Ürün Kodu: 70876
Ürün Barkodu: 8693959661105

Marka : Discover

Product State: A0

Discover Oda Spreyi Vanilla 320 ml

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 320 ml
  • Hoş ve kalıcı koku
  • Discover oda spreyi 

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Koku bazlı ürünler geliştiren Discover markası, sizin gün içerisinde daha hoş kokular ile buluşmanızı hedeflemektedir. Bu kokular sizi daha enerjik yapabildiği gibi aynı zamanda daha verimli çalışmanızı da sağlayabilir.

Ofis ortamları kalabalık ve stresli ortamlar haline gelebilir. Bu noktada yoğun iş temposunun ve uzun mesai saatlerinin altından kalkmak oldukça zor bir hal alabilir. Çalışma ortamınızda hoş bir koku olması ise çalışmanızı daha verimli bir hale getirir. Ferah bir ortam oluşturmanızı sağlayan Discover 320 ml Vanilla oda spreyi, koku duyusunun doğrudan beyne etki etmesi sayesinde daha pozitif bir ruh hali sağlar.

Discover 320 ml Vanilla oda spreyi ile çalışma ortamınızın havasını değiştirebilir, çalışmanız sırasında daha verimli bir ortam yaratabilirsiniz. Vanilya esintisi sayesinde enerjiniz yükselir. Çeşitli aromaları bulunan ürün, en sevdiğiniz kokuları yaşam alanınıza getirirken, 3200 basımlık kapasitesi, uzun süreli kullanım sağlar.

MarkaDiscover
ÜrünOda Spreyi Vanilla
Hacim320 ml
Basım Sayısı3200
Koku TürüVanilla / Vanilya
Etkili Olduğu Hacim120 m³'e Kadar Etkili
Paket İçi Ürün Adedi1 Adet
Uyumlu Koku MakinesiDiscover Koku Makinesi

3200 basım sayısına sahip olan oda spreyi, basım başına oldukça düşük bir maliyete sahiptir. Bir koku makineniz yok ise oda spreyinizi eliniz ile kullanabilirsiniz.

Açık havalarda kullanılan oda spreyleri rüzgar gibi dış etkenlerle hızlı şekilde dağılabilir. Kapalı alanlarda ise etkisi koruyan ürün, hızlı bir şekilde dağılmaz. 120 metreküpe kadar büyük bir etki alanı olan Discover oda spreyini, Avansas güvencesi ile hızlı bir şekilde alabilirsiniz.

Discover 320 ml Vanilla Oda Spreyi Ekonomik midir?

Discover 320 ml Vanilla oda spreyi, 3200 kez basım standart kapasitesi ile uzun ömürlü bir kullanım sunar. Uygun fiyatlarla Avansas stoklarında bulunan ürün, tek bir oda spreyi ile aylar süren vanilya esintisini odanıza taşır. Bu özelliği sayesinde ekonomik bir oda spreyidir.

Discover 320 ml Vanilla Oda Spreyi Kokusu Kalıcı mıdır?

Discover 320 ml Vanilla oda spreyi, odanızın uzun süreler vanilya kokuları ile dolmasını sağlar. Hoş ve kalıcı kokusu sayesinde sürekli şekilde oda spreyini kullanmanızı gerektirmez. Saatlerce geçmeyen vanilya esintisi, ofisinizde ferah bir ortam yaratmanıza yardımcı olur. Gün boyu sevdiğiniz kokular eşliğinde çalışabilirsiniz.

Discover 320 ml Vanilla Oda Spreyi Otomatik Püskürtme Yapar mı?

Tek başına kullanılan Discover 320 ml Vanilla oda spreyleri, otomatik olarak püskürtme özelliğine sahip değildir. Çalışma ortamınızda bulunan kötü kokuları gideren ve daha güzel bir atmosfer yaratan bu oda spreyleri, uyumlu koku makineleri ile kullanılabilir. Uyumlu koku makinelerine takılan Discover 320 ml Vanilla oda sprey, aralıklı şekilde ortamınıza otomatik püskürtme yapar.

Discover 320 ml Vanilla Oda Spreyi Kapalı Alanlarda Etkili midir?

Discover 320 ml Vanilla oda spreyi, kapalı alanlarda etkili ve kalıcı bir performans sunar. Kapalı ortamlarda kullandığınız Discover oda spreyleri, gün boyu rahat bir kullanım sağlar. Vanilyalı oda spreyini 120 metreküpe kadar tüm ortamlarda etkin bir şekilde kullanabilirsiniz.

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Avansas olarak 2009 yılından bu yana, tüm müşterilerimize üstün bir hizmet hizmet vermeyi amaçlıyoruz. TOBB Güven Damgası ile tüm alışveriş işlemlerinizi güvenli bir şekilde yapmanızı garantileyen firmamız, güvenilir hizmet vermesinin yanında hızlı teslimat özelliğimiz ile müşterilerimize avantaj sağlamayı hedefliyoruz.

Kolay iade seçeneklerimiz ve satış sonrası destek hizmetimiz ile müşterilerimize yardımcı olmaktayız. Tükenmeyen stoklarımızla sizlere hizmet verirken, ürünlerinizi kapınıza teslim yaparak zamandan tasarruf etmenizi hedeflemekteyiz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Discover Oda Spreyi Vanilla 320 ml
243,56 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.