Ürün Kodu: 63334
Ürün Barkodu: 8680371950085

Marka : Tropic

Product State: A0

Kilitli Torba 12 cm x 10 cm 1000'li Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 1000'li paket 
  • 28 micron
  • %100 PP dayanıklı hammadde
  • 12 cm x 10 cm ölçülerinde
  • Pratik ve kolay kullanım

Ürün Hakkında

Kilitli Torba 12 cm x 10 cm 1000'li Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Renk Saydam
Boyut 12x10 cm Boyutlarında
Adet 1000 Adet
Micron 28 Micron
Ofis Kullanımı Ofis Kullanımına Uygun

 

Avansas güvencesi ile sizlere ulaşan kilitli torba 1000'li paketi ister ev, ister ofis ortamınızda istediğiniz her zaman, her durumda gönül rahatlığı ve güven içinde kullanabilirsiniz. Şeffaf yapısı sayesinde kullanıcılarına büyük bir kullanım kolaylığı sağlayan torbalar kullanıcılarına ürünün direkt içini görme olanağı sağlayarak muhafaza etme ve kullanma aşamasında büyük bir kullanım kolaylığı ve zaman tasarrufu sağlar. Oldukça ergonomik yapısı sayesinde torbanızı, istediğiniz ürünün muhafazası için güven ile kullanabilirsiniz. Kilitli ve hava almayan kaliteli tasarımı sayesinde içinde istediğiniz tüm ürünleri güven ve konfor içinde muhafaza etmenize olanak tanıyan yapısı ile bu kilitli torbalar kısa sürede vazgeçilmezleriniz arasındaki yerini almayı başararak sizlerden tam not alacak.

Ürünün kilitli ağız kısmı son derece kullanışlı ve ergonomik bir ürün özelliği göstererek oldukça pratik bir şekilde açılır ve kapanır. Hava akışını kesen yapısı sayesinde ürünlerinizi çok daha uzun süre bozulmadan ve yıpranmadan gönül rahatlığı içinde muhafaza edebilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı yapısı sayesinde olası darbelere ve kazalara karşı ürünlerinizi korur ve muhafaza eder. Su geçirmeyen yapısı sayesinde kullanıcılarına büyük bir rahatlıkla kullanım kolaylığı sunarak kullanıcılarından tam not almayı başarır. İdeal boyutlardaki ebatları ile ürünü istediğiniz gibi konumlandırabilir ve kullanabilirsiniz. 1000 adetlik kapasitesi ile oldukça ekonomik bir ürün özelliği gösterir ve uzun süre mutfak ya da ofis ortamında en değerli yardımcılarınızdan bir olur. Kilitli torba 1000'li paketi fiyat performans oranı ile dikkat çekerken aynı zamanda 30 microndur ve %100 alçak yoğunluklu polietilen hammaddeden imal edilmiştir.

 Kilitli Torba 1000'li Paket Kaliteli ve Dayanıklı mıdır?

Avansas güvencesi ile sizlere ulaşan bu torbalar son derece kaliteli ve dayanıklı yapısı ile göz doldurur. Kilitli torba 1000'li paketi boyutları ile kullanıcılarına büyük bir kullanım kolaylığı sunar. Konforlu yapısı sayesinde kullanıcılarına büyük bir zaman tasarrufu sağlayarak ürünlerin uzun süre bozulmadan ve deforme olmadan muhafaza edilmesini sağlar. Ergonomik yapısı sayesinde muadillerine fark atarak kullanıcılarına büyük bir kullanım avantajı sunar. Kilitli tasarımı sayesinde hava akışını kesen bu torbalar saklamak istediğiniz ürünleri uzun süre bozulmadan muhafaza eder ve kullanıcılarından tam not almayı başararak kullanıcılarının vazgeçilmezleri arasındaki yerini alır.

Şeffaf yapısının sunduğu büyük konforla kullanıcılar zamandan tasarruf sağlayarak ürünlerini paket açma derdi olmadan saklayabilir ve kullanabilirler. 1000 adetlik yapısı ile oldukça ekonomik bir ürün özelliği göstererek kullanıcılarına uzun süre hizmet eder. Ekonomik tasarruf yapmaya olanak tanıyan fiyat performans oranı ile göz doldurur. İster ev ister ofis ortamında gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz ve kaliteli ve dayanıklı torbalar ile siz de istediğiniz düzeni çok kolay bir şekilde sağlayabilir, size sunduğu pratik konforun tadını çıkarabilirsiniz. Kaliteli ve dayanıklı yapısı ile kolay kolay deforme olmadan istediğiniz amaç için uzun süre güvenle kullanabilirsiniz.

 Kilitli Torba 1000'li Paket Teslimatı Nasıl Yapılır? 

Avansas güvencesi ile sizlere ulaşan bu torbalar son derece kaliteli ve dayanıklı yapısıyla öne çıkar ve ister ev, ister ofis ortamında gönül rahatlığı içinde size büyük bir kolaylık sağlar. Ergonomik ve konforlu yapısıyla sizlerden tam not almayı başaracak olan bu torbalara sizler de Avansas üzerinden sipariş vererek avantajlı fiyatlarla sahip olabilirsiniz! Hızlı teslimat bölgemizdeyseniz 1 iş günü içerisinde sizlere ulaşacak olan bu torbalarla sizler de ev ve ofis ortamızı düzenleyebilir ve size sunduğu ekonomik konforun tadını çıkarabilirsiniz!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Kilitli Torba 12 cm x 10 cm 1000'li Paket
Birim Fiyat = 0,30 TL
295,36 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.