlerinde de ön planda olmaya ve kendilerini göstermeye çalışmaktadır.

Torba zarf ise bu uygulamanın yapıldığı matbaa ve baskı işlerinden birisi durumundadır. Eğer siz de kurumsallığınızı ve imajınızı önemsiyorsanız, fonksiyonel özelliğiyle ön plana çıkan torba zarf çeşitlerini kendi markanıza özgü biçimde tasarlatabilir ve bastırabilirsiniz.

Sitemizde hazır torba zarf tasarımlarını kullanarak ve firmanızın ihtiyaçlarına göre özelleştirerek sipariş edebilirsiniz. Baskılı torba zarf sayesinde hem zarflarınızı markanızla uyumlu hale gelecek hem de sizin için bir promosyon aracı vazifesi görecektir.

Torba Zarf Nedir? Torba Zarf Nasıl Doldurulur?

Torba zarf nedir ve torba zarf nasıl doldururlur soruları sıklıkla sorulan sorulardan bazılarıdır. Öncelikle torba zarf nedir sorunu ele alacak olursak, kısaca birden fazla evrakın sığabileceği boyutlarda üretilen ve çoklu evrak taşımaya yardımcı olan zarf çeşididir diyebiliriz.

Torba zarflar şirket içi ve şirket dışı yazışmalarda ya da evrak iletme işlerinde kullanılmaktadır. Torba zarfları çeşitli boyutlarda evraklarla doldurabilir ve evraklarınızı kolaylıkla taşıyabilirsiniz.

Torba Zarf Ne İşe Yarar?

Torba zarflar, birden fazla evrakı ya da kağıdı tek bir zarf içerisinde taşımaya yaramaktadır. Sıklıkla iç ve dış yazışmalarda kullanılmaktadır. Bununla birlikte promosyon torba zarf olarak da kullanılabilmektedir.

Baskılı Torba Zarfta Torba Zarf Tasarımı Nasıl Olmalıdır? 

Baskılı torba zarf tasarımı, sade, zarif ve markanızı yansıtacak nitelikte olmalıdır. İşyerinizin ihtiyaçlarını iyi bilen ve alanında uzman olan avansas.com sayesinde, sizin için önceden hazırlanmış şablonları kullanarak baskılı torba zarf siparişlerinizi kolaylıkla verebilirsiniz.

Avansas Torba Zarf Hangi Malzemeden Yapılmaktadır?

Avansas torba zarf çeşitleri 110 gram hamur kağıttan üretilmektedir.  Birinci sınıf, yüksek kaliteli malzeme ve tekniklerle üretilen torba zarflar, tasarım özelliklerinin yanı sıra kalitesiyle de markanızı en iyi şekilde temsil edebilecek niteliktedir. 

Üstelik ürünlerimizde kullanılan malzeme kalitesi sayesinde ürünler daha dayanıklı ve ergonomik yapıdadır.

Torba Zarf Ölçüleri Nelerdir? Hangi Boyutlarda Kağıt Kullanımına Uygundur?

Torba zarf ölçüleri genellikle kağıt tipine ve kağıt boyutlarına göre değişmektedir. Aşağıdaki kağıt ölçülerinin tümüne uyumlu olacak şekilde hazırlanmış torba zarf çeşitlerini sitemizde bulabilirsiniz.

  • A4 torba zarf
  • A5 torba zarf
  • A6 torba zarf

Avansas torba zarf yukarıdaki tüm ölçülere uygun ve uyumlu olması açısından A4 boyutunda üretilmektedir.

Torba Zarf Fiyatları Ne Kadar?

Avansas ürünleri, sundukları pratiklik ve kalitenin yanı sıra, fiyatlarıyla da ön plana çıkmaktadır. Torba zarf fiyatları her zaman en uygun ve avantajlı fiyatlarla Avansas’tadır. Fiyat avantajına ek olarak, eğer adresiniz hızlı teslimat bölgelerimiz kapsamında yer alıyorsa, ürünlerinizi 1 iş gününde Avansas araçları aracılığıyla teslim alabilirsiniz.

Hızlı teslimat bölgelerimizle ve teslimat koşullarıyla ilgili detaylı bilgileri teslimat bölümünde bulabilirsiniz. Hızlı teslimat bölgelerimiz kapsamında yer almayan adreslere ise ürünlerimiz ortalama 3 gün içerisinde kargo aracılığıyla teslim edilmektedir.

En uygun torba zarf fiyatlarından faydalanmak ve siparişlerinizi Avansas kalitesiyle oluşturmak için tasarım adımını tamamlayarak siparişinizi vermeniz yeterlidir. Hazır tasarımlarımız ve üretim merkezimizin kalitesi sayesinde siparişleriniz hızla hazırlanarak size teslim edilmek üzere yola çıkarılmaktadır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.