Ürün Kodu: 54535
Ürün Barkodu: 3086129999620

Marka : BIC

Product State: A0

Bic Velleda 1701 Tahta Kalemi Mavi Renk Tekli

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Alkol bazlı mürekkep
  • Hafif kokuludur, rahatsız etmez
  • Yuvarlak uç
  • Mavi renk
  • Tek kullanımlıktır, doldurulamaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

 

  
Yuvarlak Uç Kalınlığı1.5-3 mm
Kullanım alanıBeyaz yazı tahtaları
SilinebilirlikEmaye, melamin gibi gözeneksiz yüzeylerden bezle silinebilir.
RenkMavi
Tekrar doldurulabilir mi?Hayır

 

 

Ofiste, okulda, kursta ve hatta uzaktan eğitim sebebiyle evde anlatımı görsel olarak desteklemek için yazı tahtaları kullanılır. Yazı tahtalarında farklı renklerde tahta kalemleri kullanmak anlatımı daha geliştirmekte ve öğrenmede kalıcılığı artırmaktadır. Beyaz yazı tahtalarında kesintisiz, renklerde dalgalanma olmayan, uzun ömürlü ve dayanıklı tahta kalemleri kullanımı ekonomik açıdan daha uygundur. Bu yüzden, ürün kalitesiyle tüm dünyada kendini ispatlamış olan Bic markasının ürünlerini kullanmak faydalı olacaktır.

Bic marka tahta kalemleri en kaliteli mürekkep kullanılarak üretildiği için sağlıklıdır. Kalemin mürekkep haznesi akıtma yapmaz, kolay kolay kurumaz. Kapağı kapalı tutulduğu takdirde uzun ömürlüdür. Kaliteli ucu ve mürekkep haznesi sayesinde sunum yapan kişinin performansına olumlu etki eder. Çünkü düşünceleri tam da arzu edildiği gibi tahtaya geçirir. 

Bic Velleda 1701 Tahta Kalemi yuvarlak uçludur ve 1.5 milimetreden 3 milimetreye kadar kalınlıkta çizgi çizebilir. Beyaz yazı tahtası üzerinde kullanmak üzere üretilen tahta kalemi isteğe göre başka zeminlerde de kullanılabilir. Kolay silinme özelliğe sahip olan mürekkebi emaye ve melamin gibi gözeneksiz yüzeylerden bir bez aracılığıyla rahatlıkla silinebilir. Bic kalitesiyle üretildiği için güçlü ve dayanıklıdır.  

Işığa dayanıklı olduğu için çok aydınlık ortamlarda da rahat görülür. Suya direnç gösterir. Kokusu çok hafif olduğu için yazarken rahatsız etmez. Eğitim kurumlarında da güvenle kullanılabilir. İnsan sağlığına uygun malzemelerden üretilmiştir. Bic marka kaliteli tahta kalemleri en uygun fiyatlarla Avansas’tan toplu olarak ya da tek tek alınabilir.

 

Bic Velleda 1701 Tahta Kaleminin Yazımı Yumuşak Mıdır?

 

Beyaz yazı tahtasında kullanılacak kalemlerin kaygan ve yumuşak uçlu olması, tatmin edici bir yazım performansı için önemlidir. Kalitesini tüm dünyada kanıtlamış olan Bic tahta kalemi sağlam, dayanıklı ve mürekkebi idareli kullanan ucu ile pürüzsüz bir yazma deneyimi sunmaktadır.

Bic Velleda 1701 Tahta Kalemi ile yazarken, aklınızdakileri hızla tahtaya dökerken en zorlu şekilleri bile rahatlıkla çizebilirsiniz. Basınca göre 1.5-3 mm arasında değişen çizgi kalınlığı sayesinde farklı biçimlerde şekiller çizmeye olanak tanır. Cam, metal ve plastik gibi birçok zeminde yazı yazabilirsiniz. Yumuşak uç, dış etkilere karşı dayanıklıdır. Kuruma yapmaz. Kalemin kapağını kapalı tuttuğunuzda mürekkebin gereksiz tükenmesini de engelleyerek kalemin kullanım ömrünü uzatmış olursunuz.

 

Bic Velleda 1701 Tahta Kalemi Sağlıklı Mıdır?

 

Ciltle temas halinde olan her ürünün sağlıklı malzemelerden üretilmiş olduğuna dikkat edilmelidir. Özellikle boya kalemleri ve mürekkepli ürünler deriye bulaşabildiğinden insan sağlığına uygun olmak zorundadır. Bic Velleda 1701 Tahta Kalemi sağlığınızı tehdit etmeyecek materyalden üretilmiş sağlıklı bir üründür. Hızlı kuruması ve suya dayanıklı olması en önemli özelliklerindendir. Bir bez yardımıyla kolayca silinebilir.

 

Avansas’tan Alışveriş Yapmak Güvenli Midir?

 

Birçok kullanıcı internetten alışveriş yapmak konusunda şüpheye düşebilmektedir. E-ticaret, kurumsal şirketlerin güvenli adreslerinden yapıldığında daha ekonomik ve zaman kazandırıcıdır. Yıllardır birçok dev şirkete ürün tedarik eden Avansas kurumsal yapısı ve gelişmiş internet altyapısı sayesinde sizi yarı yolda bırakmaz. Satış sonrasında da desteğini kesmez.  

Avansas’tan alışveriş yaptığınızda, kötü sürprizlerle karşılaşmazsınız. İnternet sitesi üzerinden size ayrıntılı olarak sunulan ürünün aynısını, en güvenli şekilde paketlenmiş olarak alırsınız. Avansas, site üzerinden en ayrıntılı bilgiler ve görsellerle size ürünü tanıtır.

Siz sipariş verdiğinizde Avansas personeli en kaliteli ve en yeni ürünü sizin için seçer ve paketler. Böylece seçtiğiniz ürüne en uygun fiyatlarla sahip olursunuz. Alışveriş sırasında ve sipariş verdikten sonra yaşadığınız her sorunda site üzerindeki iletişim bilgilerimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Bic Velleda 1701 Tahta Kalemi Mavi Renk Tekli
47,21 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.