Ürün Kodu: 60927
Ürün Barkodu: 8690723101836

Marka : Uludağ

Product State: A0

Efsane Uludağ Gazozu Cam Şişe 250 ml 6'lı Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 250 ml 6'lı paket
  • Cam şişe
  • Efsane lezzet
  • Ferahlatıcı etki

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
Litre250 ml
Paket6'lı
AromaKarışık Meyve
İçerikGazlı
MateryalCam
RenkSaydam, Berrak

1930 yılından beri Efsane Uludağ gazoz sizler için lezzetine lezzet katarak, kendini geliştirerek üretim yapmaya devam etmektedir. Şimdi de en çok satan ürünlerinden biri olan Efsane Uludağ gazoz cam şişe 250 ml 6'lı paketler halinde satışa sunulmaktadır. Bu şekilde satılması hem daha çok tüketilmesini sağlamıştır hem de ekonomik olarak daha hesaplı hale gelmiştir. Efsane Uludağ gazozu sizler içi Uludağ suyundan ve şeker pancarlarından üretilmektedir. Özel aromasının en büyük özelliklerinden biri doğal bir şekilde üretilmesidir. 

Sade ve meyve aromaları dışında birçok aroması da bulunmaktadır. Örneğin, çilekli, portakallı ve zencefilli. Efsane Uludağ gazoz markasının tercih edilmesinin en büyük sebeplerinden biri de cam şişede satılmasıdır. Birçoğumuzun bildiği gibi cam şişeler diğer materyallere göre daha sağlıklıdır. Cam olmasının bir diğer faydası ise ağzı açık bırakılmadığı sürece gaz seviyesini korumasıdır. Açılmamış bir ürünün gazsız çıkma olasılığı imkansızdır çünkü Avansas kontrolünde satışa sunulmaktadır.

Efsane Uludağ Gazoz Markası Güvenilir midir?

Efsane Uludağ gazoz markasının en önemli önceliği kalitesinden ödün vermemektir. Yeni ürünler üretirken aynı zaman da mevcut ürünlerini sizler için daha da iyi yapabilmek için çalışmaları devam etmektedir. Efsane Uludağ gazoz markası geçmişten günümüze sizlerin sağlığını ve isteklerini göz önünde bulundurarak üretim yapmayı sürdürmektedir. Kendilerinin emin olmadıkları hiçbir ürünü sizlerin karışışına çıkarmamaktadır. Bu da onların ne kadar güvenilir bir marka olduğunu göstermektedir. Sizler de yıllardır gazoz tercihinizi Efsane Uludağ gazozdan yana kullanarak güvendiğinizi göstermektesiniz.

Efsane Uludağ Gazoz Markası Lezzetli midir?

Efsane Uludağ gazoz sizlerin önüne gelmeden yani satışa sunulmadan önce birçok tadım deneğinden geçmektedir ve damak tadına en iyi hitap ettiğinden emin oldukları ürünlerini satışa sunmaktadırlar. Birçok aromalı gazoz çıkarmalarının en büyük nedenlerinden biri de her damak tadına hitap etmesini sağlamaktır. İçeriğindeki Uludağ suyu ve şeker pancarından kaynaklanan ekstra bir lezzet barındırmaktadır. 

Sıcak ve soğuk olarak tüketilebilir fakat daha da lezzetli bir şekilde tüketmek istiyorsanız soğuk içmenizi öneririz. 7’den 70’e herkesin kulaklarından gitmeyen sloganları ‘gazoz olma efsane ol’ her zaman ürünlerinin ne kadar lezzetli ve diğer markalardan daha lezzetli olduğunu vurgulamaktadır. Efsane Uludağ gazozu gazlı içecekler arasında en sağlıklı olanıdır çünkü aromaları katkı maddesi içermez.

Efsane Uludağ Gazoz Markasının Ambalajı Sağlıklı mıdır?

Efsane Uludağ gazoz markasının misyonlarından biri de kalitesinden ödün vermeden farklı ve sağlıklı ürünler üretmektedir. İçeceğin sağlıklı olmasını aromaları sayesinde gerçekleştirebiliyor. Ürünlerinin çoğunluğunu cam şişelerde üretiyorlar ve cam şişedeki ürünleri tüketmemizin ne kadar önemli olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Efsane Uludağ gazozun teneke kutusu olmadığı için kapaklarında herhangi bir kirlenme gerçekleşmiyor. Böylelikle sizlerin sağlığını tehlikeye atabilecek her olasılığı ortadan kaldırmış olmaktadırlar. 

Efsane Uludağ Gazoz Şekerli midir Şekersiz midir?

Efsane Uludağ gazozun şekerli ve şekersiz seçenekleri bulunmaktadır. Herkes şekerli tüketmek istemeyebilir, tercih etmeyebilir bu yüzden her kesime hitap etmeye çalışmaktadır. Efsane Uludağ gazozun şekerli de bulunan şeker oranı 8.5 gramdır, bu şeker oranı da doğal şekerden oluşmaktadır yani şeker pancarından kaynaklanmaktadır. Diğer şekerli ürünlere kıyasla sizler için daha sağlıklı bir üründür. Efsane Uludağ gazoz şekersiz ile de formuna, sağlığına dikkat eden veya tercihen şeker tüketmeyen müşterilerine hitap etmek istemiştir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Efsane Uludağ Gazozu Cam Şişe 250 ml 6'lı Paket
Birim Fiyat = 17,19 TL
103,14 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.