Ürün Kodu: 70570
Ürün Barkodu: 2000000029702

Marka : SİLİVRİ

Product State: A0

Büyük Boy Baskısız Taşıma Kolisi 5'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Dış ölçü 60 cm x 40 cm x 40 cm
  • 32 Desi
  • 5 x 789 gr
  • BC dalga çift oluklu
  • Taşıma, saklama ve arşivlemeye uygun

Ürün Hakkında

Büyük Boy Baskısız Taşıma Kolisi 5'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Boy 60 Cm
En 40 Cm
Yükseklik 40 Cm
Taşıyabileceği Maksimum Ağırlık 20 Kg
Tür B (İnce) + C (İri) Dalga Dopel Koli

 

Büyük boy taşıma kolisi özellikleri incelendiğinde görüleceği üzere, tüm kullanım alanlarına uygun olarak tasarlanmıştır. Eşyaları paketlemede, düzenlemede, istiflemede kolaylıkla kullanabilirsiniz. İstediğiniz düzeni büyük boy taşıma kolileri ile sağlayabilirsiniz. Ürünün boyutları 60x40x40 cm şeklinde tasarlanmış olup sağlam bir şekilde iş görür. Evinizde kullanmadığınız eşyaları muhafaza edebilirsiniz. Ofisinizde yığılan evrakları kolayca bir arada tutmak için kullanabilirsiniz. Büyük boy taşıma kolisi 5’li paket halinde satılır ve içerisinde 20 kilogram ağırlığa kadar yükü rahatça taşıyabilir. Oldukça dayanıklı malzemeden üretilmiştir.

 Büyük Boy Taşıma Kolisi Dayanıklı mıdır? 

Büyük boy taşıma kolisi ile 60x40x40 cm ebatlarında, 20 kilogram ağırlığa kadar ürün taşınabilir. Bu da ev, ofis ya da okullarda kullanım için oldukça büyük bir ağırlıktır. İstediğiniz herhangi bir yerde kullanmadığınız eşyalarınızı içerisinde saklayabilirsiniz. Sert bir mukavvadan üretilmiştir. Bu sayede taşınma esnasında kullanırsanız, eşyalarınız bir yerden bir yere taşınırken güvenle muhafaza edilir. Dopel koli olarak adlandırılır. Dopel koliler B (İnce) + C (İri) dalga olarak isimlendirilir. Bu koli tipi diğer koli tiplerine göre daha dayanıklıdır. Bu sayede içerisine koyacağınız eşyalarınızın güvenle korunacağından rahatlıkla emin olabilirsiniz.

Büyük Boy Taşıma Kolisi Her Yerde Kullanılır mı? 

Büyük boy taşıma kolisi 5’li paket halinde satılmaktadır. Ürünün ebatlarını karşılayan eşyalarınızı kolaylıkla içerisinde muhafaza edebilirsiniz. Dayanıklı malzemeden imal edilmiştir ve bu yüzden eşyalarınızı güvenle içerisinde muhafaza edebilirsiniz. Evde kullanmadığınız eşyalarınızı büyük boy taşıma kolisine koyarak paketleyebilirsiniz. Taşınma esnasında eşyalarınızı bir yerden bir yere taşımak için kullanabilirsiniz. Ofisinizde yığılmış evraklarınızı paketlemek için de büyük boy taşıma kolisinden faydalanabilirsiniz. Bu sayede evinizde, ofisinizde ve hatta kullanım alanı olan her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Dayanıklı mukavvadan üretilmesi sayesinde darbelerden daha az etkilenir. Böylece içerisindeki ürünü daha muntazam şekilde muhafaza eder.

Büyük Boy Taşıma Kolisi Kullanımı Kolay mıdır? 

Büyük boy taşıma kolisi kullanımıoldukça kolay ve pratiktir. Siparişiniz üzerinde 5’li paket halinde elinize ulaşır. Ürün demonte halde size gönderilir. Ürünü çok kısa sürede ve az bir uğraş ile koli haline kendiniz getirebilirsiniz. Ürünün elinize demonte olarak ulaşması gereksiz yer işgal etmemesi açısından avantaj sağlar. Kullanmadığınız zaman bir karton mukavva inceliğinde kolaylıkla muhafaza edilebilir. Ürün kullanılmak istendiğinde kolay bir şekilde gerektiği yerlerden katlanarak koli haline getirilir. Kendiniz şekillendirdiğiniz büyük boy taşıma kolisini bir koli bandı yardımı ile kapatabilirsiniz. 20 kilograma kadar ağırlığı muhafaza edebilen büyük boy taşıma koliniz kullanıma hazır hale gelir. Bu sayede içerisinde muhafaza ettiğiniz eşyalarınız güvenle korunur.

Büyük Boy Taşıma Kolisi Uygun Fiyatlı mıdır? 

Büyük boy taşıma kolisi fiyatı, karşıladığı performansa bakılırsa kullanıcılar için gayet uygundur. Masaüstündeki fazlalıklardan evde kullanılmayan eşyalara kadar her türlü eşyayı özenle muhafaza eden büyük boy taşıma kolisi hayatınızda büyük kullanım alanları yaratacaktır. Dayanıklı malzemeden üretilmiş olması sayesinde eşyalarınızı istiflerken veya bir yerden bir yere taşırken yırtılmalara sebep olmaz. Sağladığı yüksek performans ve kullanım alanlarının genişliğiyle büyük boy taşıma kolisi uygun fiyatlı sayılabilecek bir üründür. Taşıma kolileri taşınma, eşya muhafaza etme ya da kargolama esnasında güven sağlama gibi durumlar için her zaman ihtiyaç duyulan, oldukça işlevsel ürünlerdir. Ayrıca  avansas.com’un hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, oluşturduğunuz siparişiniz 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Büyük Boy Baskısız Taşıma Kolisi 5'li Paket
Birim Fiyat = 52,38 TL
261,91 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.