3 Taksit
Ürün Kodu: 71536
Ürün Barkodu: 8697435932109

Marka : Fantom

Product State: A0

Fantom Promini 50P Profesyonel Elektrikli Süpürge

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 850 W motor gübü
  • 7.5 metre kablo uzunluğu
  • 2 yıl garanti
  • 2200 mm/ss emiş gücü

Ürün Hakkında

Fantom Promini 50P Profesyonel Elektrikli Süpürge

 

Otel, ofis, rezidans, banka, hastane ve mağaza gibi işletmelerde pratik ve ergonomik yapısıyla temizlik hizmetlerinde tercih nedenidir. Promini 50P modeli, kuru vakum makineleri sınıfında yüksek emiş gücü, 7.5 metre kablo uzunluğu ve 10 lt toz torba kapasitesi ile öne çıkmaktadır.

 

 

Genel Bilgiler 
Motor Gücü850 W
Motor TıpıDRY / SINGLE STAGE
Emiş Gücü2200 mmSS
FonksıyonTOZ TORBALI
Voltaj / Frekans220-230 V AC / 50-60 Hz
Kablo Uzunlugu7.5 m / 2 x 0.75 mm²
Tank TıpPP
Tank Kapasitesi10 lt
Toz Torba Kapasıtesı10 lt
Kılıt TıpıPP
Hortum Uzunlugu240 cm
Hortum ÇapıØ34 mm
Boru TakımıÇELIK Ø34 mm
Tekerlekler5 x PVC Ø50 mm
Ürün Net Agırlık7.4 kg
Kutu Brüt Agırlık8.8 kg
Ürün ÖlçülerıØ 450 x 400 mm
Kolı Ölçülerı385 x 455 x 430 mm
Ürün Barkod8697435932109

 

 

Ürün İçeriği

  • 10 Litre Toz Torba Kapasitesi
  • 10 Litre Tank Kapasitesi

 

Temizlikte vazgeçilmez bir araç olan elektrik süpürgeleri, teknolojinin gelişmesi ile birlikte, farklı özellik ve donanımlara sahip, geniş ürün çeşitliliği ile karşımıza çıkmaktadır. İhtiyaca uygun bir elektrik süpürgesine sahip olmak artık çok daha kolay hale gelmiştir. Fantom yıllardır sahip olduğu üretim tecrübesine dayanarak geliştirdiği elektrik süpürgeleri ile kullanıcıların ihtiyacını karşılamayı başarmaktadır. Fantom Promini 50P profesyonel elektrikli süpürge yüksek emiş gücü sayesinde kullanıcılarına en iyi performansı sunmaktadır. Ergonomik bir tasarıma sahip olmasının yanında 7.5m uzunluğundanki kablosu ile rahat bir kullanım imkanına sahiptir. Kablosunun uzunluğu sayesinde erişilmesi zor olan alanlara rahatça ulaşarak kolayca süpürmenizi sağlar. Toz torbalı olan Fantom 50P profesyonel elektrikli süpürge 10 litre toz hapsedebilir. Tek bir toz torbası uzun süre kullanılabilir. Otel, hastane banka gibi iş yerlerinde rahatlıkla kullanılabilir.

Fantom Promini 50P Profesyonel Elektrikli Süpürge Dayanıklı mıdır?

Uzman eller tarafından üretilen Fantom elektrik süpüreleri dayanıklı ve uzun süreli kullanım için tasarlanmıştır. Sık kullanılsalar da ilk günkü performanslarını korumaktadır. Kaliteli malzemeler kullanılarak geliştirilmişlerdir. Ayrıca A sınıfı elektrik özelliği ile düşük enerji harcadıklarından uzun vadede bütçeyi korumaya yardımcı olur. Fantom elektrik süpürgeleri bütçe dostu olmasının yanında son derece sessiz çalışırlar. Bu sayede kullanan kişilerin rahatça temizlik yapmasına imkan sağlar. Elektrik süpürgesinin önemli parçalarından biri olan hortumu kaliteli malzemeden üretilmiştir. Dayanıklı hortumu sayesinde temizlik sırasında rahatça hareket etmenizi sağlar. Fantom Promini 50P profesyonel elektrikli süpürge dayanıklılığı ile uzun süreli kullanım sağlar.

Fantom Promini 50P Profesyonel Elektrikli Süpürge Yüksek Çekim Gücüne Sahip midir?

Temizlik işlerinin kolaylıkla halledilmesini sağlayan Promini elektrikli süpürge çekim gücünün yüksek olması ile kusursuz bir temizlik olanağı sağlıyor. Bütün yüzeylerde etkili ve güçlü bir performans gösteren süpürge beklentiyi karşılamaktadır.Fantom süpürgeler ofis içindeki mobilyaları, halıları ve zemini toz kalmayacak şekilde ve alerjik hastalığı bulunanlarında sorun yaşamayacağı şekilde temizler. Üstün emiş performansı sayesinde tek seferde bütün alanı kolayca süpürerek uzun süreli temizlik sağlar. Emiş gücü yüksek olan süpürge kenar ve köşelerde kalan toz ve kirleri yapışabilecek partikülleri çeker ve filtresi sayesinde kötü koku çıkmasını engeller. Birçok alanda kullanılan Fantom Promini 50P profesyonel elektrikli süpürge birçok ürün aksesuarı ile dayanıklı olması sebebiyle yıllarca temizlik işlerinde yardımcınız olacaktır. Toz torbalı ve toz torbasız modelleri bulunan süpürgenin her iki seçeneği de kolay kullanım imkanı sağlar. Belirli zaman dilimlerinde düzenli olarak temizleyeceğiniz makineniz sayesinde, toz torbasının yırtılması ya da hasar görmesi gibi bir durumla karşılaşmazsınız.

Fantom Promini 50P Profesyonel Elektrikli Süpürge Fiyatları Nedir?

Küçük ve orta boy işletmeler ya da otel, hastane gibi büyük işletmelerde kullanıma uygun olan Fantom Promini 50P profesyonel elektrikli süpürge kaliteli ve uygun fiyatlı olarak tüketiciye sunulmaktadır. Fantom barındırdığı teknolojik alt yapısı sayesinde kullanıcılar için büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Ürettiği kaliteli ürünleri tüketicelere ulaşılabilir imkanlarla sunmaktadır. Profesyonel temizlik aletleri konusunda ülkemizde yerli üretim gerçekleştiren aynı zamanda küçük ev aletleri sınıfında da büyük ürün çeşitliliği ile önemli bir yerde olan Fantom, tüketicilerin beklentilerine yönelik üretim yapmaya devam etmektedir. Yüksek kalite standardına sahip üretimi ve sürdürülebilir çalışmalarıyla kaliteli ürünler üretmeye yönelik amaçlarına ulaşmaktadır. Uzun süreli kullanımlarda dahi düşmeyen emiş gücü ve ayrıca masraf çıkarmayan Fantom Promini 50P profesyonel elektrikli süpürge uygun fiyatları ve cazip kampanyalarla kullanıcıları ile buluşmaktadır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

2 Taksit 3 Taksit
İş Bankası 1.793,90 TL 1.195,94 TL
Akbank 1.793,90 TL 1.195,94 TL
HalkBank 1.793,90 TL 1.195,94 TL
Yapı Kredi 1.793,90 TL 1.195,94 TL
Finansbank 1.793,90 TL 1.195,94 TL
Garanti 1.793,90 TL 1.195,94 TL
Fantom Promini 50P Profesyonel Elektrikli Süpürge
3.990,37 TL KDV
DAHİL
Toplu alım avantajınız 402,562 TL
3.587,81 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

4000’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.