Ürün Kodu: 59838
Ürün Barkodu: 8693959660467

Marka : Discover

Product State: A0

Discover Oda Spreyi Ivory 320 ml

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Discover oda spreyi
  • Kapalı alanlar 120 m3'e kadar etkili
  • 3200 basımlık sprey
  • 320 ml- İvory

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Discover Oda Spreyi Ivory 320 ml
Basım Sayısı3200
Miktar320 ml
KokuIvory
Etki Alanı120m3
MarkaDiscover

Kokuların hayatınızdaki yeri ve önemi yadsınamaz bir gerçektir. Gün içerisinde kapalı mekanlara sıklıkla girmek durumunda kalınabilir. Ortamların havasız olmasından veya kişi sayısının fazlalığı gibi etkenlerden dolayı rahatsız edici kokular ile karşı karşıya kalınır. Bu durumun yaşanmaması için ev, ofis tarzı kapalı mekanlarda düzenli olarak hava sirkülasyonu sağlanması şart. Fakat bu durum tek başına yeterli olmayabilir. Temiz hava ile birlikte kullanılacak oda kokusu oldukça ferah bir ortam oluşmasını sağlar. Kötü kokular tamamen geçer. İşte bu noktada Discover kalıcı oda spreyleri yardımınıza koşuyor. Kapalı alanlarda sağladığı 120m3 geniş etki alanı sayesinde kokulara karşı oldukça etkili olduğunu kanıtlıyor. Ivory kokusu ise muhteşem bir oda kokusu deneyimi yaşatıyor. 3200 basım sayısına sahip ürün, odanızın tüm havasını değiştirecek.

Discover Oda Spreyi Kalıcı mıdır?

Kapalı alanlardaki en büyük kurtarıcınız olan Discover oda parfümü, ferahlatan etkisi ve yarattığı uzun süren hoş kokusu sayesinde hemen uçup gitmez. Bir kez oda spreyini sıkmanız halinde, uzun süre odanızın harika kokmasını sağlamanız mümkün. Ürün içerdiği tanecikler sayesinde odanızın her tarafını sarar ve kötü kokuyu tamamen bastırır. Gün içerisinde çeşitli nedenlerden dolayı bulunulan kapalı mekanlarda kötü kokular oluşabilir. Kullanılan az miktarda oda spreyi, odanın kokusunun anında güzelleşmesini sağlar. Kalıcı olması sebebi ile bütçenizi sarsmadan uzun süreli kullanım sağlar. Odanın her yerine eşit bir şekilde nüfuz ederek kötü kokunun giderilmesini sağlar. Hem yüksek performansı hem güzel kokusu hem de ürün miktarı ile satın alınabilecek en başarılı oda spreylerinden biri olduğunu söylemek mümkün.

Discover Oda Spreyi Sağlığa Zararlı mı?

Discover oda spreyleri içerdiği doğal bileşenler sayesinde sağlığa zararlı değildir. Doğrudan ürün ile temasla bulunmadığı durumlarda, ürün kişiye herhangi bir zarar vermez. Oldukça sağlıklı ve kaliteli bir oda parfümü deneyimi yaşamanızı sağlar. Astım, sinüzit ve alerjik hassasiyete sahip bünyelerde rahatsız edici bir etki yaratmaz. Koku, ağır değil aksine oldukça ferahlık veren bir içeriğe sahiptir. Discover oda parfümünü gönül rahatlığı ile istediğiniz her ortamda kullanabilirsiniz.

Discover Oda Spreyi Her Alanda Kullanıma Uygun mu?

Discover marka oda spreyleri, geniş kullanım alanına sahip oldukça etkili bir üründür. İçerisinde bulunan bileşenler ve etkili kokusu sayesinde bulunduğunuz ortamın havasını anında değiştirir. Ter, rutubet, havasızlık gibi durumlarda yardımınıza koşarak saniyeler içerisinde odanın harika kokmasını sağlar. Discover oda spreyi kapalı her alanda kullanılabilir. İş yerlerindeki yoğun tempo nedeni ile oluşan kokunun giderilmesine yardımcı olur. Ev ortamında pişen yemek kokularını yok ederken temizlik sonrası kullanımda evinizin güzel kokmasına yardımcı olur. Tuvalet, banyo gibi kötü kokmaya müsait alanlarda oldukça etkilidir.

Discover Oda Spreyi Uygun Fiyatlı mıdır?

Geniş kullanım alanına sahip oda spreyi, iş yerinizden evinize kadar her türlü kapalı mekanda yüksek performans sağlar. Kötü kokuları bastırarak rahatsız edici etkileri yok eder. Hijyenik ve ferah bir ortam oluşmasına olanak sağlar. İçerdiği kokunun kalitesi ve kalıcılığı sayesinde kokusu uzun süre yok olmaz. Ürünün miktarı uzun süreli kullanım için gayet yeterlidir. Tek bir sıkımda dahi ortamda hissedilir bir ferahlık yaşamanızı sağlar. Tüm bu özellikler göz önünde bulundurulduğunda Discover oda spreyi fiyatlarının oldukça uygun olduğunu söylemek mümkün. Tek bir ürünü bütçenizi sarsmadan uzun süre kullanabilirsiniz. Ürünü avansas.com üzerinden tedarik edebilirsiniz. Hızlı teslimat bölgemizde iseniz siparişiniz 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Discover Oda Spreyi Ivory 320 ml
243,56 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.