Ürün Kodu: 59843
Ürün Barkodu: 8693959660405

Marka : Discover

Product State: A0

Discover Oda Spreyi Lemon 320 ml

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Discover oda spreyi
  • Kapalı alanlar 120 m3'e kadar etkili
  • 3200 basımlık sprey
  • 320 ml- limon

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Discover Oda Spreyi Özellikleri
Ürün Miktarı (ml)320 ml
Basım Sayısı3200
Koku AromasıLimon
Etkili Alan120 m2
MarkaDiscover

Limon kokuluDiscover oda spreyi ürününün en önemli özelliklerinden birisi de Discover markasının uzman olduğu çalışmalarından birisi olmasıdır. Odanızdaki kötü kokuları anında yok etme özelliği ile birçok kullanıcı tarafından tam not almıştır. 320 ml miktarı ve 3200 adet basım sayısı ile odanızda uzun vadeli bir ferahlık sağlar. Kapalı alanlarda 120 m2’ye kadar etkili olma özelliği, Discover oda spreyinin en önemli özelliklerinden bir diğeridir. Limon aroması ile kullanıcı adeta kendini limon bahçesinde hissetmektedir. Tüketici eğer odasında limon aromalı ferah bir hava oluşmasını istiyorsa kesinlikle kullanıcılarından geçer not almış limon aromalı Discover oda spreyini temin edip kullanmalıdır.

Discover Oda Spreyi Uzun Süre Etkili midir?

Limon aromalı Discover oda spreyinin, 120 m2 alanda etkili olmasıyla beraber bu alanda uzun süre kalma ve kötü kokuları yok etme özelliği vardır. Odanızdaki veya bulunduğunuz ortamdaki istenmeyen kokuları anında yok eder ve yerine eşsiz bir limon kokusu salınımı yapar. Kapağına her bastığınızda ortamın kokusunun değiştiğini hissedebilirsiniz. Elle sıkılma özelliği ile istediğiniz her zaman yanınızda taşıyabilir ve istediğiniz yerde limon tazeliğini yaşayabilirsiniz. Odanızda kullandığınızda pencerenizi açıp nefes almanın tatlı hissini anında duyabilirsiniz.

Discover Oda Spreyi Kaliteli midir?

Discover markasının büyük limon bahçelerinde özenle üretilen limonlardan yapılan limon esansları ile odanıza kadar gelen Discover oda spreyi, seri üretime geçmeden önce yapılan deneylerin tamamından geçmiştir ve uzmanlar tarafından kalitesi onaylanmıştır. Odanızda kullandığınızda adeta kendinizi bir limon bahçesinde hissedeceğiniz bu ürün, aynı zamanda kullanıcılarına eşsiz bir deneyim sunmaktadır. Odanızda bulunan boğucu ve kötü kokuları minimum sürede yok etmesi yapılan deneylerle kanıtlanmıştır ve kullanıcılarından da tam not almıştır. 3200 basımın tamamında kırılmadan kullanılan kapak, birçok endüstriyel tasarımcının ilgisini çekmiştir. Discover oda spreyi kullanımı, gayet basit olacak şekilde tasarlanmıştır. Ürün .içindeki kokunun paketlenmesi Discover üretim merkezindeki tüm çalışanlar tarafından özenle yapılmaktadır. Dünya üzerinde eşi benzeri olmayan kaliteli bir limon aroması Avansas sitesinde sizi beklemektedir.

Discover Oda Spreyi Sağlıklı mıdır?

Limon aromalı Discover oda spreyi organik limon bahçelerinden toplanılan limondan yapılan aromaile üretilmektedir. Ürünün ham maddesi organik olduğundan sağlıksız olması söz konusu değildir. Üretici firma, bu konuda oldukça hassas davranmaktadır. Bu yüzden üretimden önce tüm Discover oda spreylerinde başta dermatolojik olmak üzere testleri yapılmaktadır. Ürünün kullanım dozu bu iş için üretilmiş özel hassas tartılar ile ölçülmektedir. Bu yüzden eşsiz limon bahçesi deneyiminizi tedirgin olmadan gönül rahatlığıyla yaşayabilirsiniz. Discover oda spreyi, etkili olduğu alan itibariyle etrafında bulunan tüm insanlara eşsiz limon bahçesi deneyimi yaşatmayı üzerine vazife edinmiştir. Siz de limon aromalı Discover oda spreyini avansas.com üzerinden anında temin edebilirsiniz.

Discover Oda Spreyi Fiyatı Uygun mudur?

Limon aromalı Discover oda spreyi fiyatı,kullanıcısına avansas.com‘da en uygun şekilde sunulmaktadır. Discover firmasının limon bahçeleri vasıtasıyla üretilen bu ürün,fiyat/performans açısından eşdeğer ürünlere göre çok daha üstün bir şekilde tüketiciye sunulmaktadır. Her an yanınızda bulundurabileceğiniz limon aromalı Discover oda spreyi, bulunduğunuz ortamın boğucu havasını saniyeler içinde değiştirmektedir. Fiyat/performans itibariyle kullanıcılar çok memnun kaldıklarını tüm forumlarda belli etmektedir. Limon bahçelerinden toplanıp sizin odanıza kadar gelebilen Discover oda spreyi, herkesin yanında bulundurmak isteyeceği türden bir üründür. Eğer siz de bu eşsiz deneyimi yaşamak istiyorsanız sitemizden temin edebilirsiniz. Üstelik hızlı teslimat bölgemizdeyseniz siparişiniz, 1 iş gününde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Discover Oda Spreyi Lemon 320 ml
243,56 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.