Ürün Kodu: 108674
Ürün Barkodu: 8680371950993

Marka : Tropic

Product State: A0

Kilitli Torba 35 cm x 50 cm 200'lü Paket

Product State: A0
Öne Çıkan Özellikler | Ürün Açıklamasına Git
  • 200'lü paket
  • 35 micron
  • %100 PP dayanıklı hammadde
  • 35 cm x 50 cm ölçülerinde
  • Pratik ve kolay kullanım

Ürün Hakkında

Kilitli Torba 35 cm x 50 cm 200'lü Paket

 

Ürün Özellikleri Nelerdir?


Genel Bilgiler
Ürün Kilitli torba
En 35 cm
Boy 50 cm
Renk Şeffaf
Adet 200

 

Kilitli torbalar içerisinde bulunan ürünlerin hava almasını önleyerek ürünleri uzun süre korumayı sağlar. Havanın içeri girmesini önlemesi sayesinde gıda ürünlerinin bozulmasını geciktirir. İçerisinde bulunan ürünlerin veya gıdaların zarar görmesini önlerken, ürünlerin torbanın dışına da zarar vermesinin önüne geçmiş olur. Ürünlerin dağılmasını ve etrafa leke bulaştırmasını önler. Şeffaf olması sayesinde ürünün içerisinde bulunan gıdaları veya malzemeleri torbayı açmanıza gerek kalmadan görebilmenizi sağlar. Bulunduğu alanda birçok malzemeyi bir arada tutmayı sağlamasından dolayı dağınık olan görüntüyü ortadan kaldırır.

Kilitli Torba 35 cm x 50 cm 200’lü Paket Kullanımı Pratik midir?

Kilitli torbalar özellikle gıdaları saklama ve koruma amacıyla oldukça tercih edilir. Ürünlerin tazeliğinin korumasını ve bir arada tutmasını sağlayan bu ürünün kullanımı da oldukça pratiktir. Kilitli torbalar, içerisinde bulunan ürünleri hava almadan ve kazara açılmadan muhafaza eder. Bu sayede gıdalar içerisinde uzun süre taze kalır. Tek yapmanız gereken kilitli torbanın kilidini açıp içerisine ürünleri yerleştirmek. Daha sonrasında yeniden kilitleyerek dışardan gelen zararlara karşı koruyabilir, başkalarının temas etmesine engel olabilirsiniz.

Kilitli Torba 35 cm x 50 cm 200’lü Paket Uygun Fiyatlı mıdır? 

Sadece mutfakta gıdalar için değil, günlük kullanımda içerisinde her türlü malzemeyi muhafaza etmenizi sağlayan kilitli torbalar oldukça uygun fiyatlıdır. Diğer birçok ambalajlama yöntemine göre kıyasla çok daha uygun fiyat aralığına sahiptir. 200’lü kilitli torbalar, adet sayısına rağmen oldukça bütçe dostudur. Evde, iş yerlerinde, okulda, arabada ve daha birçok yerde gün içerisinde gıda veya malzemelerinizi saklamak için oldukça pratik ve uygun fiyatlı olan bir üründür.

Kilitli Torba 35 cm x 50 cm 200’lü Paket Dayanıklı ve Sağlam mıdır? 

Şeffaf özelliğe sahip bu kilitli torbalar, içerisinde bulunan gıdaları bozulmasını geciktirirken dışardan gelen zararlara karşı da korur. Dayanıklı ve sağlam malzemelerden üretilmesi sayesinde uzun süre boyunca kullanabilmenizi sağlar. %100 alçak yoğunluklu polietilen malzemeden üretilmiştir. Şeffaf özelliğe sahip olmasından dolayı da poşet içerisindeki malzemeler kilit açılmadan rahatça incelenebilir. Torbanın ağız kısmında bulunan kilit sayesinde içerisindeki gıdalar daima korunur. İstediğiniz zaman kolayca açma ve kapama kolaylığı da sağlar.

Kilitli Torba 35 cm x 50 cm 200’lü Paket Kullanmak Avantajlı mıdır? 

Kilitli torba kullanımı genellikle gıdalar üzerinde çoğunlukla kullanılsa da, özellikle ev ve masa üstü gereçlerini bir arada tutup kaybolmasını önlemek için de tercih edilir. Kilitli torbaların şeffaf olmasından dolayı ürünlerin üzerine baskı yapılabilir ve bu sayede kategorilere ayırabilirsiniz. Şeffaf olması sayesinde görüntü kalitesi oldukça iyidir, bu sayede içerisinde olan malzemeleri daima görebilirsiniz. Hem mutfak içerisinde, hem de genel olarak her yerde pratik kullanım sunan bu ürün oldukça avantajlara sahiptir. Gıdalarınızı taze tutmanızı sağlarken, buzdolabında yer açmak için karmaşayı da ortadan kaldırır. Dışarı çıkarken yanınıza almak istediğiniz gıdaları ise dışarıdan gelebilecek darbe ve hasarlara karşı koruyarak muhafaza etmenizi sağlar.

Sizler de avansas.com üzerinden bu ürünü sipariş edebilir, hayatınızın her alanında kilitli torbalar sayesinde gün içerisinde pratiklik kazanabilirsiniz. Kolay kullanımı ve dayanıklı yapısı sayesinde günün her anında size eşlik edecek bu ürün sayfamızda sizleri bekliyor. Eğer hızlı teslimat bölgesinde yer alıyorsanız, siparişinizi 1 iş günü içerisinde teslim alma fırsatını kaçırmayın!

Teslimat


699 TL ve üzeri siparişlerinizde teslimat bedava! Belirli bölgelerden verilen siparişlerde kendi araçlarımız ve personelimiz ile 1 iş gününde teslimat
Bölgenize teslimat süresini öğrenmek için lütfen il, ilçe ve mahalle seçimini yapın

İade

14 gün içinde iade etmek veya değiştirmek istediğiniz ürünlere kolay iade imkanı sunuyoruz! İade ve değişim işlemlerinizde yapılması gerekenler:

1
İade/Değişim Sürecine Başlayın

Hesabım altında yer alan Siparişlerim sayfasına girin ve seçtiğiniz sipariş için iade/değişim butonuna basın.

2
Ürünleri Seçin

Talep oluşturmak istediğiniz ürünlerle beraber iade veya değişim nedeninizi ve ürün adedini seçin.

3
Talebinizi Oluşturun

İş yeriniz adına yaptığınız alışverişlerde düzenlediğiniz iade dekont/faturanızı ekleyin ve talebi oluşturun.

Ödeme Seçenekleri

Bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.

Kilitli Torba 35 cm x 50 cm 200'lü Paket
Birim Fiyat = 4,54 TL
908,36 TL
KDV
DAHİL

Neden Avansas?


1 milyon’dan fazla müşterinin bizi tercih etmesinin bir çok sebebi var!
TOBB Güven Damgası

İşyerinizin güvenli alışveriş yeri!

Rekabetçi Fiyatlar

Sürekli uygun fiyatlar

Güvenilir Hizmet

Her aşamada özdenetim

Kolay Sipariş

Kullanıcı dostu ara yüz ile sorunsuz alışveriş deneyimi

Hızlı Teslimat

1 iş gününde, güvenli gönderim

Ürün çeşitliliği

7500’den fazla ürün çeşidi

Kolay İade

Kolaylaştırılmış iade süreçlerimizle alışveriş yaparken içiniz hep rahat.