Ürün Kodu: 70027
Ürün Barkodu: 8681124901651

Marka : Avansas

Product State: A0

Avansas Soft Mini İçten Çekmeli Tuvalet Kağıdı Dispenseri Beyaz

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Mini tuvalet kağıdı dispenseri
  • Kilitli sistem
  • Ölçü : 20,5 cm x 21,5 cm x 15,5 cm
  • ABS plastik gövde
  • İçten çekmeli 

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir? 

Avansas Soft Mini İçten Çekmeli Tuvalet Kâğıdı Dispenseri Beyaz
MarkaAvansas
RenkBeyaz
GövdeABS Plastik
SistemKilitli
Ölçü20,5x21,5x15,5 cm

Günlük temel ihtiyaçların giderilmesinde toplu alanlar büyük rol oynar. Temel ihtiyaçlarımızın neredeyse en başında gelen tuvalet ihtiyacını hijyenik ortamlarda gidermek isteriz. Bu nedenle, ortamın temizliği ve tuvalet ihtiyacını gidermek için gereksinim duyulan bazı eşyaların bulunmasına çok dikkat ederiz. Tuvalet kâğıdı olmazsa olmaz gereçler arasında yer alır. Tuvalet kâğıdının tamamı açıktayken kullanımı hijyen konusunda sıkıntı yaşanmasına sebep olur. Toplu ortamlarda birçok bakteri üreyebileceği ve birçok insanın aynı ortamı paylaştığı düşünülerek bu duruma ayrı bir hassasiyet göstermek gerekir. Bu noktada peçete ile doğrudan teması önlemek için dispenserilere ihtiyaç duyulur. Avansas mini tuvalet kâğıdı dispenseri hijyenik ortamı yaratmak konusunda oldukça başarılı bir üründür. Kaliteli plastik gövdesi ve kilitli sistemi sayesinde verimli bir kullanım sağlar. Beyaz rengi ile her tuvalete rahatlıkla uyum sağlayabilir. İçten çekmeli mekanizması ile peçete ile doğrudan teması engelleyerek sağlıklı bir ortam yaratır. Bakteri oluşumunu büyük oranda engeller. Çekmeli dispenser sayesinde, tuvalet kâğıdı kullanımı azalır. Yani tek seferde çok yaprak almak yerine yeterli ve ihtiyaç duyulduğu kadar kullanılır. Özellikle kalabalık mekanlardaki yeri ve önemi çok büyük olan Avansas dispenserileri gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

 Avansas Soft Mini İçten Çekmeli Tuvalet Kâğıdı Dispenseri Tüm Mekanlarda Kullanılır mı? 

Avansas tuvalet kâğıdı dispenserinin özellikleri ve her ortama uyum sağlayan ergonomik tasarımı sayesinde kolaylıkla kullanılabilir. Özellikle ofis, iş yerleri, alışveriş alanları, restoranlar gibi kalabalık olabilecek ortamlarda yaygın bir şekilde kullanılır. Duvara monte edilebilme özelliğinden dolayı rahat bir şekilde dar alanlarda dahi ürünü kullanabilmeniz mümkün. Ürünü dilediğiniz her türlü ortamda duvara kolayca monte ederek kullanabilirsiniz.

 Avansas Soft Mini İçten Çekmeli Tuvalet Kâğıdı Dispenseri Uzun Ömürlü müdür? 

Avansas tuvalet kâğıdı dispenserileri üretiminde kullanılan kaliteli malzemesi sayesinde oldukça uzun ömürlüdür. Bu ürünü uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. Darbe ve kırılmalara karşı dayanıklı olan ürünün mekanizması kolay bozulmaz. Rengi hemen solmaz ve çabuk deforme olmaz. Uygun olan her türlü ortamda hijyen içerisinde ürünü kullanabilirsiniz.

 Avansas Soft Mini İçten Çekmeli Tuvalet Kâğıdı Dispenseri Güvenilir mi? 

Avansas tuvalet kâğıdı dispenserileri tasarımı ve verimliliği konusunda gayet güvenilir bir üründür. Çabuk deforme olmadığından dolayı tekrar tekrar ürün arayışına girmenize gerek kalmaz. Sağlam mekanizması ve kilitli sistemi ile tuvalet kâğıdı göze tam olarak yerleşir. Kullanım sırasında peçetenin hazneden çıkması gibi bir durum söz konusu olmaz. Bu bağlamda maksimum performans göstererek hijyen konusundaki iddiasını da destekler. Herhangi bir tereddütte bulunmadan istediğiniz her türlü mekânda kullanmak için ürünü satın alabilirsiniz.

 Avansas Soft Mini İçten Çekmeli Tuvalet Kâğıdı Dispenseri Uygun Fiyatlı mı? 

Avansas tuvalet kâğıdı dispenserileri tam bir fiyat performans ürünüdür. Üründen, ürün için ödediğiniz ücrete değer bir performans alırsınız. Hijyen konusunda kesinlikle bir numaralı dispenseriler arasına yer alır. Kullanım sırasında asla zorlanmaz, ürünle ve tuvalet kâğıdının tamamı ile doğrudan temas etmek durumunda kalmazsınız. Çek-kopar özelliği ile ürünü hazneden kolayca alıp işiniz bitince doğrudan çöp kovasına atabilirsiniz. Bakteri ve virüslerin çokça barındığı tuvalet ortamları için steril bir ortam oluşmasına yardımcı olur. Tüm bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda Avansas tuvalet kâğıdı dispenseri uygun fiyat garantisi ile en kaliteli seçenekler arasında yer alır. Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Avansas Soft Mini İçten Çekmeli Tuvalet Kağıdı Dispenseri Beyaz
183,28 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.