Ürün Kodu: 53258
Ürün Barkodu: 4004764921782

Marka : Edding

Product State: A7

Edding 344 Fosforlu Kalem Pembe

Product State: A7
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 2-5 mm iki farklı dayanıklı uç kalınlığı
  • Yazım Kapasitesi: 500 m
  • Renk: Pembe
  • Uzun ömürlü sağlam plastik gövde
  • Arkaya iz yapmaz

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler  
Marka Edding
Model 344
Ürün Çeşidi Fosforlu Kalem
Üretim Yeri Almanya
Renk Pembe
Materyal Polyester
Mekanizma Kesik Uç
Uç Kalınlığı 2 - 5 mm
Mürekkep Su bazlı
Yazım Kapasitesi 500 m
Ürün Boyutları 12x2x1 cm
Paket İçeriği 1 adet
Garanti 1 yıl

Ergonomi 
Kağıdın arkasına geçme yapar mı ?Hayır
iki farklı çizgi kalınlığı özelliği varmı ? Var ise mm bilgileriEvet
Kapak açık kaldığında kuruma yapar mı ?2 saat
Suya ve ışığa dayanıklı mı ?Evet
Kokusuz mu ?Evet
Tekrar doldurulabilir mi ?Evet

Edding fosforlu kalemler, özellikle ofis çalışanları ve öğrenciler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Kullanıcıların, eğitim ve iş hayatı alanında sürekli yanında bulundurduğu bu kalem, uygulandığı yüzeye pembe renkte bir parlaklık verir. Bu sayede istediğiniz cümlelerin öne çıkmasını sağlarsınız.

Bileşiminde fosfor bulunduğu için ışıltılı görüntüler oluşmasına imkan veren bu ürün ile önemli gördüğünüz her notu rahatlıkla işaretleyebilirsiniz. 2 ve 5 mm olmak üzere iki farklı uç kalınlığına sahip olan Edding fosforlu kalem, sağlam bir plastik gövdeye sahiptir. Bu anlamda uzun ömürlü bir ürün olarak nitelendirilir.

Yüksek performanslı bir yazım kalitesi bulunan Edding fosforlu kalemler yeniden doldurabilmektedir. Bu sayede ürünü tekrar tekrar kullanma şansınız vardır.

Sahip olduğu pembe rengi ile yazı yazma sürecini daha keyifli bir hale getiren bu fosforlu kalem; aydınger ve fotokopi kağıdı gibi belgelerin üzerine gönül rahatlığıyla uygulanabilmektedir. Su bazlı olması sebebiyle rahat ve sağlıklı bir kullanıma sahiptir. Ayrıca, bu özelliği sayesinde diğer kalemlerden daha parlak ve göz alıcı bir pembe sunar.

Edding 344 Pembe Fosforlu Kalem Kaliteli midir?

Belge ve evraklardaki belirli noktaların işaretlenmesi, önemli bilgilerin hatırlatılmasında etkilidir. Aynı zamanda, yazıda aranılan cümlelerin kolaylıkla bulunmasını da sağlar. Sahip olduğu kaliteli yapısıyla kullanıcılarından tam not alan Edding fosforlu kalem, suya dayanıklıdır.

Ek olarak PP bir gövdeye sahip olan ürün, içeriğinde insan sağlığına zararlı herhangi bir bileşen içermez. Siz de hem dayanıklı hem de uygun fiyatlı bir fosforlu kalem arayışında iseniz hemen ürünü sepetinize ekleyebilir ve siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Edding 344 Pembe Fosforlu Kalem Tekrar Doldurulabilir mi?

Edding fosforlu kalemin sahip olduğu pembe tonu, parlak renklidir ve solmayan özelliktedir. Tekrar doldurulabilir özellikte olan bu kalemler, silinmeye karşı da dayanıklıdır. Kesik uçlu bir formdadır ve çizgi kalınlığı 2-5 mm şeklindedir.

Edding 344 Pembe Fosforlu Kalem Yüzeylere Bulaşır mı?

Edding fosforlu kalemin gövdesi polipropilen yapıdadır. Bu bağlamda kaliteli bir üretim sürecinden geçirilen ürün, suya karşı dayanıklıdır. Çeşitli kağıt türleri üzerinde rahatlıkla kullanılabilir ve yüzeylere bulaşmaz.

Uygulandığı kağıt üzerinde dağılma yapmayan ve temiz bir kullanım imkanı veren Edding markasına ait bu pembe fosforlu kalem, fotokopi ile yapılan çoğaltmalarda dahi uygulama yapılan zemini örtmez. Uzun ömürlü bir fosforlu kalem sahibi olmak için birkaç tıkla sayfamız üzerinden siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Edding 344 Pembe Fosforlu Kalem Mürekkebi Akıtır mı?

Mürekkebi su bazlı olan Edding fosforlu kalem, uzun ömürlü plastik bir gövdeye sahiptir. Böylece akıtma sorununun önüne geçen kalem, rahat bir kullanım imkanı tanır. Ayrıca kokusuz bir mürekkebi olması sebebiyle tüketicilerin, sağlıklı ürün konusundaki beklentilerini karşılamaktadır.

Avansas’tan Toptan Alışveriş Yapılır mı?

Uzun süredir e-ticaret alanında profesyonel bir tedarik hizmeti veren Avansas’ta toptan alışveriş seçeneği bulunmaktadır. Bu sayede müşterilerinin ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılamaya yardımcı olan firmamız, stoklu çalışma prensibine sahiptir. Siz de istediğiniz ürünü sepetinize kolayca ekleyebilir ve adet miktarını ihtiyacınıza göre belirleyebilirsiniz.

Müşteri memnuniyeti alanında yüksek performans gösteren Avansas, üründen memnun kalmamanız halinde 30 gün içerisinde değişim ve iade hakkı tanımaktadır. Bunun için ürünü faturasıyla birlikte kargo firmasına teslim etmeniz yeterli olacaktır. Eğer, hızlı teslimat bölgesinde bulunuyorsanız siparişinizin 1 iş günü içerisinde size teslim edileceğinden emin olabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Edding 344 Fosforlu Kalem Pembe
29,00 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.