Ürün Kodu: 59203
Ürün Barkodu: 8690526181226

Marka : Eti

Product State: A0

Eti Burçak Yulaflı Bisküvi 18'Li

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 18'li koli
  • Lifli, sağlıklı bisküvi
  • Lezzetli ve doğal
  • Eti kalitesi

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Eti Burçak Yulaflı Bisküvi 18'li Koli
MenşeiTürkiye
Adet Sayısı18
Net Miktar125 gr x 18
Enerji (100 gr) (Kcal)482 Kcal
Protein (100 gr)7,3 gram
Raf Ömrü9 ay

Ülkemizin köklü firmalarından biri olan Eti’nin bisküvi kategorisindeki ürünlerinden Eti Burçak yulaflı bisküvi hem büyüklerin hem de çocukların sevdiği bir bisküvi olarak hayatlarımızda yer alıyor. 1 paket Eti Burçak yulaflı bisküvi 12,3 gram lif içerir. Bu sayede 1 paket Eti Burçak yulaflı bisküvi günlük lif ihtiyacımızın %61’ini karşılar. 100 gram Eti Burçak yulaflı bisküvide 482 Kcal enerji; 68,4 gr. karbonhidrat, 7,3 gr. protein, 25,5 gr. yağ, 21 gr. şeker, 5,2 gr. lif, 0,9 gr. tuz bulunmaktadır.

Eti Burçak Yulaflı Bisküvi 18’li Koli Sağlıklı mıdır?

Eti Burçak yulaflı bisküvi, içerdiği lif ve proteinler ile vücut için oldukça yararlıdır. İnsan vücudunun ihtiyaç duyduğu günlük lif oranının %61’ini bir paket Eti burçak yulaflı bisküvi karşılamaktadır. Her yiyecekte ve içecekte olduğu gibi, Eti burçak yulaflı bisküvi de kararında tüketilmelidir. Eti Burçak yulaflı bisküvi özellikleri diğer bisküvilerden oldukça farklıdır, yulaflı yapısı sayesinde bisküviler arasında sağlık için zararlı olarak nitelendirilmeyen bisküvilerden biridir. Tadının ve kokusunun sizleri yemeye teşvik edeceği bisküvileri koli halinde almak sizler için doğru bir tercih olacaktır.

Eti Burçak Yulaflı Bisküvi 18’li Koli Domuz Yağı İçerir mi?

Eti ürünlerinin hiçbiri kesinlikte domuz yağı ve benzerini içermemektedir. Eti Burçak yulaflı bisküvi içeriğinde %25 yulaf ezmesi, buğday unu, şeker, tam buğday unu, şeker şurubu, kabartıcılar, tuz ve aroma verici bulunmaktadır. Yağ olarak palm, ayçiçek, pamuk ve kanola yağı kullanılmıştır. Yağ çeşitliliği açısından tekdüze olan ürünlerden biri olmayan Eti Burçak yulaflı bisküvi vücudun ihtiyacı olan yağları alması açısından oldukça önemli bir yiyecektir.

Eti Burçak Yulaflı Bisküvi 18’li Koli Bayatlar mı?

Eti Burçak yulaflı bisküvi tekli paketler halinde ve koli halinde satılmaktadır. Eti Burçak yulaflı bisküvi 18’li koli almak hem fiyat hem de vakit açısından oldukça önemlidir. Tek seferde alabildiğiniz 18 adet Eti Burçak yulaflı bisküvi sayesinde bir süre almak zorunda kalmazsınız ve bu da sizlere vakit tasarrufu sağlar. Eti Burçak yulaflı bisküvi 18’li koli kullanımı oldukça basittir. İsteğiniz paket sayısını koliden alabilirsiniz. Ayrı paketler halinde 18 adet Eti Burçak yulaflı bisküvi kolide bulunmaktadır. Ayrı paketler halinde bulunduğu için kolideki diğer bisküvilerde bayatlama ya da bozulma gibi bir durum söz konusu değildir. Raf ömrünün 9 ay olduğu Eti Burçak yulaflı bisküvi 18’li koli 9 ay içerisinde tüketilmelidir. Paket açılmadığı ve hava ile temas etmediği sürece bisküviler kesinlikle bayatlamaz ve hep taze kalır.

Eti Burçak Yulaflı Bisküvi 18’li Koli Çocuklar İçin Uygun mudur?

Bazı gıdalar belli bir yaşa gelmeyen kişiler tarafından tüketildiğinde birtakım sağlık problemleri ortaya çıkabilmektedir. Eti Burçak yulaflı bisküvi çocuklar, yetişkinler ve yaşlılar tarafından sorunsuzca tüketilebilir. Gluten alerjisi bulunan kişilerin tüketmemesi tavsiye edilir. Eti Burçak yulaflı bisküvi gluten içermektedir. Eser miktarda soya ürünü, susam, süt ürünü ve yumurta içeren bisküvi içeriğindeki gıdalara alerjisi bulunan kimselere Eti Burçak yulaflı bisküvi tüketilmesi tavsiye edilmez. Eti Burçak yulaflı bisküvi 18’li koli fiyatları için avansas.com’u ziyaret edebilir, sipariş işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişiniz 1 iş günü içerisinde sizlere teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Eti Burçak Yulaflı Bisküvi 18'Li
Birim Fiyat = 10,76 TL
258,14 TL KDV
DAHİL
Toplu alım avantajınız 64,446 TL
193,69 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

4000’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.