Ürün Kodu: 67237
Ürün Barkodu: 8697409600140

Marka : Heıfer

Product State: A0

Autokit FA1-014 Şeffaf Akü Takviye Kablosu

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2 metre kablo uzunluğu
  • Kullanışlı tasarım
  • %100 bakır iletken
  • 400 ampere kadar takviye edebilme özelliği

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Autokit FA1-014 Şeffaf Akü Kablosu Özellikleri
Uzunluk2 metre
TasarımKullanışlı
RenkŞeffaf
Takviye Gücü400 Ampere Kadar
Materyal%100 Bakır İletken
Katman Sayısı3
Güvenli Kullanım ŞartlarınaUygun

Autokit  FA1-014 akü kablosunun özellikleri kullanıcısının faydasını maksimize edecek niteliktedir. 2 metre uzunluğu ile akü kablosunun kullanımı esnasında kişiye yeterli bir kullanım alanı sağlar ve böylece işlem pratikleşir. Şeffaf bir kaplamaya  ve 400 ampere kadar takviye gücüne sahiptir. %100 bakır telden yapılmıştır ve bununla birlikte sahip olduğu 3 farklı katman sayesinde de kullanıcısının güvenliğini sağlamış olur. Yani özellikleri gereği kullanıcısına hem güvenli hem de pratik bir hizmet sunmaktadır.

Autokit FA1-014 Şeffaf Akü Kablosu Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Akü takviye işlemini gerçekleştirecek takviye kabloların kaliteli olması, dayanıklılığını önemli ölçüde etkilemektedir. Kalitesiz ve amacına uygun olmayan şekilde fazla amperli akü kablolarının kullanımı, ciddi ölçüde sorunlara sebep olmaktadır. Dolayısıyla kişilerin araçlarındaki her ihtimale karşı olmazsa olmaz bir unsur olan akü kablolarını titizlikle tercih etmeleri gerekmektedir.  Herhangi sistemsel ve/veya kullanıcı hatası sonucu boşalan araç aküsünün, yola deva edebilmek için doldurulması gerekmektedir. Bu işlemi gerçekleştirmek için öncelikle kaliteli ve dayanıklı bir akü transfer kablosuna daha sonra da aküsü dolu bir araca veya akü şarj cihazına ihtiyaç duyulmaktadır. Akü transfer kablosunun kalitesi ve dayanıklılığı hem uzun ömürlü olması hem de araç ve kullanıcı sağlığı açısından oldukça önemlidir.

Autokit FA-014 Şeffaf Akü Kablosu Kullanımı Güvenli midir?

Autokit FA-014 şeffaf akü kablosunun kullanımı hem transfer işlemini gerçekleştiren araçlar için hem de kişiler için gayet güvenlidir. Kullanıcı güvenliğini ön planda düşünen bir tasarıma sahiptir. Bundan dolayı da kullanım sırasında kişilerin %100 bakır iletken telle temas etmemesi adına özel olarak tasarlanmıştır. Bu amaç doğrultusunda 3 farklı katmandan oluşmaktadır. Birinci katmanı transfer işlemini gerçekleştiren iletken bakır tel ile kaplıdır, ikinci katman koruyucu yalıtkan bir yapı ile kaplıdır, üçüncü katman ise özel kauçuk bir ürünle kaplıdır. Dolayısıyla kişilerin kullanımı sırasında hem hızlı hem de güvenli işlem yapmalarını sağlamaktadır. Akü transfer kabloları doğru bir şekilde kullanıldığı takdirde kullanıcısının sağlığını ve güvenliğini hiçbir şekilde tehdit etmemektedir.

Autokit FA-014 Şeffaf Akü Kablosu Kullanışlı ve Pratik midir?

2 metre uzunluğa sahip olan akü transfer kablosu, kullanıcısına gerekli kullanım alanını sağlamaktadır. Eğer akü transfer işlemi yapmak isteyen bağlantının iki araç arasında kurulması gerekiyorsa, pratik bir şekilde sağlanabilmesi adına akülerin konumuna göre araçlar birbirlerine yaklaştırılır. Araçlar çalışmıyorken önce eksi (-), sonra artı (+) uçları bağlanır. Takviye yapılan araç çalışır halde tutulur ve takviye yapılan aküyü araç çalışmaya başladığı zaman aynı sıra ile kabloları çıkarılır. Bu sırada kabloları çıkarma işleminin şarj edilen aküden başlanması gerekmektedir. Tüm bu transfer işlemleri sırasında akü transfer kablosunun metal kısımlarına hiçbir şekilde temas edilmeyip, en az bir kişiden de yardım alındığı takdirde oldukça pratik ve hızlı bir işlem gerçekleşecektir.

Autokit FA-014 Şeffaf Akü Kablosu Uzun Ömürlü müdür?

Akü transfer kablo, kaliteli ve güvenilir bir markadan tercih edilip aynı zamanda da doğru bir şekilde kullanıldığı takdirde uzun soluklu olarak kullanıcısının akü transfer işlemlerini gerçekleştirecek bir üründür. Kaliteli ve uzun ömürlü olan Autokit FA-014 şeffaf akü kablosu fiyatları, kişiler için oldukça avantajlıdır. Siz de bu avantaja sahip olmak istiyorsanız avansas.com adresinden siparişinizi oluşturabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde size teslim edilecektir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Autokit FA1-014 Şeffaf Akü Takviye Kablosu
612,85 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.