Ürün Kodu: 64761
Ürün Barkodu: 2000000126937

Marka : Çaykur

Product State: A0

Çaykur EDT Kamelya Çayı 1000 gr

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1000 gr
  • Yumuşak içim 
  • Hoş kokulu 
  • Çaykur kalitesi

Ürün Hakkında

Genel Bilgiler  
Marka Çaykur
Model Çaykur EDT Kamelya Çayı 1000 gr
Üretim Yeri İyidere Rize/Türkiye
Paket Bilgileri  
Ambalaj Türü PET Film, Kuşe Kağıt ve Polietilen Film
Paket Ağırlığı 1000 gr
Uygun Saklama Ortamı Nem ve harici kokulardan etkilenmeyecek şekilde muhafaza ediniz.
Ürün İçerik Bilgileri  
Çeşidi Dökme Çay
Aroma Siyah Çay
İçimi Yumuşak
Hazırlanışı Karışım, Demleme
Yaprak Çeşidi Filiz
Yaprak Formu Toz
Kalori Miktarı 1 Kalori
Kafein Miktarı 0
İçerdiği Karbonhidrat Değeri 0,20 gr
İçerdiği Şeker Miktarı 0,13 gr
Çıkan Ortalama Demlik Sayısı 4-6 Adet
Ortalama Demlenme Süresi 13-15 Dakika
İçerdiği Alerjen Madde Var mı? Hayır
Ek Özellikler Doğal bir antioksidandır.
Önerilen Hazırlanış Aşamaları Çaykur çayının geleneksel aromasını ve kokusunu bozmamak için mutlaka kireçsiz su kullanılmalı. Çaykur çayını her bardakta, rengi ve kokusuyla tam kıvamında demlemek için bir çay bardağına karşılık iki çay kaşığı Çaykur çayı konulmalı. Demlik çaydanlık üstüne yerleştirilerek ocağın ateşi kısılmalı ve 13-15 dk. demlenleye bırakılmalı. Çaykur çayının tadını almak için yarım saatte tüketilmeli ve isteğe bağlı tekrar demlenmeli.
Geçtiği Testler bikrobiyolojik analiz testleri,seliloz testleri ,TF-TL analiz testleri,kül analizi,mikro-makro element testleri,renk testler,posa testleri,koku testleri,demleme testleri, bulanıklık testleri
Belge / Sertifika / Ödüller  
Sahip Olduğu Belgeler TSE, TS EN ISO 9001,TS EN ISO 22000, İŞLETME KAYIT BELGESİ
Sahip Olduğu Sertfikalar Helal Sertifikası,Türk Malı Sertifikası,Organik Sertifikası

Çay, ülkemizde ve dünyada en çok tüketilen içecekler arasında yer alır. Bu kadar fazla tüketilen bir içecek olan çayın, farklı markalar tarafından birçok çeşidi üretilir. Her çaysever bilir ki çayın markası, kalitesi açısından oldukça önemlidir. Çaykur, dünyada ve özellikle ülkemizde en çok bilinen ve çayları çokça tüketilen markalar arasında bulunur. Avansas, çay ihtiyacınızı karşılamak için enfes Çaykur çaylarını uygun fiyatlarla sizlerle buluşturuyor. Avansas tarafından sunulan Çaykur marka çay çeşitlerinden biri de Çaykur kamelya çayıdır. Çaykur kamelya çayı 1000 gr paketiyle ve Avansas güvencesiyle sizlerle! En lezzetli Çaykur marka çaylar için Avansas en doğru adres, şimdi satın alın enfes çay lezzetinin tadına varın.

 

 

Çaykur EDT Kamelya Çayı 1000 gr

 

Çaykur EDT kamelya çayı; naif aroması ve özgün kokusuyla ilk günkü tazeliğini korumak için uygun koruma 1000 gr olarak paketlenir. Kamelya çayının tadı, yaşadıkları damaklarda daha uzun süre kalır. 

 

Çaykur EDT Kamelya Çayı Özellikleri Nelerdir?

 

Karadeniz'in en özel ve taze yayılımından üretilen kamelya çayının zengin aroması sayesinde içimi son derece keyiflidir. Çaykur EDT Kamelya çayının; ideal kıvamda, Yumuşak içimi sayesinde kahvaltıda tüketilmesi tavsiye edilir. Toplu tüketim yerlerine yönelik olarak üretilen EDT kamelya çayı yüksek gramajlı paket, uygun fiyat örneği; kafe, çay bahçesi, işyeri, hastane, okul, büfe, restoran gibi yerler için hesaplı bir seçimdir.

 

Çaykur EDT Kamelya Çayı 1000 gr İçinde Zararlı Madde Bulunur mu?

 

Tüm arşivde olduğu gibi kamelya çayında da tamamen doğal bir üretim meydana getiren Çaykur; Çay özünü bozmadan, katkı maddeleri ile kirletmeden bulaşıklarla buluşturur. EDT kamelya çayı, hanesi ile buluşmadan önce; koku, demleme, posa, misyonluk, kül analizlerinden geçer. Organik olarak tüketicisi ile buluşan Çaykur EDT kamelya çayı 1000 gr içerisinde sağlığa zararlı hiçbir madde bulunmaz. Gönül rahatlığı ile tüketebileceğiniz çayınızı, hava almayacak korumanıza önemle tavsiye edilir.

 

Çaykur Dökme Kamelya Çayı Kalitesi Yüksek midir?

 

Yüksek kaliteli yaprak çaylarını, hiçbir katkı maddesiyle karışımından, tazeliğini koruyacak şekilde paketleyen Çaykur; EDT kamelya çayını dünya pazarına sunmak adına gerekli tüm testlerden başarı ile geçmiştir. Organik ürün ve helal sertifikası ile markasının güvenilirliği tescillenmiş, kül analizi yapılmıştır. Kamelya çayının, sizlere ulaştığı, rengi, ruhu, demi, yöneticiliği ve posası analiz edilir. Çaykur dökümü çay sınıfı kalitesinden taşıma, tadı zararınızda kalan çayları, senelerdir sizin için üretmeye devam ediyor.

 

Çaykur Kamelya Çayı Nasıl Demlenir?

 

Kaliteli çay, iyi su ile demlenmelidir. Taze filiz yaprakların ideal kıvama ve aromaya erişmesi, hoş kokusuyla içleri ısıtması için klorsuz, kireçsiz iyi bir su ile demlenmesi gerekir. Aroması korunmuş, berrak bir çay demlemek için bazı püf noktaları bulunur:

Çaydanlığa kapasitesi kadar su eklenir ve orta ateşte kaynatılır.

Kaynayan su demliğe alınır ve içerisine damak zevkine göre kamelya çayı eklenir.

Demliğin altına tekrar su eklenir ve orta ateşte kaynatılır.

Demlenen çay yaprakları demliğin dibine çöker.

Çayın demlenmeden önce yıkanması isteğe bağlı bir durumdur.

Berrak ve hoş kokulu bir çay için kireçsiz su çok önemlidir.

Çayın porselen demlikte demlenmesi kokusunu ve aromasını koruyacağı gibi, ısıyı da muhafaza eder.

Çayın aromasını daha yoğun olarak almak ve tüketimin tazeliğinden faydalanmak için tüketilmesine kadar demlenmesi önemlidir. Bir çay bardağı için iki çay bardağı Çaykur EDT kamelya çayı 1000 gr öneren üretici, demolenen çayın yarım saat içinde tüketilmesini önermektedir.

 

Çaykur EDT Kamelya Çayı 1000 gr Nasıl Muhafaza Edilir?

 

Hoş ruhu ve yumuşak içimi ile kahvaltıda tüketilmesi tüketilmesi kamelya çayının, sık tüketildiği parçaların bir kısmı temiz ve kokusuz bir kavanozda saklanabilir. Hava almayacak şekilde paketlenen Çaykur EDT kamelya dökümü çay tazeliğini uzun süre korur. Paket açıldıktan sonra da her kullanımda hava almaması, nem ve rutubetten uzak, ruhuz ortamlarda saklanması tavsiye edilmektedir.

 

Çaykur EDT Kamelya Çayı Diğer Çaylardan Farklı Boyutları?

 

İçtikleri tüketilen siyah çayın da kendi içinde çeşitleri bulunur. Kamelya çayı, bir çeşit siyah çaydır ve kokusu bergamotu anımsatsa da aslında hiçbir benzerliği yoktur. Özellikle kahvaltılarda tüketilen kamelya çayını diğer çaylardan farklı yapan emin değilsiniz; kendine has kokusu, oldukça yumuşak içimi ve diğer çaylara benzemeyen özel aromasıdır. Çaykur EDT kamelya çayı; Alıştığınız çay keyfine heyecan katmak için üretmek, size sadece tadını çıkarmak kalır. Çaykur çay çeşitlerine Avansas yoluyla ulaşım.

 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Çaykur EDT Kamelya Çayı 1000 gr
148,90 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.