Ürün Kodu: 70869
Ürün Barkodu: 8693959662393

Marka : Discover

Product State: A0

Discover Multi Sprey Comfort Oda Parfümü 500 ml

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Oda parfümü 500 ml
  • Discover multi sprey
  • Hoş ve kalıcı koku

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Discover Multi Sprey Comfort Oda Parfümü 500 ml
KokuÇeşitli
ŞekilSprey Şişe
Boyut500 ml
Şişe FormuElle Kullanıma Uygun
Kullanım AlanıHer yer

Kokular, davranışlar üzerinde çok daha etkilidir. Discover Multi sprey oda parfümü ortamdaki kötü kokuyu kovarak bulunduğunuz ortamı anında çiçek bahçesine çevirir. Discover Comfort sprey şişe formu ile uzun süreli kullanım olanağı sunar. Elle kullanım kolaylığı ile istediğiniz an bir fıs ile modunuzu yükseltebilirsiniz. Çeşitli koku seçenekleri ile istediğiniz kokuları o anki ruh halinize göre kullanabilirsiniz. Kullanım alanı oldukça geniş olmakla birlikte her an her yerde elinizin altında sizi bekliyor olacak.

Discover Multi Sprey Oda Parfümü Nasıl Kullanılır? 

Başlığındaki adaptör ile elle kullanıma uygun tasarlanmıştır. Doğruca havaya püskürterek uygulayabilirsiniz. Ucundaki mekanizmayı on-off yazan yere çevirerek koku gelmesini veya gelmemesini sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızın güvenliği için sürekli off konumunda tutmanız önemli bir ayrıntıdır. Zira küçük çocuklar oldukça meraklı olabilmektedir ve bu merakları birçok şeyi kurcalamalarına neden olabilir. Böyle durumlarda da sağlıklarını olumsuz etkileyebilecek sonuçlarla karşılaşmak olasıdır.

Discover Multi Sprey Oda Parfümü Nerelerde Kullanılır? 

Mekânlardaki enerjinin insan üzerindeki etkisi su götürmez bir gerçektir. Bunun en önemli etkeni ise kokulardır. İnsan burnu binlerce ayrı kokuyu ayırt edebilen ve yıllar geçse de bunu hatırlayabilen bir donanımla yaratılmıştır. Öyle bir donanımdır ki bu ruh haliniz kokulara bağlı olarak bir anda değişiklik gösterebiliyor. Kokuların rüyaları, uykuyu, odaklanmayı ve hatta para harcama gibi sıradan davranışları dahi etkilediği kanıtlanmıştır. Sprey oda parfümleri bulunduğunuz mekânlarda evde, iş yerinde, okulda, yatak odanızda bulunması gereken bir ihtiyaç haline gelmiştir. Bu şekilde sevdiğiniz bir fıs oda kokusu ile daha verimli çalışabilir, evde kahvenizi daha huzurlu içebilir, uyumadan önce daha rahat bir şekilde yatağa girebilirsiniz. Yaşam kalitesinde kokuların bu kadar yerinin olması ile yaşadığınız anın tadına varabilecek ve bazı anları kokular sayesinde yıllar sonra bile hatırlayabileceksiniz. Discover Multi sprey kalıcı ve hoş kokusuyla daima püskürtmek isteyeceğiniz bir koku haline gelecek. Artık evde ya da iş yerinde vakit geçirmek daha keyifli bir hal alacak.

Discover Multi Sprey Oda Parfümü Kullanım Süresi Ne Kadardır? 

Bulunduğunuz ortamların havasını değiştirmek, kötü kokuyu kovmak, ortamın ambiyansını değiştirmek için üretilmiş sprey oda parfümlerini ne kadar süre kullanacağınız kullanım süresine ve üretilen boyutuna göre farklılık gösterecektir. Eğer ortamdaki havanın değişmesini istiyor, ya da evdeki yemek ve sigara gibi kötü kokuları kovmak istiyorsanız her oda için farklı kokular kullanarak ortamın enerjisini değiştirebilirsiniz. İhtiyacınız olan kokular  Discover Comfort oda parfümü 500 ml ile uzun süreli kullanıma uygun üretilmiştir. Üretim  malzemesi plastik yapıda olup esnek ve estetik bir görünüme sahiptir. Olası darbelere karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Gönül rahatlığı ile uzun süre güvenle kullanabilirsiniz.

Discover Multi Sprey Oda Parfümü Sağlık İçin Uygun mudur? 

Gerekli testlerden geçerek üretilen discover Multi oda parfümü sağlık açısından bir engel teşkil etmemektedir. İçindeki bileşenler sebebiyle insan sağlığını olumsuz etkileyecek herhangi bir durumla karşılaşmanız oldukça düşük olasılıktır. Güvenle kullanımınıza sunulmuştur fakat yine de hiçbir oda parfümünün solunmaması önerilir.  Oda parfümü ihtiyacınız ve zevkleriniz doğrultusunda seçeceğiniz farklı ürünlerle avansas.com’da sizleri bekliyor olacağız. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişleriniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Discover Multi Sprey Comfort Oda Parfümü 500 ml
247,09 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.