Ürün Kodu: 119058
Ürün Barkodu: 8690826163243
Product State: A0

Faber-Castell Kuru Boya Kalemi 24 Renk Tam Boy

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Yüksek kaliteli ve yumuşak mineli
  • Uç kırılmasına karşı direnci artıran özel yapıştırma sistemi
  • Kolay açılır
  • Parlak ve canlı renkler

Ürün Hakkında

 

Faber Castell Kuru Boya Kalemi 24 Renk

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ucu kolay kırılıyor mu? Hayır
Renkleri canlı ve parlak mı? Evet
Kuruyor veya suda dağılıyor mu? Hayır
Fitilat içeriyor mu? Hayır
Sağlığa zararlı mı? Hayır

 

Faber castell kuru boya paket içeriği 24 farklı renkten oluşmakta ve öğrencilerin resim dersleri için ideal boyutlarda üretilmektedir. Öğrencilerin yaş özellikleri dikkate alınarak, kaliteli malzemeden üretilen faber castell kuru boya, canlı renkleri sayesinde gerek anaokulu öğrencilerinin gerekse profesyonel sanatçıların kullanımına uygundur. Çocukların daima ilgisini çeken Faber castell kuru boya 24'lü olmasıyla ana renklerin yanında birçok ara rengi de paket içeriğinde bulundurmaktadır. Kalıcı olması özelliğiyle ebeveynler tarafından tercih edilen kuru boyalar, aynı zamanda ergonomik tasarımlarıyla da çocukların kolayca kullanabilmesine olanak sağlamaktadır. Sizler de Faber castell kuru boya satın almak isterseniz Avansas.com üzerinden hemen sipariş verebilirsiniz. 

Küçük yaştaki öğrenciler geniş alanları boyamak için genellikle kuru boyaları kullanmaktadır. Kurşun kalemler ile yapılan resimleri faber castell kuru boya yardımıyla renklendirdiğinizde ortaya güzel eserler çıkacaktır. Pigment bazlı özel ucu sayesinde canlı ve kaliteli renkleri sizlerle buluşturan Faber 24'lü kuru boya hobi olarak resim yapmak isteyen yetişkinler tarafından da kullanılabilmektedir. Kırılmaya karşı özel malzemeler kullanılarak üretilmiş gövdesi sayesinde kalemtıraş ile açarken herhangi bir sorunla karşılaşmazsınız.

Faber castell kuru boya çeşitleri her ne kadar küçük yaştaki çocukların ve öğrencilerin resim yapmak için kullandığı ürünler olsa da renkli yazı yazmak isteyen kişiler de bu kalemleri tercih etmektedir. Bu sayede okuması daha keyifli olan notlar alabilir, yazılarınıza renk katabilirsiniz. Çabuk kırılmayan yapısı sayesinde Faber castell 24'lü kuru boya kalemlerini gönül rahatlığıyla tercih edebilir ve sağlam gövdesi sayesinde uzun süreler sıkıntısız kullanabilirsiniz. Bu ürüne vakit kaybetmeden sahip olmak isterseniz Avansas.com üzerinden kolayca satın alabilirsiniz.

Faber-Castell Kuru Boya Kalemi Sağlığa Zararlı Mı?

Faber-castell kuru boya uluslararası geçerliliği olan EN-71 testinden başarıyla geçmiştir. Bu da boya kalemlerinin insan sağlığına herhangi bir zararının olmadığını kanıtlamaktadır. Kırılmaya karşı son derece dayanıklı olan Faber castell kuru boya kalemleri kırılsa dahi herhangi bir kıymık oluşturmamakta ve bu özelliğiyle küçük yaştaki çocukların sağlığını korumaktadır. 

Faber-castell kuru boya kalemleri, fitilat denen ve plastik malzemelerin sertliğini azaltmak için kullanılan kimyasal maddeyi içermemektedir. Bu sayede boya kalemlerini kullanan kişiler herhangi bir sağlık problemi ile karşılaşmamakta ve rengarenk kalemlerin tadını çıkarmaktadır. Ayrıca Faber Castell 24'lü kuru boya kalemleri ASTM D-4236 Toksikoloji adı verilen Avrupa Oyuncak Testleri'nden de başarıyla geçmiştir. Sizler de çocuğunuzun ihtiyaç duyduğu boya kalemlerine kırtasiyeleri gezmek zorunda kalmadan Avansas.com üzerinden kolayca sahip olabilirsiniz.

Faber-Castell Kuru Boya Kalemi Çabuk Kırılır Mı?

Faber-castell kuru boya kalemi setinin tercih edilme sebeplerinden biri de dayanıklı yapısıdır. Sentetik reçineli ahşap kullanılmadan üretilen bu kalemler kırılmalara karşı ekstra dayanıklıdır. Tüm bu özellikleri sayesinde çocukların uzun süreler herhangi bir sorun yaşamadan kullanabilecekleri boya kalemleri, kalemtıraş yardımıyla da kolayca açılmaktadır. Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiş olan Faber-castell kuru boya kalemleriyle çocuklarınız hayal dünyalarını geliştirme şansı yakalayacaktır. 

Faber-Castell Kuru Boya Kalemi Renkleri Canlı Mıdır?

Faber castell kuru boya kalemleri pigment bazlı yapısı sayesinde son derece canlı ve parlak renkler sunmaktadır. Bu özelliği ile yaptığınız resimlerin daha gerçekçi durmasını sağlayan boya kalemleri aynı zamanda farklı renk kombinasyonlarıyla da kullanıcılarını memnun etmektedir. 

Avansas’tan Alışveriş Yapmanın Avantajları Nelerdir?

Avansas uygun fiyat politikası ve  ürün çeşitliliğine kadar sizlere her anlamda avantaj sağlayan bir e-ticaret sitesidir. Ürün sayfalarında yer alan detaylı görsel ve açıklamalar, karar vermenizi daha kolay hâle getirir.

Satın aldığınız ürünlerin size ulaşıncaya kadar geçen süreçte zarar görmemesi için depolarımızda gerekli önlemler alınır. Depolarımız, uygun sıcaklık seviyelerine ve nem değerlerine sahiptir. Ürünlerin tasniflemesi de zararı önleyecek şekilde yapılır.

500 binden fazla firmanın ofis ihtiyaçlarında Avansas’ı tercih etmesinin en önemli nedenlerinden biri de güvenli ödeme seçenekleridir. Verisign sistemi ile şifreli şekilde bankalara iletilen bilgileriniz, üçüncü kişilerin erişimine karşı her zaman korunur

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Faber-Castell Kuru Boya Kalemi 24 Renk Tam Boy
284,12 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.