Ürün Kodu: 70873
Ürün Barkodu: 8693959661792

Marka : Discover

Product State: A0

Discover Oda Spreyi Spring 320 ml

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 320 ml
  • 3200 basımlık sprey
  • Kapalı alanlar 120 m3'e kadar etkili
  • Discover oda spreyi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Koku alma duyusu, insanların hayatlarında çok büyük bir anlam ifade eder. Discover markası da bu duyunuzu daha iyi hissetmesi için birbirinden çeşitli ürünler üretmektedir. Temelde koku duyusu üzerine ürün geliştiren marka; oda kokuları, koku gidericiler, banyo spreyleri, ortam havası temizleme cihazları gibi ürünleri piyasaya sürmektedir.

Ofisler bazı zamanlarda kalabalık ve stresli ortamlar olabilir. Yoğun iş temposu ve uzun çalışma saatleri, çalışanları yıpratır. Bu ortamları daha verimli bir hale getirmek ve daha ferah bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla Discover oda spreyi kullanımı idealdir.

Discover 320 ml Spring oda spreyi, ofis ortamınızın havasını yükseltmenize ve çalışma sırasında enerjinizin artmasına yardımcı olur. Hoş bir koku eşliğinde daha verimli çalışabilirsiniz.

MarkaDiscover
ÜrünOda Spreyi Spring
Hacim320 ml
Basım Sayısı3200
Koku TürüSpring / Bahar Çiçekleri
Etkili Olduğu Hacim120 m³'e Kadar Etkili
Paket İçi Ürün Adedi1 Adet
Uyumlu Koku MakinesiDiscover Koku Makinesi

Bahar çiçeklerinin kokularını ortamınıza yayan ürün, 3200 basım boyunca taze bir koku yayar. Kapalı alanlarda 120 m3’e kadar etkili olan spreyi, avansas.com güvencesi ve en uygun fiyatlarla alabilirsiniz.

Çalışma ortamınızdaki kötü kokuların giderilmesine ve daha güzel bir atmosfer oluşturulmasına hizmet eden bu ürün, uyumlu koku makineleri ile çalışabilir.

Discover 320 ml Spring Oda Spreyi Ekonomik midir?

Discover 320 ml Spring oda spreyi, 3200 kez basım standardına sahip olması ile oldukça ekonomik bir üründür. Uygun fiyatlarla Avansas stoklarında bulunan ürün, ortamınızın aylarca taze bahar çiçekleri kokmasını sağlar. Çok fazla basım sayısına sahip olması ile her basım için oldukça düşük bir maliyete sahip olan oda spreyi, kullanıcılarına tasarruf avantajı sağlar.

Discover 320 ml Spring Oda Spreyi Kokusu Kalıcı mıdır?

Discover 320 ml Spring oda spreyi oldukça kalıcıdır. Ofisinizde veya evinizde hoş ve kalıcı bir oda parfümü istiyorsanız kullanabileceğiniz ürün, ferah bir ortam yaratmanız konusunda size yardımcı olur. Saatlerce geçmeyen ferah kokusu ile ortamınız gün boyu güzel kokar. Böylelikle daha verimli şekilde çalışabilir ve gün içerisinde güzel kokular hissetmeye devam edebilirsiniz.

Discover 320 ml Spring Oda Spreyi Otomatik Püskürtme Yapar mı?

Discover 320 ml Spring oda spreyi tek başına kullanılması durumunda otomatik püskürtme işlemi yapamaz. Uyumlu koku makinesine takmanız durumunda, sizin ayarladığınız belirli aralıklarla otomatik olarak püskürtme işlemi gerçekleştirir. Bir otomatik püskürtme makinesi kullanmamanız durumunda ise elle sıkılabilir özelliğe sahip bir üründür.

Discover 320 ml Spring Oda Spreyi Kapalı Alanlarda Etkili midir?

Discover 320 ml Spring oda spreyi, kapalı alanlarda açık alanlarda olduğundan daha etkilidir. Açık alanlarda rüzgar gibi sebeplerden dolayı hızlı bir şekilde dağılabilen koku molekülleri kapalı ortamlarda daha yavaş dağılır. Bu sebeple, kapalı ortamlarda kullandığınız Discover oda spreyleri, etkili ve kalıcı performans gösterir. Bahar çiçeklerinin kokusunu ortamınıza getiren oda spreyi 120 metreküpe kadar oldukça etkili bir koku sunar.

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

2009 yılında bu işe başladığımızdan beri, Avansas olarak müşterilerimize farklı avantajlar sunuyoruz. TOBB Güven Damgası ile hizmet veren firmamız, güçlü altyapı yazılımı sayesinde tüm müşterilerimizin bilgileri en gizli şekilde tutuyor. Kişisel verilerinizin güvenliği ve elektronik ticaret yaparken güvenilir bir hizmet almanız bizim için oldukça önemlidir.

Güvenilir hizmet kalitemiz ile birlikte 7/24 online alışveriş hizmetimiz ve rekabetçi fiyat politikamız ile siz müşterilerimize avantaj sağlamaktayız. İhtiyacınız olan her şeyi, geniş ürün portföyümüz içerisinden seçebilir; Avansas ile güvenli ve hızlı alışveriş deneyimini yaşayabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Discover Oda Spreyi Spring 320 ml
243,56 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.