Ürün Kodu: 69067
Ürün Barkodu: 8692390001112

Marka : Desan

Product State: A0

Desan Düz Naturel Koko Kapı Önü Paspas 40 cm x 60 cm

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 40 cm x 60 cm ebatlarında
  • Kolay temizlenebilir malzeme
  • Hindistan cevizi elyafından üretilmiştir
  • Kaymaz taban yapısı
  • Ev ve ofis kullanımına uygun

Ürün Hakkında

Desan 111 Düz Naturel Koko Kapı Önü Paspas 40 cm x 60 cm

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?

 

MarkaDesan
En40cm
Boy60 cm
MalzemeKaliteli ve dayanıklı malzeme
Renkçeşitli
TemizlikKolay temizlenir

 

 

 

Dışarıda bulunan her türlü kir ve mikrop ayaklarımız ile evlerimize kadar taşınır. Kapı önü paspasları ise üretim amacı nedeniyle ayakkabıların biriktirdiği dışarıdaki kiri ve mikrobu eve taşımadan kapı önünde temizlemenizi sağlar. Ebatları en 40 cm, boy 60 cm olmakla birlikte ideal bir yapıya sahiptir. Her yere uyum sağlayacak boyutta olması kullanımını kolay kılmaktadır. Kapı önü paspaslarından beklenen bir diğer özellik ise kolay temizlenebilmesi olmalıdır. Desan düz natural kapı önü paspasları bir paspastan bekleyeceğiniz bütün özelliklere sahiptir.

 

Desan Düz Natural Koko Kapı Önü Paspas Kullanım Alanları Nelerdir?

 

Paspas kullanımı her zaman her yerde kullanılan bir araçtır. İhtiyaç alanının genişlemesiyle gerek dış mekanların önünde gerek evlerin önünde kullanılır. Yaz kış fark etmeksizin ayakkabılarda biriken kiri temizlemek için kullanılır. Dış mekanların önünde kullanılmasının yanında evlerde de oldukça yaygın bir paspas kullanma kültürü vardır. Bunun için iki çeşit paspas üretimi vardır. Dış mekanların önünde yer alması için farklı yapılarda paspas üretilir. İç mekanların ve evlerin giriş kısımları için ise daha farklı yapılarda temizlenebilir paspaslar üretilir. Kullanacağınız alana göre seçeceğiniz paspaslarla birlikte desan düz natural kapı önü paspaslarını ister dış mekanlarda ister iç mekanlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz.

 

Desan Düz Natural Koko Kapı Önü Paspas Dayanıklı mıdır?

 

Farklı kalite, yapı ve fiyatta kapı önü paspası ihtiyacınıza ve alacağınız yere göre değişkenlik gösterecektir. Dış mekanlarda seçilecek paspaslar daha kalın yapıda ve delikli yapıya sahip olmalı ya da daha sert ve dayanıklı bir yapıya sahip olmalıdır. İç mekan paspas tercihi ise daha halı formunda temizlenmesi kolay ve kiri tutacak yapıda olmalıdır. Bu şekilde paspas seçimi yapmanız ürününüzü daha uzun vadede dayanıklı bir şekilde kullanmanızı sağlayacaktır. Desan koko kapı önü paspasları tercihinize ve ihtiyacınıza en uygun paspaslardandır. Kaliteli ve dayanıklı bir malzemeden üretilmesi desan kapı önü paspaslarını tercih edilebilir yapması için önemli detayları içermektedir.

 

Desan Düz Natural Koko Kapı Önü Paspas Nasıl Temizlenmelidir?

 

Desan kapı önü paspasları temizliği ve bakımı kolay olmakla birlikte sık sık temizlenmesi gereken ürünlerdendir. İşlevi itibariyle uzun süre ıslak ve kirli kalacak olan kapı önü paspasları sık sık temizlenmez ise bir süre sonra artık kiri kabul etmeyecek ve işlevini kaybetmiş olacaktır. Bu hem evinizin hem de bulunduğunuz ortamın daha sağlıksız olmasına ve bunun yanında bulunan zeminin daha erken aşınmasına davetiye çıkaracaktır. İç ve dış mekan paspasları yapıları sebebiyle farklılık gösterebileceği gibi temizlik konusunda da farklılık gösterecektir. Dış mekan paspaslarının temizlemesi seçtiğiniz paspas yapısına göre değişkenlik gösterecektir. Delikli bir yapıda paspas seçtiyseniz kirler paspas altında kolaylıkla toplanacaktır. Sadece süpürme ve suyla yıkama ile temizliğini yapabilirsiniz. İç mekan paspasları ise temizlik için oldukça önem taşır. Her gün temizlenmesi ve hijyenik olması gereken bu paspaslar gerekli durumlarda günde 2 kere temizlenerek daha sağlıklı ortamlar oluşturmanıza yardım edecektir.

 

Desan Düz Natural Koko Kapı Önü Paspas Uygun Fiyatlı mıdır?

 

Genel paspas fiyatları göz önüne alındığında desan düz natural paspas rakiplerine oranla oldukça uygun fiyatlıdır. Kolay temizlenebilme özelliği ve çeşitli renkleriyle bir adım öne çıkmaktadır. Ebatına göre kaliteli yapısıyla desan kapı önü paspaslarını müşterilerine uygun fiyatta sunar. Diğer renk ve boyutlarda desan paspas çeşitleri için avansas.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişleriniz 1 iş gününde teslim edilir. Hızlı ve güvenli alışverişin keyfine avansas ile ulaşabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Desan Düz Naturel Koko Kapı Önü Paspas 40 cm x 60 cm
390,08 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.