Ürün Kodu: 110538
Ürün Barkodu: 8690560073570

Marka : Bağdat

Product State: A0

Bağdat Pul Biber 210 gr Eko Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 210 gr
  • Ekonomik Paket
  • Katkı Maddesi İçermemektedir

Ürün Hakkında

Bağdat Pul Biber 210 gr Eko Paket

 

 

Acı taze biberlerin kurutulup pul haline getirilmesiyle Kırmızı Pul biber elde edilir.

 

Bağdat Pul Biber 210 gr Eko Paket, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan yüzde 100 doğal olarak işlenip satışa sunulmuştur. Pul biberi; et yemeklerinde, bazı soslarda, mantar sotelerinde, kebaplarda, çorbalarda kullanabilirsiniz.

 

 

Genel Bilgiler 
MarkaBağdat
Ürün AdıBağdat Pul Biber 210 gr Eko Paket
Üretim YeriTürkiye
Net Gramaj210 gr
Paket Bilgileri 
Uygun Saklama OrtamıSerin ve kuru yerde muhafaza ediniz
İçindekiler 
Acı kırmızı pul biber,tuz,bitkisel sıvı yağ 
Enerji ve Besin Öğeleri 
Besin Değeri100 g / ml
Enerji0
Yağ0
Doymuş Yağ0
Karbonhidrat0
Şeker0
Lif0
Protein0
Tuz0
Alerjen Bilgileri ve Uyarılar 
Alerjen uyarısı bulunmamaktadır 

 

 

 

Bağdat Pul Biber 210 gr Eko Paket

 

Baharatlar yemeklerin vazgeçilmez bir unsurudur. Tatlı, ekşi ve acı başta olmak üzere pek çok farklı tada, kokuya ve aromaya sahip baharatlar yemeklerin lezzetine lezzet katar. pul biber; rengi ve aroması ile soslarda, yemeklerde ve salatalarda en sık tercih edilen baharatlar arasında yer alır. Özellikle et yemeklerinin ve sosların olmazsa olmazlarından biridir. Bağdat Pul Biber 210 gr Eko Paket, parlak kırmızı rengi, benzersiz lezzeti ve aroması ile yemeklerinde lezzet arayanların tercihidir.

 

Bağdat Pul Biber'in Öne Çıkan Özellikleri Nelerdir?

 

Bağdat pul biber, benzersiz tadı ve ruhu ile yemeklerin vazgeçilmezidir. Katkı maddesini doğal içeriği ile sağlıklı bir kullanım sunar. Taze kırmızı acı biberlerin kurutulması ve pul şekline getirilmesi sonucu elde edilir. Yüksek teknoloji ile kısıtlamalarda hijyene dikkat edilmelen el değmeden paketlenen Bağdat pul biber, farklı gramajlarda satıştadır. Bağdat Pul Biber 210 gr Eko Paket şeklinde üretilmiş büyük boy ambalajı ile yuva uzun ömürlü bir kullanım ömrünür. Kilitli olarak tasarlanan paket, ürün taze deposu yardımcı olur. Tekrar tekrar açılıp kapanabilme özelliği sayesinde pratik bir kullanım sunar. Büyük ambalajı ile ekonomik olarak da kullanıcıların zararlarını karşılar. Bağdat pul biber acı tadı, farklı aroması ve hoş kokusu ile yemeklere tat katar.

 

Bağdat Pul Biber'in Kullanım Alanları Nelerdir?

 

Bağdat pul biber kahvaltılarda, öğle ve akşam yemeklerinde şiddetli soslara, çorbalara ve yemeklere katılır. Kahvaltıların vazgeçilmezi olan omlet, krep, menemen gibi yemeklere ilave edilebilir lezzetlerini artırır. Yeşil ve siyah zeytin ile peynir çeşitlerine sos olarak katılabilir. Bağdat pul biber öğlen ve akşam yemeklerinde kodları çorbaları hem renk hem de aroması ile zenginleştirir. Et yemeklerinin, sebze ve sotelerinin, kebapların olmazsa olmazıdır. Sarma ve dolma içlerine ilave edilen yemeklere eşsiz bir lezzet katar. Geleneksel bir yemek olan mantı için kalıp sosların vazgeçilmez bir unsuru olan Bağdat pul biberin pilav çeşitlerinde de kullanılması mümkündür.

 

Bağdat Pul Biber Nasıl Muhafaza Edilmelidir?

 

Baharatlar farklı tatları, aromaları, kokuları ve yaprakları ile bir tane çıkar. İlk günkü koku, lezzet ve tazeliklerini kaybetmemeleri için uygun depolama muhafaza edilmeleri gerekir. Bağdat Pul Biber 210 gr Eko Paket, kilitli ambalajı ile kullanım sonrasında pratik bir şekilde kapanır. Sıkıca kapanan paket sayesinde nem ve hava ile teması kesilen baharat tazeliğini korur. Arzu edilirse pul biberin farklı kaplara alınması da mümkündür. Sıkıca kapanan kapaklara sahip olunan sürek ya da kavanozlarda muhafaza edilebilir. Baharatlıkların şeffaflaştırılması son derece önemlidir. Böylece ışıktan uzak kalan uzun süre tazeliğini topluyor. İlaveten baharatların ocak ya da fırın üstü ya da yakını gibi sıcak alanlarda bulundurulmaması önem taşır. Isı, ışık ve nemden korunan baharatlar son kullanma tarihine kadar tazeliklerini, kokularını ve aromalarını muhafaza eder.

 

Bağdat Pul Biber Fiyatları Nasıldır?

 

Bağdat pul biber fiyatları farklı seçeneklere göre değişiklik gösterir. Çeşitli gramajlarda ve formlarda eski ambalaj fiyatlarında alternatif oluşturur. 40, 80, 210, 1000 gram gibi farklı gramajlarda üretilen Bağdat pul biber fiyatları da değişkenlik gösterir. Gramaj ile birlikte paket çeşidi de Fiyatlara göre değişir. Paket formülü ve gizli ambalajın yanı sıra kapaklı kavanozlar olarak üretilen ürünler de farklı fiyat seçenekleri ile kullanıcıların beğenisine bakmanızı sağlar. Geniş ürün programları içerisinden arzu edilen ürün ve fiyatlara ulaşmak mümkündür. Siz de Avansas güvencesiyle Bağdat pul biber değerlendirerek yemeklerinizin lezzetine lezzet katabilirsiniz.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Bağdat Pul Biber 210 gr Eko Paket
110,28 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.