Ürün Kodu: 56881
Ürün Barkodu: 4004764007967

Marka : Edding

Product State: A7

Edding 3000 Marker Kalem Yuvarlak Uç Siyah

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Yuvarlak uç
  • 1.5 - 3 mm yuvarlak uç
  • Dağılmaz ve çabuk kurur
  • Işığa ve suya dayanıklı
  • Tüm zeminlerde kullanılabilir

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

1960’lı yılların başında Almanya Hamburg’da kurulan Edding, ilk ürünü olan No.1’i aynı yıl çıkarmıştır. Sonraki yıllarda ise mürekkep teknolojisi alanında ilerleyen marka, çeşitli yüzeylerde etkili performans sağlayabilen “özel kalemler” üzerine çalışmıştır. Günümüzde ise geniş ürün yelpazesi ile fark yaratan Alman markası, çıkardığı Edding 3000 yuvarlak uçlu siyah marker kalem ile kullanıcılarına eşsiz bir yazım deneyimi sunmayı hedeflemektedir.

Evlerinizde, ofislerde ve birçok alanda işlerinizi organize etmek ve çeşitli yazım işlerinizde bu kalemi kullanabilirsiniz. Uzun ömürlü, silinmeye ve aşınmaya karşı dayanıklı olan Edding 3000 yuvarlak uçlu siyah marker kalem, çeşitli yüzeyler üzerinde üstün performans sağlar. Bu ürünle dosyaların, tahtaların, metallerin, kavanozların ve plastik eşyaların üzerine kolaylıkla işaretleme yapabilirsiniz.

MarkaEdding
Model3000 Marker Kalem
Gövde MateryaliAlüminyum
Kalem UcuYuvarlak Uç
Çizgi Kalınlığı1.5 - 3 mm
RenkSiyah
KlipsYok
Kullanım TürüKapaklı
Paker İçi Ürün Adedi1 Adet
Doldurulabilir İç YapıMevcut

Edding markasının özel teknolojisi ile üretilen kalem, suya ve aşınmaya karşı dayanıklı olması ile öne çıkmaktadır. Her yüzeyde belirgin işaretler yapmanıza olanak veren yuvarlak ucu, rahat bir yazım yapmanızı sağlar.

Yuvarlak ucu 1.5 - 3 mm olan marker kalem ile her türlü yüzeye rahatlıkla çizim yapabilirsiniz. Mürekkebin eşit dağılmasını sağlayan yuvarlak uç, zorlu zeminlerde size yardımcı olur.

Edding 3000 yuvarlak uçlu siyah marker, uygun fiyatlarla Avansas’ta sunulmaktadır. TOBB Güven Damgası sahibi olan firmamız, her aşamada güvenli ve kaliteli bir hizmet sunar. Ürününüz en kısa sürede adresinize ulaştırılır. Memnun kalmamanız halinde değişim ve iade işlemleri hızlıca tamamlanır.

Edding 3000 yuvarlak uçlu siyah marker kalemi tek bir tık ile Avansas üzerinden sipariş verebilir, hızlı ve güvenli alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.

Edding 3000 Yuvarlak Uçlu Siyah Marker Kalem Mürekkebi Tekrar Doldurulabilir mi?

Edding 3000 yuvarlak uçlu siyah marker kalem, tekrar doldurulabilir yapısı sayesinde çevreye karşı duyarlı bir üründür. Kaleminiz bittikten sonra, kalemi ters çevirerek Edding mürekkep şişesine yerleştirebilirsiniz.

Marker kaleminizin yuvarlak uçlu kısmı, bu şişede bir saat veya ideal olarak bir gece beklemelidir. Bu işlemin ardından Edding 3000 yuvarlak uçlu siyah marker kalem tekrardan yazmaya hazır bir hale gelecektir.

Edding 3000 Yuvarlak Uçlu Siyah Marker Kalem Işığa ve Suya Karşı Dayanıklı mıdır?

Edding 3000 yuvarlak uçlu siyah marker kalem ışığa ve suya karşı dayanıklıdır. Bu özelliği sayesinde marker kaleminiz ile yazdığınız ibareler uzun süre silinmez. Leke tutmayan ve su geçirmeyen yapısı mürekkebin dağılmasını önler.

Dış mekanlarda dahi güvenle kullanılabilen ürün, hava şartlarından etkilenmez. Hafif kokulu yapısı ile kullanım sırasında rahatsız olmazsınız. Işık geçirmez özelliği yazılarınızın solmasını engeller. Kuruduğu yüzey üzerinde ısıya karşı mürekkebi sayesinde kalıcılık sağlar.

Edding 3000 Yuvarlak Uçlu Siyah Marker Kalem Tüm Yüzeylerde Kullanılır mı?

Premium çok amaçlı Edding 3000 yuvarlak uçlu siyah marker kalem, her türlü yüzeyde kullanıma uygundur. Kaliteli ve dayanıklı mürekkep teknolojisi, kullanıldığı yüzeylerde kalıcılık sağlar. Çabuk kuruma özelliği sayesinde normal mürekkeplerin tutunamadığı yüzeylerde dahi rahatlıkla tutunur.

Hafif kokusu sayesinde sizi rahatsız etmezken, su ve ışığa dayanıklı yapısı her yüzeyde kalıcılık sağlar. Plastik ürünlerin üstünde, mukavva gibi sert kartonların üstünde, camlarda, metal, ahşap ve deri üstünde rahatlıkla kullanabileceğiniz Edding 3000 yuvarlak uçlu siyah marker kalem; tüm yazı işlerinizde mükemmel bir yardımcıdır. Tüm yüzeylerde etkili bir sonuç veren marker kalem, evlerinizde ve ofislerinizde hayatınızı kolaylaştırır.

Edding 3000 Yuvarlak Uçlu Siyah Marker Kalem Yumuşak Yazım Sağlar mı?

Edding 3000 yuvarlak uçlu siyah marker kalem, alüminyum gövdesi sayesinde oldukça rahat bir kullanım ergonomisi sunar. Rahatlıkla kavranabilen kalem, yuvarlak ucu sayesinde yumuşak bir yazım sağlar.

Kalemin uç tarafında bulunan kapak, gövdenin arka kısmına takıldığında kullanım sırasında kaybolma riski önlenebilir. Sağlam yapısının yanında, marker kalemin ucu her türlü yüzeyde rahatlıkla kayar ve kullanıcısına tatmin edici bir yazım deneyimi yaşatır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Edding 3000 Marker Kalem Yuvarlak Uç Siyah
155,34 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.