Ürün Kodu: 59845
Ürün Barkodu: 8693959660870

Marka : Discover

Product State: A0

Discover Oda Spreyi Barby 320 ml

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Discover oda spreyi
  • Kapalı alanlar 120 m3'e kadar etkili
  • 320 ml- barby
  • 3200 basımlık sprey

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Discovery Oda Spreyi̇ Barby 320 Ml Özellikleri
MarkaDiscovery
KullanımKapalı Alanlarda 120 M3'e Kadar Etkili
Dolumu320 Ml
TipiBarby
Kullanım Gücü3200 Basımlık Sprey
GörünümŞık Ve Sade Görünüm
KokuFresh

Kokular günlük yaşamın her anında bulunmaktadır. Evlerde kimi zaman temizlik kimi zaman da yemek yapımı sonucu oluşan kötü kokular, zamanda rahatsızlık verebilmektedir. Bu kokuların giderilmesi için birbirinden farklı oda kokusu ürünleri mevcuttur. Bunlardan biri olan Discovery Barby oda spreyi, odanızın tarzına uyum sağlayacak bir ürün olarak mekanın havasını değiştirmektedir. Discovery oda spreyi, içeriği sayesinde her alanda rahatlıkla kullanabilmeniz için tasarlanmıştır.

Oda spreyi, kullanmaya başladığınız andan itibaren odanın içerisindeki atmosferi hızla değiştirecektir. Dilerseniz yatak odanızda dilerseniz banyo veya mutfak gibi alanlarda kullanabilirsiniz. Olası kokularla baş etmenize yardımcı olan bu oda spreyi, aynı zamanda tüm odaya eşit şekilde dağılarak ferah bir koku yaymaktadır. Bu spreyler yanıcı özellik taşımamaktadır. Tamamen dejol nitrojen içerikli birer püskürtücü olmaları sebebiyle, sağlık açısından herhangi bir sorun teşkil etmemektedir. Bu nedenle gönül rahatlığıyla evinizin her köşesinde hatta farklı odalarda bulundurabilirsiniz. Düzenli olarak yemek yapılan bir evde; yemek kokularını önleme amacıyla da rahatlıkla kullanılır.

Discovery Oda Spreyi Barby 320 ml Uzun Ömürlü müdür?

Discovery oda spreyi Barby 320 ml olması ile 3200 kullanımlık bir hacme sahiptir. Bu sebeple tek satın alımda uzun süreli bir kullanım imkanı sunar. Aynı zamanda kapalı alanlarda 120 m3’e kadar etkili bir oda spreyidir. Bu ürün hem kendinizin hem de sevdiklerinizin yaşadığı ortamın havasını değiştirecek, uzun süre ferah olmasını sağlayacaktır.

Evlerde her odanın tarzı farklıdır. Nasıl ki odayı düzenlerken uygun mobilyalar alınmakta, uygun dekorasyonlarla tasarımlar geliştirilmekteyse, odanın kokusu da oda ile uyumlu olmalıdır. Odanın tarzına uygun kokması, ferah bir his bırakması gerekmektedir. Odanın atmosferinin bütünlüğünü odanın kokusu sağlamaktadır. Bu sebeple ortama uygun oda spreyi seçilmesi oldukça önemlidir.

Discovery Oda Spreyi Barby 320 ml Ferah Bir Kokusu Var Mıdır?

Discovery oda spreyi  fresh bir kokuesansıyla odaya ferah bir hava sunmaktadır. Bu esans kişilerin daha canlı ve enerjik hissetmelerini sağlamaktadır. Ürün, en çok parfüme ihtiyaç duyulan banyo ve tuvalet gibi alanlar için oldukça ferah bir atmosfer sunmaktadır. Bu ürünler yatak odalarında tercih edilebilir, ortamın havasını rahatlatmak için de kullanılabilir. Discovery oda spreyi yalnızca kötü kokuları ortadan kaldırmak için değil, aynı zamanda ferah bir koku ile ortamı rahatlatmak için de kullanıma uygundur.

Günlük hayatımızın hemen her yerinde bir parfüm ya da oda kokusuyla karşılaşırız. Elbette hoş ve ferah kokular kadar rahatsız eden kokular da bulunmaktadır. Kişiden kişiye değişmekle beraber bazı oda spreyleri çok ağır gelebilmektedir. Fakat Discovery oda spreyi ferah kokusuyla rahatsızlık hissinden çok uzakta, oldukça rahatlatıcı bir koku sunmaktadır.

Discovery Oda Spreyi Barby 320 ml Avantajları Var mıdır?

Discovery oda spreyi Barby, kokusu ile birçok alternatif sunmaktadır. Ergonomik olduğu kadar, her alıcıya hitap edecek düzeyde ekonomiktir. Sunmuş olduğu üstün performansın yanı sıra uzun ömürlü bir kullanıma da sahiptir.  Discovery oda spreyi Barby, 320 ml dolum gücüne sahip olması ile fiyat performansı açısından avantajlıdır. Sizler de ihtiyacınıza göre bu ürünü tercih edebilirsiniz. Kalıcı ve ferahlatıcı kokuları evinizin her bölümünde hissedebilirsiniz. avansas.com üzerinden sipariş verdiğiniz takdirde, hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Discover Oda Spreyi Barby 320 ml
243,56 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.