Ürün Kodu: 56688
Ürün Barkodu: 8680025270118

Marka : Ceymop

Product State: A0

Ceymop Mikrofiber Genel Temizlik Bezi 40 cm x 40 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Mavi renk
  • Genel temizlik bezi
  • İz bırakmaz
  • Antibakteriyel mikrofiber bez
  • %80 polyester, %20 polyamid

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Paket İçeriği1 adet Genel Temizlik Bezi
Ebat40cm * 40cm
Özelliği Anti Bakteriyel
RenkMavi
MarkaCeymop

Ceymop mikro fiber genel temizlik bezi 40 cm x 40 cm ihtiyaç duydunuz anda; evde, iş yerinde veya aracınız içerisinde her zaman acil yardımcınız olacaktır. En uygun fiyatlarla Avansas üzerinden alacağınız Ceymop mikro fiber genel temizlik bezi sayesinde temizliğinizi hızlı ve güvenli bir şekilde yapabileceksiniz. Anti bakteriyel olması özelliği ile temizlik yaptığınız ortamdaki sağlığa zararlı bakterileri öldürür ve çoğalmalarını engeller. Ceymop mikro fiber ile hassas zeminler üzerinde bile güvenli ve lekesiz temizlik edebilirsiniz. Bir kere sildiğiniz zeminde bile hiçbir iz kalmayacak, tertemiz olacak, gözünüzün görmediği kirleri bile ortadan yok edecektir. Silindiği yüzeyleri hiçbir şekilde çizmeyen ve zarar vermeyen Ceymop ürününü şimdi Avansas üzerinden satın alarak siz de konforlu bir temizlik deneyimi yaşayabilirsiniz. 

Yıkanabiliyor olması ile yaptığınız temizlik sonrasında yıkayıp kuruttuktan sonra bir sonraki temizliğinizde yeniden kullanabilirsiniz. Böylece Ceymopmikro fiber genel temizlik bezi 40 cm x 40 cm performansında hiçbir kayıp olmadan defalarca ve uzun zaman boyunca size temizlik anlarınızda yardımcı olacaktır. %80 polyester ve %20 polyamid yapısı, Anti bakteriyel özelliği ile Ceymop mikro fiber genel temizlik bezi tek tıkla ve Avansas güvencesiyle adresinize teslim edilecektir.

Ceymop Mikro Fiber Genel Temizlik Bezi Bakterileri Yok Eden Bir Ürün müdür?

Ceymop mikro fiber genel temizlik bezi anti bakteriyel özelliği ile silinen yüzeylerdeki bakterileri tamamen yok eder ve yeniden oluşmasının önüne geçer. Bu sayede yere düşen oyuncaklarını alıp ağzına götüren henüz emekleme aşamasında olan bebekleriniz de bütün tehlikelerden korunmuş olur.

Ceymop Mikro Fiber Genel Temizlik Bezi 40 cm x 40 cm Yıkanabilir Bir Temizlik Ürünü müdür?

Ceymop mikro fiber genel temizlik bezi 40 cm x 40 cm her temizlik sonrasında yıkayabilir ve bir sonraki temizliğinizde de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde piyasadaki kullan at temizlik ürünlerinden çok daha ekonomik ve kullanışlıdır. Siz de uzun ömürlü ve bakterileri kökünden yok eden bir temizlik bezine ihtiyaç duyuyorsanız hemen tek tıkla Avansas avantajlarından yararlanarak bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Ceymop Mikro Fiber Genel Temizlik Bezi 40 cm x 40 cm Her Yüzeyde Kullanılabilir Bir Temizlik Ürünü müdür?

Ceymop genel temizlik bezi 40 cm x 40 cm rahatlıkla her tür yüzeyde tercih edilebilir. Televizyon, bilgisayar, mobilya, mutfak yüzeyleri, kapılar, banyo, mutfak ve araç temizliği gibi aklınıza gelebilecek, temizliğe ihtiyaç duyduğunuz her alanda pratik şekilde elinizin altında bulundurabileceğiniz yüksek performanslı bir temizlik bezidir.

Ceymop Mikro Fiber Genel Temizlik Bezi 40 cm x 40 cm Pratik Bir Temizlik Ürünü müdür?

Ceymoptemizlik bezi 40 cm x 40 cm ebatlarında olup katlanarak her yere kolaylıkla sığdırabileceğiniz bir temizlik bezidir. Temizlik sonrasında sadece suyla bile içine hapsettiği tüm kirleri üzerinden atarak kısa süre içerisinde tertemiz olabilmektedir. Kurutulduktan sonra da performansında hiçbir eksilme olmadan bir sonraki temizliğinizde yardımcınız olmaya hazır olacaktır.

Ceymop Mikro Fiber Genel Temizlik Bezi 40 cm x 40 cm Uygun Fiyatlı Bir Temizlik Ürünü müdür?

Ceymop mikro fiber genel temizlik bezi 40 cm x 40 cm piyasadaki ikame ürünlere kıyasla kesenizi zorlamadan daha az bir fiyatla daha yüksek kalitede temizlik anlayışı sunmaktadır. Avansas ayrıcalığıyla satın alabileceğiniz ürüntemizlikteki baş yardımcınız olacaktır. Aynı zamanda hızlı teslimat bölgesinde yer alan alıcılara özel siparişler 1 iş günü içerisinde teslim edilmektedir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Ceymop Mikrofiber Genel Temizlik Bezi 40 cm x 40 cm
68,86 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.