Ürün Kodu: 63086
Ürün Barkodu: 4004764921812

Marka : Edding

Product State: A7

Edding 344 Fosforlu Kalem Mavi

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2-5 mm iki farklı dayanıklı uç kalınlığı
  • Yazım Kapasitesi: 500 m
  • Renk: Mavi
  • Uzun ömürlü sağlam plastik gövde
  • Arkaya iz yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Edding
Model 344
Ürün Çeşidi Fosforlu Kalem
Üretim Yeri Almanya
Renk Mavi
Materyal Polyester
Mekanizma Kesik Uç
Uç Kalınlığı 2 - 5 mm
Mürekkep Su bazlı
Yazım Kapasitesi 500 m
Ürün Boyutları 12x2x1 cm
Paket İçeriği 1 adet
Garanti 1 yıl

Ergonomi 
Kağıdın arkasına geçme yapar mı ?Hayır
iki farklı çizgi kalınlığı özelliği varmı ? Var ise mm bilgileriEvet
Kapak açık kaldığında kuruma yapar mı ?2 saat
Suya ve ışığa dayanıklı mı ?Evet
Kokusuz mu ?Evet
Tekrar doldurulabilir mi ?Evet

 Bir belgede, evrakta, kitapta ya da defterimizde dikkat çekmek istediğimiz noktayı farklı renk kalemlerle işaretlemek çok işlevsel bir çözümdür. Kullanıldığı yerin altındaki yazıyı gösteren fakat onu vurgulamaya yarayan en uygun kalemler fosforlu kalemlerdir.

Fosforlu kalem, özellikle öğrenciler tarafından kitap ve defterlerde kullanılmakla birlikte ofislerde ve diğer iş alanlarında da yaygın olarak kullanılmaktadır. Genel olarak, tekrar dönüp bakıldığında göze çarpması istenen noktaları vurgulamaya yarayan fosforlu kalemler piyasada farklı model ve renklerle satılmaktadır. 

Fosforlu kalem alırken dayanıklı, sağlam, uzun ömürlü ve uygun fiyatlı seçenekler tercih edilmelidir. Kalitesini tüm dünyada kanıtlamış olan Edding markası, fosforlu kalem konusunda isabetli bir tercih olacaktır. Edding fosforlu kalem, uzun ömürlü kullanım vadeden kaliteli bir üründür.

Su bazlı mürekkebi sayesinde keskin ve canlı bir renk verir. Kaliteli ucu 2 milimetre ve 5 milimetre olmak üzere iki ayrı çizgi çizebilmektedir. Aydınger, faks ve fotokopi kağıdı dahil olmak üzere her türlü kağıtta kullanılabilir. Neredeyse bütün kağıtlar yüzeylerde metin parçalarını ve notları parlak işaretleme ve vurgulama amacıyla kullanılabilir. Neon mürekkebi muhteşem parlaklıkta renkler verir.

Edding marka fosforlu kalem, kaliteli kesik ucu sayesinde kuruma yapmaz. Zamanla rengi solmaz, her zaman parlak renk vermeye devam eder. Akma, donma, ucunda pamuksulaşma gibi problemler yaşatmaz. Bu özellikleriyle Edding fosforlu kalem uzun ömürlü ve dayanıklıdır.

Edding 244 fosforlu kalem, Edding HTK 25 yedek mürekkep ile yeniden doldurulabilir. Edding kalitesinde üretilen fosforlu kalemlere Avansas’ın her cebe uygun fiyatlandırma politikasıyla sahip olabilirsiniz. Eviniz ve ofisiniz için toplu alım yapmanız sizin için daha ekonomik olacaktır.

 

Edding Fosforlu Kalem Işığa Dayanıklı Mıdır?

 

Fosforlu kalemde aranan en önemli özelliklerden biri ışığa dayanıklı olmasıdır. Edding kalitesiyle üretilen fosforlu kalemler su bazlı neon mürekkebi sayesinde muhteşem parlaklıkta görünür. Altındaki yazıyı ya da şekli öne çıkarır. Kağıt üzerinde parlayarak piyasadaki diğer alternatiflerine göre daha fazla dikkat çeker.

Kaliteli mürekkebi ışık altında üstün performans gösterir, gözü yormaz ve işaretlenen bölgenin görünmesini engellemez. Hem öğrenciler için hem de çalışanlar için aranan üründür.

 

Edding Fosforlu Kalem Kaliteli Midir?

 

Kaliteli bir fosforlu kalem, canlı ve parlak bir işaretleme yapmakla birlikte bu özelliğini uzun süre kaybetmez. Edding fosforlu kalem böyledir. İşaretlenen bölgeyi metinden ayırıp, ön plana çıkararak tüm dikkatleri oraya çeker. Edding fosforlu kalem, kağıt üzerinde diğer tüm fosforlu kalemlerden farkını belli eder. Canlı renkleri sebebiyle işaretleme yapmaya çok uygundur. Kaliteli, dayanıklı ve uzun ömürlüdür.

Edding fosforlu kalem kısa ömürlü değildir. Kaliteli gövdesi, mürekkep haznesi ve ultra dayanıklı ucuyla uzun bir kullanım ömrü sunar. Mürekkebi bittikten sonra yeniden doldurulabilir. Böylece Edding fosforlu kalem ömürlük bir ürüne dönüşmektedir. Akma, donma, kuruma ya da pamuksulaşma gibi sorunlar çıkarmaz. Piyasadaki alternatifleri yoğun kullanıldıktan sonra uç kısımda ayrılma, pamuksulaşma sorunu çıkarırken Edding bunların hiçbirini yaşatmaz.

 

Edding Fosforlu Kalemin Ucu ve Yazım Şekli Nasıldır?

 

Edding marka fosforlu kalem, piyasadaki alternatifleri içinde en kalitelilerinden biridir. Su bazlı neon mürekkebi her koşulda parlak ve canlı renkler verir. Fosforlu kalemlerde en çok kullanılan renklerden biri olan mavi, Edding markasının kalem ve mürekkep kalitesiyle muhteşem bir yazım deneyimi sunar. Fosforlu kalemin kesik ucu 2 milimetre ve 5 milimetre olmak üzere farklı çizgiler çizmeye imkan tanır. 

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Edding 344 Fosforlu Kalem Mavi
38,36 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.