Ürün Kodu: 53434
Ürün Barkodu: 8680186658770

Marka : Ceymop

Product State: A0

Ceymop Cam Peluş Aparatı Plastik 35 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Cam peluş aparatı
  • Plastik 
  • 35 cm

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Ceymop Cam Peluş Aparatı Özellikleri
MarkaCeymop
Boy35 cm
RenkMavi
MateryalPlastik
Üretim TürüOrijinal
Kullanılan yüzeyCam
Günlük KullanımaUygun

Ceymop cam peluş aparatı ile cam yüzeyleri temizlemek oldukça pratik ve hızlı. Camlardaki lekeleri çıkarırken ve kaba kirini alırken size kolaylık sağlar. Yumuşak bir peluş mop başlığın takılması ile yağmur ve çamur lekelerinden toz ve buharlaşmaya kadar her durumda kullanılabilir. Tek elle de rahatça kullanılabilmesi ve hızlı hareket kabiliyeti için hafif olarak tasarlanmıştır. Mavi rengin canlılığı temizlik yaparken motivasyon kaynağı olacaktır. Daha yüksek yerlere ulaşabilmek adına aparatın arka kısmındaki yere yerleştirilen sopa yardımıyla ürün, daha uzun bir hale getirilebilir. Böylece ulaşılması güç yerlere hızlıca ulaşılır ve temizlik işlemi yapılmış olur.

 Ceymop Cam Peluş Aparatı Kaliteli midir?

Darbelere karşı dayanıklı olan plastik gövdesi esnek bir yapıda olduğu için şeklinde bozulma olmaz. Hafif tasarımı ile temizlik yaparken harcanan gücü en aza indirmeye çalışmak adına tasarlanmıştır. Ceymop cam peluş aparat özellikleriarasında en belirgin olanı kolay hareket kabiliyeti sağlaması ve köşeli yerlerin kolay temizlenir olması olmuştur. Sağa ve sola çabuk hareket ettirilebileceği gibi 180 derece de döndürülebilir. Ceymop markası, temizlik sektöründe ürettiği hayat kolaylaştıran ürünler ile bilinir. Bu aparat da onlardan biri olmuş ve cam silmeyi korkulacak bir durum olmaktan çıkarmıştır.

 Ceymop Cam Peluş Aparatı Hangi Yüzeylerde Kullanıma Uygundur?

Ürün cam yüzeylerde kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Camların hem ön, hem de arka yüzeylerinin temizlenmesi fazladan zaman alacağı için bunu en pratik yoldan çözmek adına tercih edilebilir. Camın pürüzsüz yapıda oluşu temizlerken takılmalara yol açmaz. Üzerindeki lekeler ne kadar kalıcı olursa olsun Ceymop peluş aparatı, bu alanları yumuşatır ve alanların temizlenmesini sağlar. Tekrar durulama gerektirmez. Ceymop cam peluş aparat fiyatlarıbütçe dostu olması ile bilinir. Cam yüzeylerin olduğu her alanda kullanılır.

 Ceymop Cam Peluş Aparatı Nasıl Temizlenir?

35 cm lik dikdörtgen başlık kısmındaki peluş temizleme bezi yardımıyla yüzeylerdeki lekeleri çıkarır. Peluş kısmı ile kiri ve tozları içine hapseder. Islak olarak sildikten sonra kuru bir peluş mop takarak kurulama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kullanılan yüzeyin kirlilik durumuna göre de değişmekte olan mopların temizlenmesi oldukça kolaydır. Aparat kısmına geçirilen mop, ağız kısmındaki esneme payı yardımıyla çıkarılır ve elde yıkanır. Kuruduktan sonra yeniden kullanıma hazır olacaktır. Aynı mopu birden fazla kullanabilirsiniz. Sürtünmeden dolayı hemen aşınmaz ve kirleri kolayca toplamaya devam eder. Yapısını bozacak kimyasallar kullanmaktan kaçınınız. Yüksek ısıdan uzakta muhafaza edilmelidir.

 Ceymop Cam Peluş Aparatı Kullanım Önerileri Nelerdir?

Bu aparat yardımıyla evlerde, iş yerlerinde, mağazalarda ve sayısız mekanda camları temizleyebilirsiniz. Ölçülerine uygun olarak aldığınız peluş mopları, plastik aparata geçirmelisiniz. Uzun ve ince olarak tasarlanan bu aparat, peluş kısmın geçirilmesiyle birlikte tamamlanmış olur. Ceymop cam peluş aparatı kullanımıoldukça kolaydır. İster ıslak ister kuru bir şekilde kullanabilirsiniz. Yoğun kimyasallar içermeyen deterjanlar ile kullanıldığında yüzeydeki lekeler çabuk çıkar. Ayrıca su ile yıkanılan bir camın kurulama işleminde de tercih edilebilir.

.Temizlik malzemelerinin her alanda ihtiyaç duyulmasından dolayı kaliteli ve insan sağlığına zararlı olmayan ürünler üreten Ceymop cam peluş aparatı sayesinde camları temizlemek artık zor değil! Sizler de avansas.com üzerinden ürünleri inceleyebilir ve sizin tercihinize uygun olanı sipariş verebilirsiniz. Ayrıca hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz, 1 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ceymop Cam Peluş Aparatı Plastik 35 cm
38,76 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.