Ürün Kodu: 79105
Ürün Barkodu: 8001940007908

Marka : Vileda

Product State: A0

Vileda Tüy Toplayıcı Rulo 58 Yaprak

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Perforeli 58 yaprak
  • Tüy toplayıcı rulo
  • Kendinden yapışkanlı
  • Ergonomik ve pratik
  • Sağlam ve dayanıklı yapı

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Yaprak adedi58
Kendinden yapışkanVar
MarkaVileda

Vileda tüy toplayıcı rulo, evinizdeki küçük dostlarınızın döktüğü tüyleri hızlı ve pratik bir şekilde toplamanızda en büyük yardımcınızdır. Avansas güvencesiyle sitemiz üzerinden edinebileceğiniz bu ergonomik ürün sayesinde sadece minik dostlarınızın tüylerini değil, kıyafetleriniz üzerindeki tüy, kıl ve çeşitli yabancı maddeleri de temizleyebilirsiniz. Vileda kalitesini artık çok daha uygun bir fiyatla Avansas garantisiyle satın alabilirsiniz. Almış olduğunuz ürünün dayanıklı olması ve işlevselliği, sizi minik dostlarınızın tüylerinin evde her yere dökülüyor olması endişesinden de kurtaracaktır. Böylece minik dostlarınız evin neresinde dolaşırsa dolaşsın, neresinde yatmış olursa olsun Vileda tüy toplayıcı ruloya sahip olmanın verdiği rahatlıkla tüyleri bulunduğu yerden kolayca toplayabileceksiniz. Diğer bir seçenek olarak, tüylü dostlarınız üzerinde birikmiş ve deriden kopmuş olan tüyleri de zemine düşmeden toplayabilirsiniz. Kendisi bunu bir çeşit masaj olarak algılayacak ve hatta bundan keyif bile alacaktır. 

Vileda tüy toplayıcı ruloyu kullanabileceğiniz diğer alanları şöyle sıralayabiliriz ; saçlarınızı kestirdiğinizde kuaförde ne kadar temizlense de küçük saç parçacıkları yüzeye ve derimize yapışır, bu minik saç tellerini temizlemek için kullanılabilir. Çocuklarınızın tüylü oyuncaklarının temizliği için, aracınızın ulaşılması zor yerlerinin temizliğinde, dikiş dikerken kumaşınızdan etrafa saçılan tozları ve yere düşen iğneleri toplamak için yine Vileda tüy toplayıcı rulodan yardım alabilirsiniz. Ayrıca kanepeleriniz arasında birikmiş olan tozları, kumaş abajur ve avizelerinizde birikmiş olan küçük parçacıkları, çekmecelerinizde biriken tozları, yastığınızda veya yatağınızda bulunan saç kıllarını rahatlıkla toplayabilirsiniz. 

Vileda Tüy Toplayıcı Rulo 58 Yaprak Yapışkanı Kuvvetli midir?

Avansas üzerinden tek tıkla kolay bir şekilde satın alacağınız Vileda tüy toplayıcı rulo yardımı ile sert zemin yüzeylerdeki tüy, kıl ve toz parçacıklarını toplayabilirsiniz. Ağırlığı olmayan zerreleri toplayabildiğiniz gibi aynı zamanda küçük cam parçacıkları ve susam benzeri maddeleri de kolayca kavrayabilirsiniz. Öyle ki, yapışkan ve çekim kuvveti oldukça yüksek bir üründür. Geride hiçbir iz bırakmadan hızlıca temizlik yapmak istediğinizde Vileda tüy toplayıcı ruloya güvenebilirsiniz.

Vileda Tüy Toplayıcı Rulo 58 Yaprak Sapı Dayanıklı mıdır?

Kalite anlayışından ödün verilmeden üretilen Vileda tüy toplayıcı rulo tutma kulbu dayanıklı plastikten yapılmış olup, sizi asla yarı yolda bırakmayacaktır. İhtiyacınız doğrultusunda tasarlanmış olup size hızlı, mükemmel ve pratik temizlik deneyimi yaşatacaktır. Temizlik esnasında asla kırılma ve deforme olma gibi bir problemle karşılaşmanız söz konusu değildir. 

Vileda Tüy Toplayıcı Rulo 58 Yaprak ile Pratik Bir Temizlik Mümkün müdür?

Avansas üzerinden en uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz Vileda tüy toplayıcı, günün her saatinde her istediğinizde ve her ihtiyaç duyduğunuzda hızlıca elinizin altında olabilecek ve sadece birkaç dakika içerisinde ihtiyacınızı karşılayacak bir üründür. Elinizle fazla kuvvet uygulamaya gerek kalmadan sadece birkaç tur çevirerek, kuvvetli yapışkanlı sarmalı sayesinde ortamdaki istenmeyen tüm maddeleri üzerinde hızlıca toplamasını ve temizlemesini sağlayabilirsiniz. 

Vileda Tüy Toplayıcı Rulo 58 Yaprak Yanımda Taşıyabileceğim Bir Ürün müdür?

Vileda tüy toplayıcı rulo, çantanıza sığabilecek boyutta bir üründür. Dolayısıyla her an her yerde yanınızda bulundurabilir ve gün içerisinde karşılaşabileceğiniz küçük kötü sürprizlere karşı hazırlıklı olabilirsiniz. Kuaförden saçlarınızı kestirip çıktığınızda derinize yapışıp sizi kaşındıran minik saç kıllarınızdan bir an önce kurtulmak için çantanızda bulundurduğunuz Vileda tüy toplayıcı rulodan yardım alabilirsiniz. 

Vileda Tüy Toplayıcı Rulo 58 Yaprak Araç Temizliğinde Kullanılabilecek Pratik Bir Ürün müdür?

Vileda tüy toplayıcı rulo 58 yaprak ürününü, aracınız içerisinde eliniz ile ulaşmanızın mümkün olduğu veya olmadığı her yeri temizlemek için gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Avansas avantajlarından faydalanarak edinebileceğiniz bu ürün adeta sihirli bir değnek dokunmuşçasına geçtiği her yüzeyi pırıl pırıl yapıp beklentilerinizi karşılayacaktır. Geride hiçbir kalıntı bırakmadan toplama yapacak şekilde tasarlanmış olup, evinizde olduğu gibi aracınızda da elinizin her an altında olabileceği pratik yardımcınız olacaktır. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Vileda Tüy Toplayıcı Rulo 58 Yaprak
155,58 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.