Ürün Kodu: 59986
Ürün Barkodu: 8690570120004

Marka : Finish

Product State: A0

Finish Parlatıcı 400 ML

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • Su Lekesi Bırakmaz
  • Bulaşıklarınızı Parlatır
  • Sağlığa Uygun Ve Hijyenik
  • 400 ML

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Finish Parlatıcı Özellikleri
Ürün Hacmi400 ML
Dış YüzeyiPlastik
Ev ve Ofis kullanımıUygun

Evlerinizde ve ofisinizde günlük kullandığınız ürünler yüzünden bulaşık oluşmaktadır. Oluşan bulaşıkları temiz ve lekesiz bir şekilde temizlemek isteyebilirsiniz. Bu noktada piyasanın en çok bilinen ve en çok satan markası aklınıza gelebilir. Finish markası 1987 yılında piyasaya çıkmıştır. Piyasaya girdiği ilk günden beri liderliği elinde tutmaktadır. Markanın uygun fiyat ve kaliteli ürün üretiyor olması ve bunu ilke haline getirmiş olması sizler için mükemmel ürün ürettiğini göstermektedir. Markanın karşınıza çıkardığı Finish parlatıcı 400 ML ürünü, güçlü formülü ve kaliteli üretimi sayesinde bulaşıkları eskisinden daha temiz bir görünüme kavuşturacaktır. Bulaşıkları yıkadıktan sonra temizlenmediğini görmek sizler için korkunç olabilir. Bardaklarda veya çatal, kaşıklarda kalan izler, su lekeleri sizleri ve misafirlerinizi rahatsız edebilir. Bu noktada Finish parlatıcı 400 ML güçlü formülü ile sizler için bu sorunu ortadan kaldırmıştır. Bardaklarınız eskisinden daha parlak ve ilk günkü gibi olacaktır. Sizler Finish parlatıcı 400 ML ile farkı fazlasıyla gözlemleyeceksiniz. Tek yapmanız gereken ürüne sahip olarak, deneyimlemek olacaktır. Ürünü makinenizin uygun bölümüne koyarak çalıştırın ve sizler için yaratacağı mükemmel sonucun keyfini çıkarın. Ürünün mükemmel formülü ile çok az miktarda kullansanız bile mükemmel sonuçlar ile karşılaşacağınızı sizlere gösterecektir. Ürün 400 ML hacmi ile sizlere uzun süre hizmet edecektir.

Finish Parlatıcı Bulaşık Makinelerini Zarar Verir mi?

Kalitesiz parlatıcılar makinelerinize fazlasıyla zararlıdır. Kullanılan ürün makinenin parçalarına zarar vermektedir. Fiyat olarak uygun olan ürünler sizlere daha fazla masraf yaratabilir. Makineleriniz motoruna zarar verecek olan bu kalitesiz ürünler, uzun kullanımda sizlere korkunç sonuçlar oluşturacaktır. Finish parlatıcı 400 ML sizleri bu sorundan kurtarmak için karşınıza çıkmıştır. Makine dostu bu ürün makinenize zarar vermek yerine kullanım ömrünü daha fazla arttıracaktır. Ürünün makinelere uygun olduğu ve makineler için sağlıklı olduğu çeşitli markalar ve markanın kendisi fazlasıyla kanıtlamıştır. Finish parlatıcı ile makineleriniz sizlere daha iyi bir hizmet sunacaktır.

Finish Parlatıcı Sağlıklı mıdır?

Bulaşık yıkarken kullandığınız kimyasal maddeler insan sağlığına zararlı olabilir. Ürünün kalitesiz üretimi ürünü temizlerken tam olarak çıkmamaktadır. Kaliteli ve piyasada bilinen sağlıklı markaları kullanmak sizler için fazlasıyla sağlıklı olacaktır. Finish parlatıcı özel formülü ile kolay durulanır ve sizler için sağlıklı bir kullanım sağlar. F inish markası piyasada bilinir ve güvenilir bir marka olmasıyla sizlere fazlasıyla güven verecektir. Ürün çeşitli testlerden geçmiştir ve sağlıklı olduğunu kanıtlamıştır. Sizlerin sağlığı bizim için fazlasıyla önem taşımaktadır. Sitemiz bu noktada sağlıksız ürünleri kesinlikle sizlerin karşısına çıkarmayacaktır. Sitemizde karşınıza çıkan bu ürünü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Finish parlatıcı 400 ML sizler için çok uygun fiyatlara avansas.com’da yerini almıştır.

Finish Parlatıcı 400 ML Makinelerde ve Bulaşıklarda Koku Yapar mı?

Bulaşık makinelerinin kötü kokusu sizleri hatta misafirlerini bile rahatsız edecek şekilde olabilir. Kalitesiz ürünlerin oluşturduğu makineleriniz yansıyan bu kötü kokular sizler için çok üzücü olabilir. Makinenin kokusu günlük kullandığınız bardak, çatal, tabakalarınıza da etki edebilir. Bu noktada sizleri bu sorundan kurtaracak ve böyle bir sorunu yaşatmayacak olan Finish parlatıcı 400 ML ile tanışabilirsiniz! Uzun süre kullanımda sizler için mükemmel sonuçlar oluşturacak ve koku sorununu sizlerden çok uzakta tutacaktır.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Finish Parlatıcı 400 ML
123,02 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.