Ürün Kodu: 78845
Ürün Barkodu: 8690570532067

Marka : Finish

Product State: A0

Finish Bulaşık Makinesi Tuzu 1.5 KG

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Kireç Tortuları Önler
  • Makinenizi Kirece Karşı Korur
  • Su Leke İzi Bırakmaz
  • 1.5 KG

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Finish Bulaşık Makinesi Tuzu 1,5 kg Ürün Özellikleri
MarkaFinish
Ağırlık1.5 KG
Yıkama50 Yıkama
Ofis KullanımıOfis Kullanımına Uygun

İhtiyaç duyduğunuz her ortamda rahat ve pratik bir şekilde güvenle kullanabileceğiniz Finish bulaşık makinesi tuzu, suyu ideal yumuşaklığına getirerek makinenizdeki bulaşıklarda oluşan su beneklerinin ve lekelerinin önüne geçmenizi sağlar. Böylece bulaşıklarınız çok daha parlak ve şık bir görünüme kavuşur. Aynı zamanda maksimum temizlik ve hijyen sağlayarak sizden tam not alır. Gerek boyutu gerek hacmi ile ideal ve ergonomik bir şekilde konumlandırılabilir. Finish bulaşık makinesi tuzunu ister evinizde ister iş yerinizdeki makinede gönül rahatlığıyla kullanabilir ve size sağladığı temizliğin tadını çıkarabilirsiniz. Makinenizde düzenli bir şekilde kullanarak kireç ve inatçı su lekelerini yok edebilirsiniz. Böylece bulaşıklarınız parlar ve tertemiz olur. 1.5 KG lık bulaşık makinesi tuzu sizlere hem hijyen hem de uzun ömürlü bir kullanım sağlayarak 50 yıkamaya kadar kullanılabilir. Gramaj olarak sunduğu bu büyük avantajın yanında bulaşık makinenizden de maksimum verimi almanızı sağlayarak bulaşıklarınızı parlatır ve maksimum verimlilik sağlayarak ekonominize katkıda bulunur. Finish ve Avansas güvencesiyle gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek olan Finish bulaşık makinesi tuzu, içeriği sebebiyle sağlığınıza herhangi bir zarar vermez. Bulaşık makinenizde güvenle tercih edebilir, temiz makinenizin ve parlak bulaşıklarınızın tadını çıkarabilirsiniz.

Finish Bulaşık Makinesi Tuzu 1.5 KG Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Finish ve Avansas güvencesiyle piyasaya sunulan ürün son derece kaliteli ve dayanıklıdır. Sizlere hem hijyen hem de uzun ömürlü bir kullanım sunarak makinenizden ve bulaşıklarınızdan maksimum verimi almanızı sağlar. 1.5 KG ölçüsüyle 50 yıkamaya kadar bulaşık makinenizi tertemiz yapar ve muadillerine oranla çok daha uzun süre size hizmet eder. Yağ çözücü ve parlatıcı etkisiyle kullanıcılarından tam not almayı başarır. Özel içeriği sayesinde kolay durulanır ve cildi asla kurutmaz. Parlatıcı etkisiyle göz kamaştıran Finish bulaşık makinesi tuzu, sizin de ilk kullanımdan itibaren vazgeçilmeziniz olarak evinizde veya ofisinizdeki kalıcı yerini alacak. Kullanım esnasında asla herhangi bir rahatsız edici kokuya neden olmaksızın bulaşık makinenizi ilk günkü gibi temizleyerek maksimum temizlik, parlaklık ve verimlilik sağlar. Toptan alışveriş olanağıyla ekonominize canlılık katar ve destek olur. Bulaşık makinenizi kirece karşı koruyarak uzun ömürlü bir kullanım sunar. Kireç tortularını önler ve hiçbir kalıntı bırakmaz. Sağlığınıza herhangi bir zararı yoktur ve güvenle bulaşık makinenizde kullanabilirsiniz.

Finish Bulaşık Makinesi Tuzu 1.5 KG Nasıl Kullanılır?

Bulaşık makinesi tuzu, yalnızca bulaşık makinelerinde kullanılmak amacıyla üretilmiştir. Makinenizin tuz kısmına, uyarı simgesi yandığı sürece eklenmesi gereken bir maddedir. Makinede bulaşıkları yıkarken kullanılan şebeke suyunun düzenli bir şekilde yumuşatılabilmesi ve bulaşık makinesinin herhangi bir zarar görmemesi için makine tuzunun bittikçe yeniden konması gerekir. Yeni makinelerde tuz koymadan önce ilgili hazneye mutlaka 1 litre su konulması gerekir. İlgili kısım (tuz haznesi) bulaşık makinesinin içerisinde, bulaşık sepeti ön kısma doğru biraz çekildiğinde, sepetin alt kısmında kolaylıkla bulunur. İlgili kapağı saatin tersi yönünde açarak tuz doldurma işlemini bitirdikten sonra saat yönünde tekrar çevirerek kolaylıkla kapatabilirsiniz.

Finish Bulaşık Makinesi Tuzu İnsan Sağlığına Zararlı mıdır?

Güvenilir içeriği ve markasıyla Finish bulaşık makinesi tuzunun insan sağlığına hiçbir zararı yoktur. Bulaşık makinenizde gönül rahatlığıyla kullanarak ışıldayan parlak bulaşıklara sahip olabilirsiniz. Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, Finish bulaşık makinesi tuzuna avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Finish Bulaşık Makinesi Tuzu 1.5 KG
83,88 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.