Ürün Kodu: 125514

32 x 47 Kendi Tasarımını Yükle Poster

25,20 TL
‘den başlayan fiyatlarla KDV Dahil

Poster / Afiş Özellikleri | Ürün Açıklamasına Git

  • 90 gr,150 gr Kağıt Seçeneği
  • Kişiselleştirilmiş Poster
  • Yüksek Kalite Baskı
  • Kaliteli baskılar için 300 Dpi yüklemelisiniz

Baskı Seçeneklerini Belirle

Kağıt Cinsi
Adet

Ürün Hakkında

90 gr Kuşe, 150 gr Kuşe baskılı posterler Avansas'da sizlerle!


Ürün Açıklaması:


Görsel çağın ortasında, duvarlarımızı süsleyen posterler, ifade biçimimizin bir parçası haline geldi. Avansas, size kendi tasarladığınız özelleştirilebilir baskılı posterlerle hayalinizdeki mekanı yaratma fırsatı sunuyor. Farklı kağıt seçenekleri, kaliteli baskılarla, posterlerimiz duvarlarınıza sanatsal bir ifade kazandırmak ve herkesin dikkatini çekmek için mükemmel bir seçenek.


Öne Çıkan Özellikler:


Sınırsız Özelleştirme: Posterlerinizi tamamen kendi zevkinize ve ihtiyacınıza göre özelleştirebilirsiniz. Metin, renkler, grafikler ve boyutlar tamamen sizin kontrolünüzde. Kendi sanatınızı oluşturarak, duvarlarınızı kişiselleştirebilirsiniz.
Yüksek Kalite Baskı: Posterlerimizi yüksek kaliteli kağıda ve mürekkeplere baskı yaparak canlı ve net renklerle sunuyoruz. Tasarımlarınızın en iyi şekilde görünmesini sağlıyoruz. Posterleriniz uzun yıllar dayanıklılığını korur.
Hızlı ve Güvenilir Teslimat: Siparişlerinizi hızlı bir şekilde işler, dikkatlice paketleriz ve güvenilir bir şekilde teslim ederiz. İhtiyacınıza göre teslimat seçenekleri sunarız, böylece zamanınıza ve bütçenize uygun bir çözüm bulabilirsiniz.

Neden Özelleştirilebilir Baskılı Posterler?


Posterler, sanatsal ifadenin, duvar dekorasyonunun ve kişisel ifade biçiminin güçlü bir aracıdır. İşte özelleştirilebilir baskılı posterleri tercih etmenizin bazı nedenleri;


Kişisel Dokunuş: Kendi tasarımınızı ekleyerek, odanızın veya işyerinizin dekorasyonunu kişiselleştirebilirsiniz. Böylece mekanınız size ve tarzınıza daha fazla uyum sağlar.
Sanat ve Estetik: Posterler, sanatsal ifadeyi yansıtmanın harika bir yoludur. Kendi sanatınızı veya favori sanatçılarınızın eserlerini posterlerle paylaşabilirsiniz.
Marka Tanıtımı: İşletmeler için, özelleştirilebilir baskılı posterler, marka bilinirliğini artırmak için güçlü bir araçtır. Logonuzu, sloganınızı veya ürünlerinizi posterlerle tanıtarak markanızı vurgulayabilirsiniz.
Özel Anılar: Özel bir anıyı veya etkinliği hatırlatmak için posterler harika bir seçenektir. Düğünler, doğum günleri, tatiller ve diğer özel günler için özelleştirilmiş posterler unutulmaz anıları canlı tutar.
Fiziksel Varlık: Posterler, yaşam alanınızın veya işyerinizin fiziksel bir parçası olarak kalır ve uzun süre hatırlanır. Bir hikaye anlatır ve anıları canlandırır.
Sipariş Verme Süreci:Sipariş vermek oldukça basit. İlk olarak, istediğiniz kağıt cinsini ve miktarı seçin. Daha sonra tasarımınızı yükleyin. Ödemenizi tamamlayın ve teslimat adresinizi belirtin. Biz gerisini hallederiz ve tasarımınızı hayata geçiririz.


Online Poster Fiyatları Ne Kadar?


Poster fiyatları seçtiğiniz kullanmak istediğiniz kağıda ve baskı adedine göre çeşitlilik göstermektedir. Bu nedenle kendi tasarımınıza göre, online poster sipariş ve tasarım fiyatları değişebilmektedir. Ancak Avansas’ta ihtiyaç duyduğunuz ürünleri her zaman avantajlı fiyatlara satın alabilirsiniz.


Ayrıca poster boyutlarına göre fiyatlarında da değişiklik olabilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.