Ürün Kodu: 54522
Ürün Barkodu: 3086129999699

Marka : BIC

Product State: A0

Bic 2000 Marker Kalem Yuvarlak Uç Siyah

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Yuvarlak uç
  • 1.7 mm uç kalınlığı
  • Her türlü yüzey için uygun
  • Kalıcı mürekkep
  • Mürekkep rengini gösteren ön kapak

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Bic 2000 Marker Kalem Yuvarlak Uç Siyah Özellikleri
Yuvarlak Uç
Uç Kalınlığı1.7 Mm Uç Kalınlığı
Kullanım AlanıHer Türlü Yüzey İçin Uygun
TürKalıcı Mürekkep
GörünümMürekkep Rengini Gösteren Ön Kapak
MarkaBic
RenkSiyah

Bic 2000 Marker kalem; kâğıt, karton, plastik, cam, metal gibi birçok yüzeye yazı yazmak için kullanılabilir. İçerisinde, yazıldığı yüzeyde dağılmayan özel mürekkep bulunmaktadır. Bic 2000 Marker kalem ucu liften üretilmiştir. İç tarafında bulunan mürekkebi uç kısma aktaran mekanizma vardır. Kalemin ucunun kalitesi ve kalınlığı genel olarak yazı biçiminin kalitesini etkilemektedir. Bu sebeple Marker kalem satın alırken en çok dikkat edilen özelliklerden birisi de kalemin ucudur. Bic 200 Marker kalem tüm yüzeylere uygun biçimde tasarlanmıştır. Bic 2000 Marker kalem yuvarlak uç özelliğine sahiptir ve bu özellik, Marker kalemler için standart kabul edilen bir özelliktir.

Bic 2000 Marker Kalem Yuvarlak Uç Siyah Dayanıklı mıdır?

Bic 2000 Marker kalemin içerisindeki mürekkep, yazı kalitesini ve kullanım ömrünü belirlemektedir. Kalitesiz mürekkepler kullanıldığında kalemlerin ömrü çok uzun olmamaktadır. Bic 2000 Marker kalemin içindeki özel mürekkep, oldukça net bir şekilde yazabilmenizi sağlar. Ayrıca mürekkep ve kalemin kalitesi, ilk kullanımdan son kullanıma kadar aynı performansı gösterecek şekilde üretilmiştir. Kalemin iç mekanizması, birden fazla alternatif kullanım şekli gözetilerek tasarlanmıştır. İçerisinde mürekkebi uca aktaracak özel bir aparat bulunmaktadır. Bic 2000 Marker kalem, yazım performansı üst düzey olan bir üründür. İç dizaynındaki parçaların bir bütün halinde sorunsuz çalışması sayesinde, doğru kullanım ile akıtma veya bozulma gibi problemlerle karşılaşmak uzun bir süre için pek olası değildir. Bic 2000 Marker kalemin özellikleri, kullanıcıların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, uzun ömürlü olması için büyük bir titizlikle tasarlanmıştır.

Bic 2000 Marker Kalem Yuvarlak Uç Siyah Renk Kullanışlı mıdır?

Bic 2000 Marker kalem özellikleri göz önünde bulundurulduğunda anlaşılabileceği üzere, koli ve kartonlara kolaylıkla yazı yazabilmek için tasarlanmıştır. Bunların dışındaki birçok alanda da rahatlıkla kullanabilirsiniz. İçerisindeki mürekkep alkol bazlıdır ve bu sayede 1 ay bile kapağı açık olarak kalsa, mürekkebi kurumadan kullanılmaya devam edilebilir. Kalemin içerisindeki mürekkebin alkol bazlı olması, mürekkebin solması problemini de ortadan kaldırmaktadır. Aynı zamanda yazım aşamasında rahatsız edici bir koku yaymamaktadır. Böylece Bic 2000 Marker kalem ile yazı yazmak, eskisinden çok daha keyifli bir hal almıştır.

Bic 2000 Marker Kalem Yuvarlak Uç Siyah Nerelerde Kullanılabilir?

Bic 2000 Marker kalemin kullanım alanları çok geniştir. Kâğıt, karton, plastik, cam, metal, CD ve benzeri birçok yüzeyde rahatlıkla kullanılabilmektedir. Bic 2000 Marker kalem mürekkebi  çabuk kuruma gibi oldukça avantajlı bir özelliğe de sahiptir. Aynı zamanda kaliteli mürekkep sayesinde ışıkta solma gibi bir problem yaşatmamaktadır. Son derece sağlamdır ve uzun ömürlü kullanım için tasarlanmıştır.

Bic Marker Kalem Yuvarlak Uç Siyah Renk Mürekkep Akıtır mı?

Bic Marker kalemin iç mekanizmasının tasarımı, yuvarlak uçlu yapısı ve alkol bazlı mürekkebi sayesinde ele boya bulaşması ya da yazının bozulması ihtimalleri ortadan kalkmaktadır. Bic Marker kalem siyah renk, en sık tercih edilen ürün rengidir. Her alana rahatlıkla belirgin biçimde yazma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Aynı zamanda %51 geri dönüştürülmüş malzemeden üretilmiştir. Bic Marker kalemin fiyat performans oranının yüksek olması sayesinde kullanıcılar tarafından oldukça benimsenmiştir. Bic Marker kalem ergonomik olduğu kadar ekonomik de bir üründür. Kullanıcının hem ihtiyacına yönelik tasarlanmış hem de bütçesini yormayacak şekilde fiyatlandırılmıştır. Üstelik sipariş edeceğiniz ürün, hızlı teslimat bölgesinde yer alıyor iseniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Bic 2000 Marker Kalem Yuvarlak Uç Siyah
26,03 TL
KDV
DAHİL

Bu ürünü Çok Al Az Öde kampanyası ile alırsanız 1124,70 TL tasarruf edebilirsiniz.

Bic 2000 Yuvarlak Uçlu Markör Siyah 144'lü Paket-Çok Al Az Öde

Birim Fiyat: 18,21 TL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.