Ürün Kodu: 67140
Ürün Barkodu: 8697447040397
Product State: A0

Kahve Dünyası Hazır Gold Kahve 200 g

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 200 g'lık paket
  • Yoğun ve yumuşak aroma
  • Unutulmaz kahve tadı
  • Çözünebilir kahve

Ürün Hakkında

Ürün Özellikleri Nelerdir?

Genel Bilgiler
RenkKahverengi
Ağırlık200 gram 
TürÇözünebilir kahve
MarkaKahve Dünyası
Ofis KullanımıOfis kullanımına uygun

Eşsiz lezzeti, pratik ve konforlu sunumu, tadına doyulmayan aroması, yumuşacık dokusu, lezzetli tadı ve davetkâr kokusu ile Kahve Dünyası hazır gold kahve kısa süre içinde vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini kolayca alarak sizlere muhteşem bir kahve deneyimi sunacak. İster evde, ister ofiste, ister okulda, ister kampta ya da piknikte her nerede olursanız olun istediğiniz an oldukça pratik bir şekilde kahvenizi hazırlayabilirsiniz. Kahve Dünyası hazır gold kahve eşsiz lezzeti ve oldukça pratik sunumuyla sizi kendine hayran bırakacak ve her an her gittiğiniz yerde onu da yanınızda götürmek isteyeceksiniz. Ağızda bıraktığı muhteşem kahve aromasının yanında yumuşacık dokusu ve kokusuyla da sizlerden tam not almayı kolaylıkla başaracak. Yumuşacık tadı ve lezzetli içimiyle istediğiniz her an her ortamda sizlere eşlik ederek muhteşem bir keyif ve kahve deneyimi sunacak. Sınav zamanlarında, yoğun iş temposunda, günlük koşuşturma esnasında ya da güne başlarken size aradığınız enerji ve zindeliği sağlayarak sizlerden tam not almayı başaracak. Oldukça pratik hazırlanışıyla da büyük bir kullanım kolaylığı sağlayarak zamandan tasarruf etmenize olanak sağlayacak.

Kahve Dünyası Hazır Gold Kahve Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Kahve Dünyası ve Avansas güvencesi ile sizlere ulaşan bu oldukça lezzetli ve pratik kahve son derece dayanıklı ve kalitelidir. Kahve Dünyası farkıyla kullanıcılarından tam not almayı başararak markalaşan bir lezzet haline gelmiştir. Yumuşacık dokusu ve ağızda bıraktığı muhteşem tadıyla kullanıcılarına adeta bir kahve şöleni yaşatarak kısa sürede kullanıcılarından tam not almayı başarır. Fiyat kalite performansı ile göz doldurarak muadillerine fark atar ve ekonomik tasarruf yapmanıza da olanak tanıyarak ekonominize katkı sağlar. Oldukça dayanıklı ve kaliteli ambalajı sayesinde sizlere büyük bir kullanım kolaylığı sağlayarak istediğiniz her ortamda rahatça ve güvenle kahvenizi hazırlamanıza olanak tanır. Dayanıklı ve kaliteli ambalajı sayesinde ürününüzü uzun süre bozulmadan olabilecek en sağlıklı ve konforlu şekilde muhafaza etmenize olanak tanır. Olası deformasyon ve darbelere karşı oldukça dayanıklı olan ambalajı sayesinde kahvenizi gönül rahatlığı içinde tüketebilir ve saklayabilirsiniz. Kahve Dünyası ve Avansas kalitesiyle sizlere ulaşan bu muhteşem kahve lezzeti, ambalajı, pratik ve kolay hazırlanışı, ağızda bıraktığı muhteşem dokusuyla muadillerine fark atarak kısa sürede vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini alarak sizlere muhteşem lezzet ve kahve şöleni yaşatacak.

Kahve Dünyası Hazır Gold Kahve Kolay Hazırlanır mı?

Kahve Dünyası hazır gold kahve oldukça kolay ve pratik hazırlanışı ile kullanıcılarından kısa süre içinde tam not almayı başarır. Ergonomik ve avantajlı paketi sayesinde son derece kolay bir şekilde kahvenizi hazırlayabilir ve kahve keyfinizin tadını çıkarabilirsiniz. Size sunduğu bu muhteşem zaman tasarrufunun yanında oldukça kaliteli ve dayanıklı ambalajı sayesinde de kahvenizi uzun süre sağlıklı bir şekilde, büyük bir kolaylık ve konfor ile muhafaza edebilir ve kahvenizin tadını çıkarırken size sunduğu avantajlardan faydalanabilirsiniz. Ergonomik ve kaliteli ambalajı istediğiniz her ortamda büyük bir kolaylık içinde kahvenizi hazırlamanıza olanak tanır ve size büyük bir pratiklik sağlar. Suda çözünebilen lezzetli yapısıyla kısa sürede hazırlayacağınız bu yumuşacık içimli kahve çok kısa bir süre içinde vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini alacak.

Sizler de avansas.com üzerinden siparişinizi verebilir, Avansas ve Kahve Dünyası kalitesi ile sizlere ulaşan bu oldukça lezzetli kahvenin tadını çıkarabilirsiniz. Eğer hızlı teslimat bölgesi içerisindeyseniz siparişiniz 1 iş günü içerisinde teslim edilir.

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Kahve Dünyası Hazır Gold Kahve 200 g
276,05 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.