Ürün Kodu: 63900
Ürün Barkodu: 8681241180854

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas 906 Tahta Kalemi Mavi

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Bütün gözeneksiz yüzeylerden kolay silinebilir
  • 450 metre yazım uzunluğu
  • 2-3 mm yazım kalınlığı
  • Kapak açık kalma süresi: 72 saat
  • Işığa dayanıklı

Ürün Hakkında

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Tahta kalemi, parlak yüzeyli yazı tahtalarına yazı yazmak için kullanılan ve kolayca silinme özelliğine sahip bir kalem çeşididir. Tahta kalemlerinin içerisinde özel bir mürekkep bulunmaktadır. İngilizce ismi board marker olarak geçen tahta kalemlerinin uçları genellikle liften üretilmektedir. İçerisinde bulunan mürekkebini uç kısmına aktararak yazı yazmayı sağlayan özel mekanizmaya sahiptir.

Tahta kalemlerin farklı renk ve modelleri bulunmaktadır. Avansas 906 tahta kaleminin özellikleri aşağıdaki tabloda verilmiştir.

 

  
ÜRÜN ADITahta Kalemi
ÜRÜN MODELİAvansas 906 Tahta Kalemi Mavi
YAZIM KALINLIĞI2,5 mm
UÇ ŞEKLİYuvarlak Uç
MÜREKKEP HACMİ3.5 cc
YAZIM UZUNLUĞU450 Metre
GÖVDESİPlastik
ÜRÜN RENGİMavi
GÖVDE YAPISIYuvarlak
DOLUM YAPMAYok
PAKET İÇERİĞİ1 Adet

 

 

Tüm gözeneksiz yüzeylerden kolayca silinmektedir. 450 metre yazım kapasitesi bulunan Avansas 906 tahta kaleminin uç kalınlığı 4 mm’dir. Işığa dayanıklı yapısı ile kolay kullanım imkânı sağlamaktadır. Bu ürünün mürekkep hacmi 3.5 cc’dir.

Mavi renkteki Avansas 906 tahta kalemi Kore menşeilidir. Gövde yapısı ile kolayca tutulabilen Avansas tahta kalemi hem kaliteli hem de ekonomik yazma deneyimi için kullanışlı bir üründür. Kaliteli mürekkebi, uç malzemesi ve silme performansı yüksek olan ürünü Avansas’tan temin edebilirsiniz.

Tahta kalemini kullandığınızda en çok karşılaştığınız sorunlardan biri tahta kalemin mürekkebinin hızlı kurumasıdır. Bunun için alabileceğiniz en iyi önlem tahta kalemini yatay olarak muhafaza etmektir. Ucu yukarıya doğru bakan tahta kalemlerinin genellikle uçlarının renk yoğunlukları azalmaktadır. Kalemi aşağı bakacak şekilde veya yatay konumlandırma bu sorunu ortadan kaldıracaktır.

Avansas 906 Tahta Kalemi Akıtma Yapar Mı?

Okullarda ve ofislerde rahatlıkla kullanabileceğiniz tahta kalemi, tebeşirlerin yerini almıştır. Tebeşir tozu yutmaktan bizi kurtaran tahta kalemler, canlı ve parlak renklerle çizim yapmanızı ve yazı yazmanızı sağlamaktadır. Avansas 906 tahta kalemi portatif özelliği ve şık tasarımı ile rahatlıkla taşınabilmektedir.

Akıtma yapmayan bu tahta kalemi, hafif kokusu ile yazı yazarken size rahatsızlık vermez. Okulda tahtaya yazı yazarken, iş yerinde sunum yaparken, evde çocuğunuzu eğitirken kullanabileceğiniz tahta kalemi, sizin en önemli yardımcınız olacaktır. Ayrıca yanınızda taşıdığınızda da akıtma yapmadığı için üzerinize bulaşmamaktadır.

Avansas 906 Tahta Kalemi Mürekkebi Doldurulabilir Mi?

Avansas 906 tahta kaleminin mürekkebi tekrar doldurulamamaktadır. Ancak mürekkebi bitene kadar tek kullanımlık özelliğe sahip Avansas tahta kalemi uzun ömürlü bir üründür. Kaliteli mürekkebi ile yazım kalitesini de arttıran tahta kalemi, toksik madde içermemektedir. Avansas 906 tahta kaleminin mürekkebi ve kalem uçları uzun ömürlüdür. İçerisinde haznesi bulunmadığı için tekrardan doldurma yapılamamaktadır.

Avansas 906 Tahta Kalemi Yüzeylerden Kolay Silinebilir Mi?

Avansas 906 tahta kaleminin beyaz tahta üzerine yazı yazdığınızda hızlı kuruyan mürekkebini kolaylıkla silebilirsiniz. Temizleme konusunda hiçbir şekilde zorluk çıkarmayan tahta kalemini parlak yüzeylerden rahatça çıkartabilirsiniz. Kolayca silinebilen tahta kalemi yazı tahtası üzerinde de kalıcı izler bırakmamaktadır. Tahta kaleminin kapağı sayesinde içerisindeki mürekkebi kolayca kurumamaktadır.

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli Midir?

İş yerleri ve eğitim kurumlarında sıklıkla kullanılan tahta kalemleri en çok satın alınan ürünler arasındadır. Işığa dayanıklı yapıya  ve hızlı kuruyan özelliğe sahip Avansas 906 tahta kalemini sitemizden satın alabilirsiniz.

Ürünü görmeden ve denemeden almak bazen tüketiciler için endişe verici olabilir. Fakat Avansas’ın güvencesi ile satın aldığınız ürünlerin kalitesi sizlerin endişesini ortadan kaldıracaktır. Toptan alışverişin adresi olan Avansas, geniş ürün yelpazesi ile müşterilerine her zaman bilinirliği yüksek markaları sunmaktadır. Güvenilir ödeme seçenekleri, değişim ve iade seçenekleri konusunda kullanıcılarına büyük kolaylık sunmaktadır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas 906 Tahta Kalemi Mavi
22,88 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.